2,3

Slecht

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Kusetus

Ihan jonnen joutava kauppa, tilasin osia varmaan 4kk sitten eikä mitään kuulu vaikka kuinka on pommittanut viestiä eikä myöskään saa rahoja taikka tavaraa takaisin. Älä tilaa tästä kusetus kaupasta yhtään mitään.
Ystävällisin terveisin

1 januari 2026

Odotin toimitusta yli kuukauden

Odotin toimitusta yli kuukauden. Laitoin viestiä ja kyselin tuotteena perään. Kerran vastasi viestiin ja lupasi postittaa. Ei kuitenkaan postittanut, joten jouduin tekemään pankkiin reklamaation ja sain sitä kautta rahani takaisin.

17 februari 2026

Hei,

Emme saaneet teiltä ilmoitusta tilauksen peruuttamisesta, vaan maksusta tehtiin suoraan pankin kautta dispute-reklamaatio. Olimme viestitse sopineet, että voimme vielä postittaa moottorin, ja ilmoititte sen olevan teille ok.

Monkey Type -moottoreissa on normaalia pidempi toimitusaika, mikä on mainittu myös tilaus- ja sopimusehdoissamme.

Väite siitä, ettemme olisi postittaneet tuotetta, ei pidä paikkaansa.

Kun dispute avataan, emme voi enää lähettää tuotetta tai perua maksutapahtumaa itse, vaan asia etenee pankin kautta.

Olisimme toimittaneet tuotteen sovitusti ilman reklamaatioprosessia.

Tuote ei koskaan tullut perille

Mun kaveri tilasi pakoputken tuolta eikä se koskaan tullut perille. Hän kyseli että missä se viipyy niin joko viestiin ei vastattu ollenkaan tai sitten tuli hyvin epäselvä vastaus jossa ei sanottu että millon se olisi tulossa. Lopulta kaverin piti tehä rikosilmotus kun ei putkea näkynyt eikä rahojakaan palautettu vaikka näin pyydettiin. Älkää tilatko täältä, vastaavia kokemuksia löytyy vaikka kuinka.

15 augustus 2025

Antwoord van Moporacing

Väitteesi eivät pidä paikkaansa.

On myös erikoista, että kirjoitat kaverisi puolesta etkä omasta kokemuksestasi. Jos tilauksessa on ollut ongelma, pyydämme tilaajaa ottamaan meihin suoraan yhteyttä tilausnumeron kanssa, jotta voimme selvittää asian asianmukaisesti.

Tilaus ei koskaan saapunut perille, asiakaspalvelu on heikkoa ja tylyä

Tilaamamme mopon osa ei koskaan saapunut perille. Yritimme useaan otteeseen tiedustella tilannetta sähköpostitse, mutta saimme vain satunnaisia ja hyvin tylyjä vastauksia, kuten: "on tulossa". Lopulta vaadimme rahojen palautusta, koska emme saaneet selvää tietoa toimituksen viivästymisestä. Kun tuotetta ei tullut eikä pyyntöömme palauttaa rahat reagoitu, teimme rikosilmoituksen ja veimme asian kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn. Viiden kuukauden väännön jälkeen yritys lopulta palautti rahat tilille.

15 augustus 2025

Antwoord van Moporacing

Hei, Asiakaspalvelumme sähköpostissa oli aiemmin tekninen häiriö, ja asiakaspalvelua hoidettiin tuolloin Instagramin kautta.

Sähköposti toimii nyt normaalisti ja yhteydenotot pyydämme lähettämään osoitteeseen info@moporacing.com

Ei palauta maksuja.

Tilasin varaosan ja maksoin. Sivujen mukaan varastossa 5kpl, toimitusaika 3-5 päivää. Viikossa ei lähettänyt osaa. Peruin tilauksen viikon kuluttua tilauspäivästä. Nyt on kulunut 2kk, en ole saanut rahoja takaisin, eikä sähköpostiviesteihin vastata. Rikosilmoitus tehty. Varokaa!

23 augustus 2025

Antwoord van Moporacing

Kyseinen tapaus on vanha ja asia on selvitetty. Tilaukseen liittyvä maksu on palautettu asiakkaalle jo aikoja sitten.