MORE NUTRITION Reviews 144.216

4,3

Lekkere smaak van zerup. Jammer dat jullie verzenden met post nl, deze leveren traag en onbetrouwbaar in app welke dag en tijdstip er geleverd wordt.

Ik bestel voor het eerst. Ik ken More via Fleur van Instagram. Fijne website, duidelijke afbeeldingen (fijn dat de afbeeldingen ook bij alle smaak opties zichtbaar zijn). Jammer dat de pistache chu... Toon meer

Prima producten maar de klantenservice is non existing. Ik had besteld maar kwam erachter dat de kortingscode er niet in zat. Dus gelijk na bestellen de chat in gegaan om te vragen of ze konden ann... Toon meer

SUPER PRODUCTEN Ik wilde tijdens het afvallen wat hulp, dat heb ik zeker bij More gevonden. Geen saaie poeders met vieze eiwit smaken, maar echt allemaal lekkerder smaakjes! Heb nog niks gevonden wat... Toon meer

1. Vitamine- en supplementenwinkel

Over MORE NUTRITION

Wir haben MORE mit einer klaren Mission gegründet: Diät-Mythen zu hinterfragen und eine proteinreiche und zuckerarme Ernährung für deinen Alltag so einfach wie möglich zu machen. Zu lange bedeutete „gesund leben“, auf Geschmack, Freude und Freiheit zu verzichten. Wir sagen: Du verdienst MORE.

Mit einer großen Auswahl an MORE Nutrition Light Food-Produkten und leckeren Proteinlimos helfen wir dir, auf unnötigen Zucker und leere Kalorien zu verzichten – ohne dabei den Genuss aufzugeben. Unsere wissenschaftlich fundierten Produkte werden unabhängig getestet und unterstützen dich dabei, echte Ergebnisse zu erzielen.

Doch MORE ist mehr als nur eine Marke. MORE ist eine Community. Eine Bewegung. Eine Rebellion gegen leere Versprechen der Lebensmittelindustrie. Gemeinsam zeigen wir, dass ehrliche, leckere und funktionale Ernährung möglich ist – ohne Verzicht, dafür mit voller Lebensfreude. Das ist dein Glow-up.

You deserve MORE.

Uitstekend

144K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(144.216)

62.171 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Altijd netjes en op tijd geleverd nooit…

Altijd netjes en op tijd geleverd nooit geen problemen

Antwoord van MORE NUTRITION

Hallo Esme, bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je altijd tevreden bent met de levering en dat alles naar wens verloopt. We wensen je nog een fijne dag, je More Team.

Duidelijke website

Beste Ingeborg,

Bedankt voor je review en fijn om te horen dat je onze website duidelijk vindt!

We waarderen je feedback. Mocht er iets zijn waardoor je ervaring geen 5 sterren waard was, dan horen we dat natuurlijk graag. Zo kunnen we blijven verbeteren.

Je MORE Team

Mijn dochter gebruikte dit al en…

Mijn dochter gebruikte dit al en adviezerde me ook te gebruiken. Maanden geniet ik er van. Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik dit merk ook wel eens bij de jumbo koop. Mijn favorieten zijn vanille en aardbeien smaak. Top. Bedankt.

Antwoord van MORE NUTRITION

Hallo, Bepde smit! Bedankt voor je geweldige feedback. Het is fijn om te horen dat je dochter al tevreden is met ons product en dat jij er ook van geniet. Vanille en aardbei zijn zeker heerlijke smaken! Wij waarderen je steun. We wensen je nog een fijne dag verder! Groetjes, jouw More Team.

Antwoord van MORE NUTRITION

Hallo Sengul, bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je aankoop! Wij wensen je nog een fijne dag, je More Team.

Vanille perfect is pergect

Alles smaakt lekker als ik het erin doe.

Antwoord van MORE NUTRITION

Hallo Petra, bedankt voor je mooie beoordeling! Geweldig om te horen dat je tevreden bent over de vanille smaak en dat alles lekker smaakt. Blijf vooral genieten van onze producten! We wensen je een fijne dag, jouw More Team.

Top heerlijke producten

Top heerlijke producten

Antwoord van MORE NUTRITION

Hallo Rianne, bedankt voor je enthousiaste review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze producten. We wensen je nog een fijne dag, jouw More Team.

