MorphCostumes Reviews 243

5. Theaterkostuumleverancier
  6. Winkel voor traditionele kostuums

Over MorphCostumes

Making the Best Times Better Since 2009

MorphCostumes was founded in Edinburgh, Scotland in 2009, and our head office is still based there today. What started with the original Morphsuit has grown into a costume brand helping millions of people make parties, events and big moments more memorable.

The Original Home of the Morphsuit

We are the original makers of Morphsuits: the all-in-one costume that became a costume-party classic. Since then, our range has grown to include inflatable costumes, animal costumes, superheroes, pirates, TV and movie characters, decade costumes, kids’ costumes, masks, wigs, capes and accessories.

Costumes That Help You Make an Entrance

From Halloween and school dress-up days to bachelor and bachelorette parties, Christmas parties, festivals, charity events and themed nights out, we make costumes for people who want to stand out, get involved and make the occasion feel bigger. Our range is built for adults, kids, solo partygoers, couples, families and groups, with outfits for almost every theme, event and level of ridiculousness.

Trusted by Over 10 Million Customers

More than 10 million customers have chosen MorphCostumes for costumes that get noticed. We are proud to have grown from the original Morphsuit into a wide range of bold, funny, spooky and memorable costumes for customers around the world.

Award-Winning Costume Innovation

Over the years, MorphCostumes and Morphsuits have received recognition including the Sunday Times Fast Track Award, Real Business Future 50 Awards and Scottish Marketing Society Star Awards. We have also continued to develop original costume ideas through our in-house design and innovation work.

Over 500,000 Quality Checks Every Year

A costume still has to do the basics properly. It needs to look good, feel comfortable and hold up through the occasion. That’s why we carry out over 500,000 quality checks each year, helping make sure our costumes are ready for parties, parades, school events, nights out and everything in between.

Designed Using Over 30 Measurement Points

Fit matters, especially when you’re wearing a full costume. Each costume is developed using over 30 measurement points, helping us create outfits that are comfortable, wearable and easy to move in.

Delivery, Returns and Order Support

We offer a range of tracked delivery options for customers in the UK, US Australia and across many EU coutries, with next working day delivery available. Customers can also track orders online and use our returns information if they need to send something back. We accept major payment methods including Mastercard, Visa, Maestro, American Express and PayPal. We can also be found on Amazon

How to Get in Touch

If you need help with an order, delivery, tracking or returns, please contact our customer support team at support@morphsuits.com. To help us resolve your query quickly, please include your order number, the email address used when placing your order and your name.

Stay Connected

To keep up with new costumes, exclusive offers and seasonal launches, you can sign up to the Morphsuits mailing list or follow MorphCostumes on social media:

Facebook
Instagram
YouTube
TikTok

3,6

Gemiddeld

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Kostuum besteld

Kostuum besteld, wel betaald, maar nooit ontvangen. DHL zegt geleverd te hebben, we waren thuis, maar niemand heeft iets gezien of ontvangen. Meerdere malen per mail contact gezocht met de support afdeling, maar nooit een reactie ontvangen. Op een andere manier is het bedrijf niet bereikbaar.

27 december 2025

Klantenservice

Voor mijn kleinzoon had ik een verkleedpak besteld. De bestelling is binnen 2 dagen aangeboden aan GLS en daar ging het fout. Pakket is niet bij mij aangekomen en werd geretourneerd. Ik heb dit gemeld bij Morphsuits. Zij boden direct aan het pak opnieuw te verzenden of ik kon mijn geld terugkrijgen. Binnen 2 dagen had ik het nieuwe pak in mijn bezit (deze keer via DHL). Complimenten dus voor de bereikbaarheid en perfecte klantenservice

25 september 2025

Spiderman pak besteld

Spiderman pak besteld, heel erg nice. Netjes tijdig binnen ook. Enige nadeel wat ik zou kunnen noemen is dat je behoorlijk weinig ziet wanneer je de masker eenmaal op hebt.

