Montinix AB Reviews

4,7

Beställde lite handskar från 509 och efter en felleverans och lite tjorv så löste Simon allt och förklarade allt och bad om ursäkt för alla problem. Vilket verkligen uppskattades. Och när alla pro... Toon meer

Super god service ved bestilling og godt udvalg af snescooter udstyr! Eneste kommentar og forslag er at pakke Kingpin og Sinister skibriller bedre ind under frakt. Begge æsker var ødelagt/klemt unde... Toon meer

Snabb och proffsig service, rätt grejor på lager för att kunna leverera produkter snabbt! Finns ingen anledning att handla någon annan stans!

Riktigt snabb leverans och rätt pris på draget till skotern. Tack vare koppling till Klarna, gick även betalningen smidigt. Helnöjd med mitt köp hos Montinix!

1. Sneeuwscooterverkoper

Försäljning av motorfordon, Lorries släpvagnar, tillbehör, reservdelar och personlig utrustning. Vi bygger din maskin efter dina önskemål och behov. Stolt återförsäljare av RP Equipment, Composit Tracks, Släp In The Face AB, Skinz Protective Gear, 509, Lorries släpvagnar m.m. Vi erbjuder förmånlig finansiering via Wasa Kredit, med eller utan kontantinsats. Varmt välkommen till oss på Montinix AB i Gävle

Uitstekend

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

10/10

10/10! Sjukt bra service!

19 januari 2023

Stort tack för det fina omdömet. / Simon

Rätt saker

Rätt saker, snabb leverans

9 januari 2023

Stort tack för ditt förtroende och varmt välkommen åter! / Simon S

No problems

Snabb leverans och rätt produkter. Inga som helst bekymmer.

9 januari 2023

Tack för ditt förtroende och välkommen åter! / Simon

Superservice

Kanonpris. Grym o snabb service.
Å när man hade ringt dit så ringde han tillbaka direkt.

29 december 2022

Antwoord van Montinix AB

Tack för ditt omdöme och kör hårt!

Bra och trevlig personal som hörde av…

Bra och trevlig personal som hörde av sig först för att dubbelkolla beställningen och sen när delar av leveransen var försenad till dom. Stor tack!

27 november 2022

Hej! Tack för ditt fina svar. Varmt välkommen åter. / Simon

Storleksbyte

Beställde fel storlek så kontaktade dom om det. Då skickade dom en mindre hjälm direkt gick väldigt snabbt och smidigt👌

14 oktober 2022

Givetvis löser vi det. :) Stort tack för ditt omdöme. // Simon Sundberg

Kunniga och engagerade

Kunniga och engagerade, stort intresse och driv. Mycket nöjd.

15 juli 2022

Antwoord van Montinix AB

Jätteroligt att höra! Du är varmt välkommen åter, tack för ditt förtroende!👍

Super

Gode deler, konkurranse dyktig pris, og lever delene fort 👍 Bare og bestille 😉

14 juli 2022

Antwoord van Montinix AB

Stort tack för det fina betyget! Kul att du är nöjd med oss och grejorna. 👍👍

Riktigt bra service och proffsig…

Riktigt bra service och proffsig personal, snabb leverans och grymma produkter!

14 juli 2022

Stort tack för ditt omdöme! Hoppas du väljer oss igen. // Simon