Perfecte producten

Perfecte producten!
Soms duurt levering wat langer, echter krijg je daar netjes mail van.

21 april 2026

Antwoord van MORE NUTRITION

Hallo Rebecca, bedankt voor je positieve feedback over onze producten! Het is goed om te horen dat je tevreden bent. We begrijpen dat de levertijd soms wat langer kan zijn, maar we doen ons best om onze klanten goed te informeren. Wij wensen je nog een fijne dag! Het More Team.

Goede producten snelle levering helaas…

Goede producten snelle levering helaas vaak en lang producten uitverkocht zodat ik niet steeds alles tegelijkertijd kan bestellen. Erg irritant.

Antwoord van MORE NUTRITION

Hallo, bedankt voor je feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze producten en de snelle levering. We begrijpen dat het vervelend is als producten vaak uitverkocht zijn, en we doen ons best om de beschikbaarheid te verbeteren. We waarderen je input en hopen dat je de volgende keer alles kunt bestellen wat je nodig hebt. Fijne dag verder! Jouw More Team.

Fijne producten

Fijne producten, geven goed smaak en je bent er een stuk langer verzadigd door.

Antwoord van MORE NUTRITION

Hallo Claudia, bedankt voor je mooie feedback! Het is fijn om te horen dat je tevreden bent over de smaak van onze producten en dat ze je helpen om langer verzadigd te blijven. We wensen je nog een fijne dag verder! Met vriendelijke groet, jouw More Team.

Snel en lekker

Snel verzonden en super lekkere producten

Antwoord van MORE NUTRITION

Hallo E. Spanjer, bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je onze producten lekker vindt en dat je bestelling snel verzonden is. Geniet ervan! Groeten, je More Team.

Lekkere en leuke producten zonder je…

Lekkere en leuke producten zonder je schuldig te voelen.

Antwoord van MORE NUTRITION

Hallo Wilma, bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze lekkere en leuke producten. Geniet ervan! We wensen je nog een fijne dag, jouw More Team.

Fijn product

Fijn product - makkelijk bestellen - snelle levering

Antwoord van MORE NUTRITION

Hallo Maurice, bedankt voor je positieve feedback! Het is fijn om te horen dat je tevreden bent met het product en onze service. We wensen je nog een mooie dag, jouw More Team.

Producten vaak langdurig niet op voorraad

Jullie maken onwijs veel reclame voor die Chunky flavors, maar een groot deel van de smaken is al heel lang niet te koop. Als je zoveel promoot, zorg dan ook dat je voorraad hebt.

Hallo Annemieke,

Bedankt voor je feedback.

Het spijt ons dat veel Chunky Flavour-smaken momenteel niet beschikbaar zijn. We begrijpen dat dit teleurstellend is, zeker wanneer je deze producten regelmatig terugziet in onze communicatie.

Door de hoge vraag kan het helaas voorkomen dat populaire smaken sneller uitverkocht raken dan verwacht. Ons team werkt er continu aan om de voorraden zo snel mogelijk aan te vullen.

We waarderen je feedback en geven deze graag intern door, zodat hier rekening mee kan worden gehouden.

Je MORE Team

Jammer dat de samples zo snel…

Jammer dat de samples zo snel uitverkocht zijn

Antwoord van MORE NUTRITION

Hallo Monica, bedankt voor je feedback! We vinden het jammer om te horen dat de samples snel uitverkocht zijn. We doen ons best om de beschikbaarheid te verbeteren, zodat meer klanten ervan kunnen genieten. Nog een fijne dag! Groeten, jouw More Team.

Eerste aabkoop

Helaas waren veel producten uitverkocht. Toch nog wat kunnen bemachtigen.

Antwoord van MORE NUTRITION

Hey Cj, bedankt voor je feedback! Het spijt ons te horen dat veel producten uitverkocht waren, maar we zijn blij dat je toch enkele hebt kunnen bemachtigen. We werken hard aan onze voorraad om ervoor te zorgen dat dit in de toekomst beter gaat. Veel plezier met je aankopen! We wensen je nog een fijne dag, je More Team.