27 oktober 2023

Power rangers blue dino fury

Voor mijn kleinzoon was ik op zoek naar een Power rangers kostuum voor zijn verjaardag. Ik kwam terecht op deze website. Nadat ik de bestelling had geplaatst kreeg ik geen bevestiging per email. Daarna ging ik reviews checken. Er waren zoveel negatieve reviews, dat ik mij zorgen begon te maken.
Gelukkig viel het reuze mee. Het pakketje werd 2 dagen later geleverd. De track & trace werd ook gestuurd. Het kostuum ziet er uit zoals op de foto.
Ik ben zeer tevreden.

18 april 2023

Niet bestellen!

Niet bestellen! De pakken komen niet overeen met de foto's. Kleuren kloppen niet en er staat heel groot "morphsuites" op het pak, want je niet ziet op de foto's.
Klantenservice is slecht: reageren met een 1 zin en doen alsof jij gek bent.

Retourprocedure: terugsturen naar Engeland op jouw kosten. Vervolgens krijg je niet je geld terug.

Ga langs een partyshop of zo, dat is de beste keus.

21 maart 2023

Nog steeds mijn geld niet terug

Nog steeds mijn geld niet terug. 2 discopakjes voor een discoparty besteld, daarvan 1 gehouden de andere was te klein. Die terug gestuurd. Helaas heeft mijn man mijn retourbewijs van post nl weggegooid. Verder wel alles in de mail gezet met daarin de betalingen van deze pakjes aan Morphsuits, ook van de post verzending. Meerdere mails gestuurd en blijven steeds het zelfde zeggen, terugbetalingsverzoek voorlopig niet verwerken, we moeten wachten tot het magazijnteam het retourpakket heeft ontvangen. Het pakketje al op 3 februari verstuurd.

28 maart 2023

Komt leverafspraken niet na. Contact onmogelijk.

Morphsuits biedt een Expresslevering aan bij bestellingen vanuit Nederland. Levercondities van deze optie worden niet nagekomen.

Bestellingen worden vanuit Engeland verzonden. Dat betekent dat retourneren al snel € 30,- kost. Deze kosten zijn voor eigen rekening.

Klantenservice reageert niet snel op mails en er is geen andere mogelijkheid om contact op te nemen met hiet bedrijf. Berichten op sociale media worden automatisch beantwoord dat het niet mogelijk is om contact te zoeken via social media en er staat geen telefoonnummer op de site.

VERMIJDEN!

8 december 2022

Snelle levering, groot logo op pak

Het pakket was snel geleverd. Heel fijn! Nadeel: alleen met creditcard betalen (geen ideal) en het logo staat super groot op de achterkant van het pakje. Super duf. Nu 2 dagen bezig om dat eraf te krijgen. Pak mag wel wat goedkoper als je reclame gaat lopen lijkt me. Ga geen 40 euro betalen om voor jullie reclame te lopen, gekkies.

26 oktober 2022

Bedrukt met groot logo

5 morphsuits besteld voor een project maar helaas allemaal niet kunnen gebruiken door het grote logo wat erop staat. Dit word niet vermeld op de website en is niet zichtbaar op de foto's.
Helaas is terugsturen geen optie omdat het bedrijf in Engeland gevestigd zit, waardoor er hoge verzendkosten bij komen kijken. Ook jammer aangezien ik ervan uit ging dat ze in Nederland gevestigd waren omdat het een Nederlandse site is.

Helemaal niet tevreden en zal er nooit meer iets bestellen en iedereen afraden.

29 juni 2021

Beroerde service

Opdruk op het pak die niet op de foto's staat.
Gaatje in het pak bij levering.
Retourservice tussen DPD-Morphsuits accepteert het ordernummer niet. Meermaals contact gezocht, maar geen antwoord.
Dus nu zelf met DPD geretourneerd naar het VK voor ruim 11 euro. Volgens de site krijg je bij schade de verzendkosten terug.... ben benieuwd.

4 december 2019

Tevreden

Snelle levering, pak zoals op het plaatje. Het pak is wel wat ruim, ondanks dat ik het advies van de maattabel opvolgde (ik ben 168 en daarvoor werd een L geadviseerd).

16 november 2019

Morphsuit = onbetrouwbare webshop

Volstrekt onbetrouwbare webshop met een nog beroerdere klantenservice.

