MostEssential  Reviews 52

4,7

Ik heb onlangs een stoomapparaat gekocht bij MostEssential (viaBol). Na enige tijd liep ik tegen kalkaanslag aan die in niet weg kreeg. Ik ben geholpen door erg geduldig en behulpzaam personeel die sn... Toon meer

Uitstekend weerstation met 2 externe voelers voor buiten. Het lukte mij in eerste instantie nietom de 2e te connecten. Mailtje naar bedrijf en binnen 10 minuten een uitleg. En ja het lukte. Bedan... Toon meer

Jaren geleden een weerstation gekocht, had geen wifi-verbinding meer en met een eenvoudige vraag kreeg ik een uitgebreid stappenplan. Stapjes gevolgd en alles doet het weer. Top!!! Goede, snelle en ze... Toon meer

Onlangs de MostEssential weerstation aangeschaft. De installatie is een fluitje van een cent, inderdaad plug & play. Leuk om eea ten aanzien van de luchtvochtigheid, temperatuur, voorspelling etc. va... Toon meer

Bij MostEssential streven we ernaar de norm te zetten voor nauwkeurigheid en betrouwbaarheid in meetinstrumenten, met een focus op producten die de gezondheid bevorderen. We bieden een breed scala aan innovatieve meetapparatuur die essentieel is voor het monitoren en verbeteren van gezondheid. Onze passie voor precisie drijft ons om voortdurend onze producten te innoveren en te verfijnen, zodat ze voldoen aan de behoeften van onze klanten. We streven ernaar om de beste meetapparatuur te verkopen, rekening houdend met zowel prijs als kwaliteit, zodat het voor iedereen toegankelijk is!

4,7

Uitstekend

vleesthermometer MostEssential

Het bedrijf is goed omdat het achter de geleverde artikelen staat.
Men doet hun best om de evt. problemen die kan ontstaan zoveel mogelijk te beperken, en de klant zo goed mogelijk te helpen.

11 juli 2024

Antwoord van MostEssential

Hoi Koos. Bedankt voor je positieve beoordeling! Wij zijn blij om te lezen dat je tevreden bent met onze service :)

Top service

Daar ik een paar vraagjes had over het gebruik van de MostEssential Smart BBQ Thermometer dacht ik laat me gewoon een mailtje sturen .
In de kortste tijd kreeg ik professioneel antwoord !
Ook bij mijn tweede vraag werd ik snel en beleefd geholpen .
Top service !!!

1 juli 2024

Antwoord van MostEssential

Hoi Gunter. Bedankt voor je beoordeling! Wij zijn blij dat we je goed met al je vragen hebben kunnen verder helpen :)

Bijzonder goede ervaring met de service

Bijzonder goede ervaring met afhandeling en levering van een order. Betaling online werkte niet wegens probleem in mijn bank-app. Na contact via email werd dit onmiddellijk opgelost, en 1 dag later werd het pakket reeds ontvangen. Een service om "u" tegen te zeggen.

27 juni 2024

Antwoord van MostEssential

Hoi Stef. Bedankt voor je positieve beoordeling! Wij zijn blij om te lezen dat je een goede ervaring hebt gehad en tevreden bent over onze service :)

Oorthermometer werkte vanaf begin niet naar behoren

Oorthermometer werkte niet goed, moest foto opsturen met temperatuur, was niet goed. Moest foto zijn waarbij de thermometer in het oor de temperatuur aangaf.Moest eerst slechte recensie verwijderen.
Er zou een nieuwe opgestuurd worden, duurde erg lang,toen moest ik apparaat met uitleg geprint opsturen en zou het grondig geïnspecteerd worden. Contact met Bol.Com en de zaak uitgelegd. Bol.Com heeft gelijk bedrag op mijn rekening gezet. Conclusie: slecht bedrijf die je van alles laat opsturen en uiteindelijk niets doet, ondanks de garantie.

23 april 2024

Antwoord van MostEssential

Het is vervelend om te zien dat je een negatieve ervaring hebt gehad. Helaas was de retourperiode al verlopen toen je contact met ons had opgenomen en gaat het om een medisch product, waardoor het buiten de retourperiode eenmaal nodig is om een extra controle uit te voeren. We vinden het jammer dat, ondanks onze bevestiging dat je een nieuwe thermometer zou ontvangen, je zowel hier als op Bol.com een 1-ster review hebt achtergelaten. We vinden het vervelend om te zien dat deze wettelijke verplichtingen je zo hebben laten voelen. In ieder geval wensen we je nog een fijne dag.

Betrouwbaar bedrijf en ook de…

Betrouwbaar bedrijf en ook de mogelijkheid hebben als je een product wil retourneren en ook zelfs je geld terug te krijgen. Makkelijke communicatie bij vragen!

22 mei 2024

Antwoord van MostEssential

Hoi Janneke, ik ben erg blij om te lezen dat je tevreden bent over de door ons geleverde service!

Fijne ervaring

Zeer aangenaam verrast door de efficiënte, persoonlijke manier van werken waardoor je je als klant gewaardeerd voelt.

20 maart 2024

Antwoord van MostEssential

Hoi Didi. Bedankt voor je beoordeling! Leuk om te lezen dat je positief verrast bent door onze manier van werken :)

Prima

Werkt exact zoals beschreven

4 maart 2024

Antwoord van MostEssential

Hoi Jessy. We zijn erg blij om te lezen dat alles naar wens is!

Absolute aanrader

Prima toestel, voldoet volledig aan de verwachtingen. Ik had nog een vraagje over instellingen en die vraag werd onmiddellijk en met zeer duidelijke uitleg gegeven. Beslist een aanrader, zowel wat het toestel als de naverkoop betreft.

26 januari 2024

Antwoord van MostEssential

Bedankt voor je positieve beoordeling over zowel ons product als onze service! Ik heb je met veel plezier verder geholpen :)

Reviews in alle talen tonen. (52 reviews)