God oplevelse med Moogio i Aarhus. De leverede gardiner til alle rum i min lejlighed. Jeg fik god rådgivning fra Emil og resultatet blev supergodt til en rimelig pris.
Lees wat reviewers zeggen
Vi har netop handlet med Moogio i Horsens. Meget behagelig oplevelse. Emil var helt på hjemmebane og ydede top vejledning i hvad vi skulle have til vores hus. Super kompetent og prof. Hurtig leverin... Toon meer
Jacob gav os super god sparring i forhold til valg af gardiner til vores nye tilbygning, og resultatet er blevet helt fantastisk. Gardinerne passer perfekt til rummene – og så blev de endda leveret h... Toon meer
Har adskillige gange handlet med Morten Knudsen, hver gang har vi fået en meget fin og kompetent vejledning og behandling. Også denne gang hvor vi har fået monteret en Pergola markise og læskærm - Mo... Toon meer
Bedrijfsgegevens
- Raambekledingwinkel
- Luifel leverancier
- Gordijnwinkel
- Gordijnleverancier en -maker
- Decoratie- en interieurwinkel
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Gardiner og markiser i høj kvalitet. Alt skræddersyet, monteret og klar til brug. Høj service og stor erfaring.
Contactgegevens
Vejlevej 364, 6000, Kolding, Denemarken
- Bo.pihl@moogio.dk
- moogio.dk
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
God købsoplevelse
Vi er meget tilfredse med både vores nye pergola fra Moogio og for købsoplevelsen. Vi fik god vejledning og fra bestilling til levering og montering gik der kort tid.
Super professionel service fra start…
Super professionel service fra start til slut. Kan helt klart anbefales at handle hos Emil!
Det var et godt sted at handle markise
Det var et godt sted at handle markise.
Venlig og hjælpsom betjening med høj faglighed.
Great service :-)
Meget glad for mine nye persienner og…
Meget glad for mine nye persienner og myggenet. Og det er rigtigt godt arbejde med opsætningen af disse…👍
God og venlig betjening.
Super service fra Moogio Hellerup og…
Super service fra Moogio Hellerup og det virker som det skal - top kvaltet afleveret til tiden.
hilsen
Mogens
Flot og kompetent installation
Rigtig god vejledning ved bestilling af markise. Og god og kompetent udførelse af opsætning af markisen.
God ekspertise på markiser
Blev taget imod af en god og kvalificeret medarbejder i deres Showroom i Aarhus, mødtes herefter med den salgsansvarlige på markiser, der endte med beslutning om ordring på en markise.
Netop installeret efter aftalt plan og fungerer tilfredsstillende.
Super prof
Super prof. Introduktion af markisen og samme duper prof. montering - alt naturlig klaret på det tidpunkt som lovet 👍👍👍
Som altid hurtig god service fra Emil…
Som altid hurtig god service fra Emil og Oliver og super lækre produkter
Fuld tilfredshed
Vi har købt en markise hos Moogio Haderslev. Super service fra bestilling til montering. Vi er meget glade for resultatet.
Nice products and effective service.
Nice and quality products. Solution oriented and effective service. Follow-up appreciated.
Rigtig god service i hele processen
Rigtig god service i hele processen. De forstod vores behov og fandt den helt rigtige løsning til os.
Lees meer over geverifieerde reviews.