Wat een kneuzen 50 euro gespendeerd maar geen producten gekregen we zijn al 2 maanden verder niks ontvangen en geen reacties terug op de email. Geen update over de status en de website om in te l... Toon meer

Zeer snelle levering van een beeline moto. Eerst enkele vragen gesteld die snel en vriendelijk via mail werden beantwoord. Dus een goede betrouwbare eerste ervaring. Wel jammer dat klanten vanuit Belg... Toon meer

Topkoffer en drager besteld, maar de drager was helaas niet geschikt voor de koffer(?). Motorcorner neemt geen verantwoordelijkheid hiervoor, geen uitleg, geen antwoord op mijn vragen. Retour op eige... Toon meer

Bij Motorcorner een Cardo Duo 4x setje besteld. Pakketje werd verstuurd maar door DPD niet afgeleverd en teruggezonden. Supersnel door Motorcorner werd een nieuwe set afgestuurd en die was de dag er... Toon meer

1. Motorsportwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Motoronderdelen, motoraccessoires en merchandise tegen scherpe prijzen en goede service.

2,7

Slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Top en snel

Ik heb een uitlaat besteld voor mijn motor levertijd was 8-10 dagen, hij was na 7 dagen binnen. Netjes verpakt. Kreeg ook netjes een email over de status van mijn bestelling.
Bij motorcorner.nl zijn ze naar mijn mening serieus bezig met een webshop.
Top ga zo door.

8 augustus 2013

Goede service, maar verkeerd onderdeel informatie

De Inlaat rubber set was niet geschikt voor de Honda CB750 K7. deze set is langer en de hoeken staan anders dan de originele set. Na enige brute kracht zijn ze als nog er op gegaan.. Normaal zou ik ze hebben terug gestuurd maar ik moest rijden dit weekeind en had dus geen keus dan het heel handeltje er op te forceren (met behulp van spanbanden). Dus heb nog steeds last van vacuum leaks.. :(
Verder goede service, binnen een week waren ze binnen ondanks dat ze niet op voorraad waren.

5 augustus 2013

Een spannende regelaar.

na veel speurwerk op internet kwam ik bij motorcorner terecht die mij op een vrij simpele manier liet zien hoe een onderdeel te bestellen,namelijk een spanningsregelaar voor yamaha dragstar .Keurige e-mail afhandeling hoe de voortgang van de bestelling was en naar mijn weten een van de goedkoopste.Ik zou zeggen ga zo door ,kom zeker terug.

m.vr.gr John

26 juli 2013

Perfecte deal voor een mooie prijs

Snelle levering van twee topkoffers merk Givi, was al bij drie winkels geweest en daar moest ik wachten tot half augustus kwam bij toeval (google) bij motorcorner terecht. Zeer tevreden met twee de super snelle levering.

24 juli 2013

kwaliteit, snelle levering

Artikel ontvangen exact zoals omschreven op site. Goede kwaliteit/ prijs verhouding. Verzendkosten zijn zeer acceptabel. Je word steeds per email op de hoogte gehouden over de status van het pakket, zeer fijn :)

10 juli 2013

Goede documentatie op de website, je ziet wat er komen gaat. Artikel is sneller verzonden dan verwacht. Bericht van verzending kwam pas 3 dagen later dan de daadwerkelijke levering.

9 juli 2013

TCX X-Street shoe black

De schoen is top om te hebben en ook erg handig voor op de motor, je hoeft niet per se een motorlaars aan te doen om bescherming te hebben. Deze onopvallende motor schoen staat prima onder jeans, is waterdicht wat voor mij een must is daar ik het hele jaar door wil rijden mits mogelijk. Een extra paar schoenen hoef je niet mee te nemen naar werk toe, je kan hier prima op lopen.

Enige minpunt wat ik kan verzinnen is dat er geen omdoos tijdens de verzending zat, de postpode kan zo'n doos achterhouden.

4 juli 2013