Heb in december 2020 trui besteld, tot op heden niet ontvangen, al verschillende keren heen en weer gemaild. Wilde vanmorgen weer mailen, maar mailbox bestaat niet meer. Ben mogelijk dus mijn geld... Toon meer
Zeer slechte ervaring. Allereerst duurde het erg lang eer het bestelde artikel bezorgd wordt. Bij ontvangst bleek het niet overeen te komen met de foto van de advertentie. Artikel voor €20,- retour CH... Toon meer
Levering duurde 2 maanden, waar 1-2 weken werd gecommuniceerd Er werd tussentijds niet gereageerd op e-mails Bij levering is (bewust?) de verkeerde maat geleverd, het label was eruit geknipt en... Toon meer
vandaag mijn bestelling toegekregen, na een aantal mails waarin ik mijn misnoegen had duidelijk gemaakt. Er was sprake van levering,moest bij de buren gaan horen of de dichtsbijzijnde postagentschap... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
website Montolivo uit de lucht
op 21 januari jl. 2 truien besteld, niet ontvangen. De website is uit de lucht. Track en trace werkt ook niet meer. Oplichting.
jammer
jammer , onbetrouwbre partij , ik ga melding maken bij fraudedesk
Herenjas
Heb herenjas besteld, Vincent XXL.
Veel en veel te klein, geen retouradres te vinden, ook niet na info verzoek via de website.
Kortom ik voel me opgelicht.
Kan dit bedrijf niet eens een plek krijgen in een uitzending van bv Vara/kassa of het programma opgelicht??
Heel ander jasje ontvangen dan besteld
Ik heb een jasje (Eline) gekocht voor € 39,99. Ik kreeg een heel ander jasje opgestuurd. Andere kleur, andere stof, 5 knopen ipv 7. Toen ik een mail stuurde dat ik het wilde terugsturen, kreeg ik een adres in China. Het moet op eigen kosten, met vermelding van het bestelnummer dat ik nooit heb ontvangen. Het bedrijf heeft geen KvK-nummer en geen adres op de website.
Heb vandaag de jas binnen gekregen .aar…
Heb vandaag de jas binnen gekregen .aar wel de verkeerde maat had zo besteld en volgens mij heb ik m of l gekregen want die jas past mij dus niet
Net mijn blauwe gympen binnen
Net mijn blauwe gympen binnen, helaas te klein. Na 3 x eindelijk een retour adres ontvangen......in Azie!! Verzendkosten zijn meer dan 50% dan wat de schoenen hebben gekocht.
Mensen, bestel hier echt niets, je word genaaid
Uiteindelijk is de trui dan toch…
Uiteindelijk is de trui dan toch geleverd.....mijn broertje is er blij mee....het heeft wel wat moeite gekost om de trui in ons bezit te krijgen, ben zeker niet tevreden over de communicatie met dit bedrijf.
Maar goed de trui is geleverd !
Zand erover.
Dames jasje via FB
Ook ik heb niets ontvangen, zou afgeleverd zijn op zondag 7 feb 2021. De dag dat het code ROOD in Nederland was en al het verkeer plat lag. Echt niet dus!!! Via mail gehoord dat ze er achteraan zouden gaan, nee dus. Helaas €39,99 armer.
Levering
Er was sprake van levering,moest bij de buren gaan horen of de dichtsbijzijnde postagentschappen contacteren.Al bij al is het toegekomen via bpost.
De vermelde afzender was van Hong Kong.
Heb uiteindelijk wel bestelde jasje…
Heb uiteindelijk wel bestelde jasje gekregen, maar lijkt totaal niet op de foto op hun site. Ook veel te groot en slechte kwaliteit. Is echt de firma list en bedrog .
Je kunt het retourneren, maar moet je eerst contact opnemen met de klantenservice, hoe dan ????????
Staat nergens tel nummer. Conclusie, nooit iets bestellen daar.
Snap niet dat deze firma niet de toegang wordt geweigerd op Facebook
Na lang wachten en diverse mails…
Na lang wachten en diverse mails gekregen dat het geleverd zal worden is het bestelde toch geleverd.
K.B
Oplichtersbende die je aan het lijntje…
Oplichtersbende die je aan het lijntje houdt
Oplichters
Koop niets bij deze toko. Je krijgt niets geleverd.
Grote oplichters
Jasje besteld
Jasje besteld, na weken nog steeds niks ontvangen maar op hun site zeggen ze dat de bestelling bezorgd is. Contact opgenomen, krijg je het advies om alle afhaalpunten langs te gaan of daar misschien een jasje ligt....
Geen ster waardig
Geen ster waardig, niks ontvangen, geen enkele reactie op de mail die je zend. Beste om aangifte te doen
Niks ontvangen
Niks ontvangen, wel betaald. Geen contact mogelijk.
schoenen gekocht
schoenen gekocht
2-1-2021nu nog steeds niet geleverd
dieven mensen moeten daar nooit meer kopen
4mail gestuurd antwoorden gewoon niet.
Een ster nog teveel 2 maanden wachten
Een ster nog teveel 2 maanden wachten. En dan krijg je mail dat ze bezorgd zijn en niks ontvangen. En na mails te versturen krijg je geen antwoord.
Ze zijn zelfs geen 1 ster waard
Ze zijn zelfs geen 1 ster waard. Bloes besteld, volgens hun bezorgd. Mijn correspondent MEREL is weinig van zeg. Ik hoop dat ze mee lezen, zo zien ze binnenkort hun fake bedrijfje verschijnen bij test aankoop (alle mails worden doorgestuurd) en misschien nog eens een paar kranten aanspreken. Bende oplichters !!!!
Trui besteld
Trui besteld. 2x mail ontvangen dat het pakketje onderweg is. Mail ontvangen dat het pakketje bij mij thuis bezorgd is. Echter niemand gezien en niets ontvangen. Mail gestuurd. Antwoord is dat ik bij de buren en postpunten moet gaan informeren of zij iets ontvangen hebben. Er was geen briefje van bezorgdienst in mijn brievenbus gedaan ! Ik ben bang dat ik die trui nooit meer krijg. Dus mensen mijn advies is niks bestellen bij dit bedrijf.