Mooi365

Houd rekening met het volgende

Invoerrechten via DHL blijkt Frauduleuze website

Bij een bestelling via DHL een verzoek tot betaling van invoerrechten ontvangen. Deze betaald en onbewust lid geworden van Mooi365.nl . Daarna ongemerkt in hun VIP programma beland en in anderhalve maand totaal 192 euro armer geworden. Zaak in handen gegeven van ING fraudedesk, creditcard laten blokkeren. Hoop dat ik nog geld terug zie, Mooi365.net vindt het wel mooi zo en stort niets terug!

6 oktober 2022

DHL mail

Kreeg een mail van "DHL", met een verzoek om 1.95 aan invoerrechten over te maken om zo een pakket te ontvangen. Na uitvoering van de betaling bleek dit een inschrijving op een abonnement op Mooi365, een deense mode webwinkel
Heb dit bij creditcardmij gebeld en mijn card laten blokkeren en het abonnement bij Mooi365 geannuleerd.

27 juni 2022

Louche zaak

Louche zaak. Wij zijn er in geluisd via een aankoop van een Philips scheerapparaat. Als je 2 euro stortte kon je een geschenk opvragen van 50 euro. Even later werd er 78 euro van de rekening gehaald. Bij navraag werd ons beloofd het nooit gevraagde abonnement te zullen opzeggen maar voor de 78 euro moeten we dan wel bestellen bij hen. Ik had de indruk dat de producten zelfs met veel korting nog duurder zijn dan in de Colruyt vb.

31 januari 2021

Pure afzetterij

Had 2 producten besteld, enkel 1veel te laat geleverd en ondertussen nog een grote som van mijn rekening gehaald. Mijn abonnement opgezegd ondertussen en nu krijg ik geen geld terug of zelfs niet de kans iets anders te bestellen voor het resterende bedrag. Potje gezichtscrème van winkelwaarde +- nog geen 30€ kost mij + 150€.

31 december 2020

Geld terug gekregen / Kruidvat

Na wat speurwerk hier een oplossing voor de mensen die in de Kruidvat-SMS zijn 'getrapt'. Wij hebben namelijk de 48 euro teruggestort gekregen.

Mooi365 is onderdeel van het Deense ILS Company. Zij schakelen 'affiliates" (wedeverkopers) in om hun (legale) dienst te promoten. Eén van de "affiliates" heeft zelfstandig de Kruidvat-truc bedacht, om zo veel klanten te werven voor ILS. Deze misleidende truc komt dus van een affiliate vandaan, niet van ILS zelf. Deze info heb ik gekregen van Daniel Back, Managing Director van ILS. Zij hebebn de samenwerking met deze wederverkoper uiteraard beeindigd. Neem dus ook (net als wij) contact op met ILS via de website van dit Deense bedrijf (Google ILS denmark). Ze zullen je vragen om je e-mailadres, zodat zij kunnen zien of je daadwerkelijk ook de betaling hebt gedaan dankzij deze misleiding en zullen vervolgens het geld terugstorten naar dezelfde rekening.

27 februari 2020

Niet intrappen, bedrog!!

Zelfde, ik ben ook zo suffert die erin is gestonken, dacht via de kruidvat bon voor 2 euro sneakers te winnen.. tja .. nu ook 48 euro van mijn creditcard gehaald.. Heb nu mijn creditcard ook moeten blokkeren. Heel erg balen allemaal!!

25 februari 2020

Echte Internet oplichters je kunt er…

Echte Internet oplichters je kunt er niet vanaf al diverse mailtjes gestuurd maar blijkbaar hebben ze moeite met lezen
Mijn creditcard laten opheffen en een nieuwe aangevraagd........
Mensen wees gewaarschuwd

23 februari 2020

Niet op inschrijven Gebruiken…

update en belangrijk VOOR IEDEREEN DIE WACHT OP ZIJN GELD
Ik heb mijn geld terug omdat ik ze een laatste kans heb gegeven en ik heb mastercard een fraude onderzoek laten starten.
gewoon je credit kaart laten blokkeren en het geld terug eisen anders een incasso bureau in schakelen.
Ze zijn verplicht de nederlandse wetgeving tevolgen tbv internet aankopen, ze doen zich voor als Nederlands bedrijf maar zijn dat niet.

IK RAAD IDEREEN HET ZELFDE TE DOEN!!!

Niet op inschrijven Gebruiken aanbiedingen als lokker en ipv de aanbieding krijg je een abonnee van 48 euro
Ze gebruiken fishing trucs en namaak web lokkers

22 februari 2020

Helaas hebben wij dezelfde ervaring

Helaas hebben wij dezelfde ervaring ! mijn vrouw kreeg via haar telefoon een sms dat ze bij kruidvat een prijs had gewonnen en er stond een link bij . achteraf was deze sms afkomstig van een heel raar internationaal nr. de link bleek betrekking te hebben op mooi65, maar wij dachten dat we een paar sneakers hadden gewonnnen. Graag wel even 2,- overmaken via creditcard voor verzending... dom dom dom!! Na een paar dagen zag ik op mijn creditcardoverzicht dat er 48,- was afgeschreven en dat we lid waren geworden van mooi65. toen ik dat wilde annuleren, kon ik alleen maar één maand skippen... ik heb mijn creditcard gelijk geblokkeerd.

22 februari 2020

Ik zou bij de Kruidvat en paar sneakers…

Ik zou bij de Kruidvat en paar sneakers gewonnen hebben. Voor 2 euro zouden ze verzonden worden. Je gaat echter voor 48 euro en maandelijks abonnement aan bij mooi 365 dat je binnen 3 dagen had moeten cancelen. Overigens lukte het mij de eerste drie dagen niet om in te loggen op hun site om de schoenen te volgen. Na drie dagen bleek er een bedrag van 48 euro afgeschreven te zijn van mijn creditcard. Niet meer terug te halen via de Mastercard. Ik heb nu maar een bestelling geplaatst. ze beweren hoge kortingen te hebben maar hier klopt weinig van. Ik ben benieuwd of het pakketje ooit aankomt. Met andere woorden stink er niet in!!

19 februari 2020
Reviews in alle talen tonen. (27 reviews)