Heel goed want ze hebben

Heel goed want ze hebben, wat ik wil heb. En ik vind lekker drinken.
Ze hebben ook proteïne dus dat is ook goed voor mij. Want ik wil meer proteïne kopen:)

Antwoord van MORE NUTRITION

Hallo Melat, bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je vindt wat je zoekt en dat je onze producten lekker vindt. We wensen je nog een fijne dag, jouw More Team.

Steeds uitverkocht

Wat ik heb is lekker en goed, maar wordt er wel moedeloos van dat alles in no time uitverkocht is.. vandaag om 11.00 uur nieuwe dingen online…meteen winkelmandje , 10 min moeten wachten om af te rekenen , toen ik aan de beurt was was het uitverkocht… waarom wordt er niet groter ingeslagen. Wordt hier echt niet blij van

Hallo Ilona,

Bedankt voor je review en je eerlijke feedback.

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de producten zelf. Tegelijkertijd begrijpen we heel goed hoe frustrerend het is wanneer je klaarstaat om te bestellen en een product binnen enkele minuten uitverkocht blijkt te zijn.

Bij populaire lanceringen en limited editions is de vraag soms groter dan verwacht, waardoor producten helaas zeer snel uitverkocht raken. We werken continu aan het verbeteren van onze voorraadplanning, maar begrijpen dat dit de teleurstelling op het moment zelf niet wegneemt.

We waarderen dat je dit met ons deelt en nemen je feedback mee.

Je MORE Team

Tijdens bestelling worden je producten…

Tijdens bestelling worden je producten uit je winkelwagen verkocht aan anderen...
Dan staat er ineens uitverkocht. Super irritant.
Terwijl ik nog gewoon bezig ben met mijn bestelling!

Hallo Karin,

Bedankt voor je feedback.

Het spijt ons dat je deze ervaring hebt gehad. We begrijpen dat het erg frustrerend is wanneer een product tijdens het afrekenen ineens uitverkocht blijkt te zijn.

Producten in de winkelwagen worden helaas niet automatisch gereserveerd. Bij populaire artikelen kan het daardoor voorkomen dat de beschikbare voorraad al is verkocht voordat de bestelling volledig is afgerond.

We begrijpen dat dit teleurstellend is en nemen je feedback mee om onze winkelervaring verder te verbeteren.

Productvoorraad ontzettend slecht.

Vorige keer hebben wij 3x een levering uitgesteld gekregen ivm voorraad. Nu ging de lancering 11.00 uur in. Ik checkte 11.02 mijn boodschappenlijstje uit en moest 10! minuten wachten in de wachtrij voor betaling. Bij het betalen kreeg ik een melding dat er producten al niet meer leverbaar zijn. Dat betekend dat 2 minuten na lancering er al producten niet meer op voorraad zijn. Ik vind dit ontzettend slecht!

Hallo,

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring.

Het spijt ons dat je zowel vertragingen door voorraadproblemen als teleurstellingen tijdens een productlancering hebt ervaren. We begrijpen heel goed hoe frustrerend het is wanneer je direct na de start van een lancering bestelt en producten tijdens het afrekenen alsnog uitverkocht blijken te zijn.

Bij populaire lanceringen kan de vraag helaas uitzonderlijk hoog zijn, waardoor bepaalde artikelen sneller uitverkocht raken dan verwacht. Producten worden bovendien pas definitief toegewezen zodra een bestelling succesvol is afgerond, waardoor beschikbaarheid tijdens het afrekenproces kan veranderen.

We begrijpen je teleurstelling en nemen je feedback serieus. Deze opmerkingen helpen ons om onze voorraadplanning en winkelervaring verder te verbeteren.

Je MORE Team

Al 3x geprobeerd limited edition te…

Al 3x geprobeerd limited edition te scoren maar helaas. Alweer niet😔

Hallo Ester,

Bedankt voor je review.

Wat jammer om te horen dat het je al drie keer niet is gelukt om een limited edition te bemachtigen. We begrijpen goed dat dit teleurstellend is, zeker wanneer je er speciaal voor klaarzit.

Onze limited editions zijn vaak erg populair en daardoor soms sneller uitverkocht dan verwacht. We doen ons best om voldoende voorraad beschikbaar te maken, maar door de grote vraag lukt dat helaas niet altijd.

We waarderen je enthousiasme voor onze producten en hopen dat je bij een volgende lancering meer geluk hebt.