Onlangs bij Morphsuits een bestelling geplaatst. Deze werd na enkele dagen onvolledig geleverd. Direct een mailtje gestuurd en gevraagd om een oplossing. Deze mail werd automatisch beantwoord met de toezegging dat er snel contact met mi zou worden opgenomen.
Dit was enkele weken gelede. Ondanks enkele reminders heb ik nog geen antwoord gekregen en is het probleem niet opgelost.

Kortom dit is een onbetrouwbare webshop met een bijzonder slechte klantenservice en verdient jou niet als klant.

3 oktober 2019

Erg slechte klantenservice

Erg slechte klantenservice. Ik heb een kapotte en gebruikte morphsuit ontvangen, vervolgens heb ik de klantenservice gemaild maar hier kreeg ik geen reactie.

5 maart 2019

Niet best!

Na een bestelling gedaan te hebben bleek de kwaliteit van het pak zo slecht dat ik het pak heb teruggestuurd. Daarnaast staat op de morphsuite super groot het logo..

Algoed, nu paar weken verder. Order is geleverd volgens track en trace maar in mijn account is hij nooit aangekomen.. ook geld nog niet teruggehad.

21 februari 2018

Verkeerde bestelling + opdruk "morphsuits" terwijl de foto er totaal anders uitzag

Met veel enthousiasme had ik voor een fotoshoot een morphsuit besteld bij www.morphsuits.nl . Alles was redelijk last minute beslist en daarom hadden we geopteerd voor de express-afhandeling. De website zit goed in elkaar en het plaatsen van het order ging vlot.
DHL was de koerier van dienst, maar ondanks onze aanwezigheid bleek de koerier ons niet gevonden te hebben. Op het briefje stond "niet aanwezig" terwijl we er wel degelijk fysiek waren, ook stond alles goed aangeduid.
Waarschijnlijk kan morphsuits.nl daar niets aan doen. Het leek ons interessant om dan maar de morphsuits te houden. Bij het uitpakken bleken het niet om zilverkleurige morphsuits te gaan zoals we besteld hadden maar om blauwe (wel in de juiste maten). De teleurstelling kwam er helemaal toen bleek dat er op de voorzijde 'morphsuits' opgedrukt stond. Waarom??? Op de foto's op de website is er nergens die opdruk te zien.
Jammer! Puur geldverlies!
We hebben uiteindelijk de pakjes niet meer terug gestuurd (we moeten zelf eerst vooruitbetalen en dan op de goodwill te rekenen van het bedrijf voor terugbetaling) en beslist om er een vriend een plezier mee te doen.

15 januari 2016

Prima Service!

Niks op aan te merken. Ik had behoorlijk wat vragen en er werd altijd erg snel gereageerd. Zelfs op een zondag avond! Levering was snel, kostuum geweldig en hele vriendelijke klantenservice.

2 januari 2016

Snelle bezorging en goedkoop!

Ik heb mijn morphsuit besteld via Morphsuit.nl en heb deze binnen twee werkdagen zonder problemen ontvangen. Daarnaast kreeg ik snel antwoord op mijn vragen via de klantenservice.

De enige minpunten zijn: de retour verzendkosten worden niet vergoed en het wachten op mijn geld duurde erg lang.

Ik kan iedereen aanraden om via morphsuit.nl een pak te bestellen.

9 maart 2015

Geen levering, geen geld terug

Mijn verhaal is simpel.
Ik bestelde een morphsuit. Het werd door een (toegegeven) fout van hun kant niet geleverd. En ik kreeg mijn geld nooit terug.

De Nederlandse tak wordt gerund door een meneer: Torsten de Lange die amper reageert op (veel) emails. Zelfs een brief naar Engeland en mails met de mensen daar mochten niet baten. De fout werd uiteindelijk toegegeven en het geld zou terug worden over gemaakt, (na niet reageren). Ook na vele herinneringen, en weer mails naar Engeland, is dit nooit gebeurd. Hun 100% tevredenheidsgarantie is een luchtballon. Het gaat me niet om die 50 euro, maar om het principe. Vandaar dat ik dit verhaal deel. Morphsuits zijn ook te koop bij andere winkels ('fancydress.nl' heb ik positieve ervaringen mee). Bestel niet bij de Nederlandse morphsuits.nl of de morphsuits.co.uk

18 juni 2012
Reviews in alle talen tonen. (243 reviews)