Ik heb getwijfeld omdat Michel en ik in principe grotendeels hetzelfde doen. Achteraf ben ik heel blij dat ik op deze manier heb samen kunnen werken met Michel. Het heeft me veel nieuwe inzich... Toon meer
Iemand moet de eerste review schrijven :-) Ik heb een 1 op 1 traject gedaan met Michel en dat kan ik van harte aanbevelen. Je leert hoe je je profiel optimaal inricht en vervolgens hoe je LinkedIn... Toon meer
Wij helpen coaches & dienstverleners aan een voorspelbare stroom van aanvragen en klanten via organische marketing op LinkedIn.
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Mousa is toch een beetje de dropshipping koning van het LinkedIn marketing wereldje. Presenteert zich in "persoonlijke" emails als vroom Christen en casht ondertussen tonnen uit de zakken van nietsvermoedende ondernemers. Hierbij deinst hij er niet voor terug zich te beroepen op algemene voorwaarden, contracten etc. Ondernemers let op: je tekent ergens voor, maar ontvangt nog geen 10% van de waarde terug in middelen. Online lesjes, een eigen platform waarbij je elkaar veren in de kont moet steken en een door AI opgesteld handboek moeten je een gouden toekomst beloven. En ja, er zullen tevreden ondernemers zijn. De ZZP-er om de hoek die al blij is met iedere vorm van advies en ondersteuning. Maar dat is geen criterium voor maatwerk, kwaliteit en professionaliteit.

Antwoord van Mousa Consulting
Ook voor mij een echte afrader! Wat een oplichterij en dat voor iemand die zo gelovig is?? Ik heb bij de intake heel duidelijk aangeven waar mijn zorg lag en daarvan werd gezegd dat zij dit echt gegarandeerd konden tackelen! Ook in mijn branche, geen enkel probleem! Nou wel dus, ik ben 7,5k armer en het programma heeft mij ontzettend veel tijd, energie en vooral kruim gekost en het heeft géén extra omzet opgeleverd behalve het feit dat ik nu Linkedin moe ben, uitgeput. En dit hoor ik van veel meer mensen. Daarnaast verschuilen zij zich achter het feit dat ik nog een half jaar langer lid mocht blijven, maar wat heb ik daaraan? Ik wil graag mijn geld terug maar dat doen ze natuurlijk niet. Het is echt een slecht georganiseerde zaak, steeds werden calls verzet of afgezegd waardoor het onmogelijk is om alle gewenste calls bij te wonen. En als je erbij bent is het maar afwachten of jouw vraag behandeld wordt. Het is meerdere keren voorgekomen dat mijn vraag NIET behandeld werd en dat er ook niet later op teruggekomen werd. Zo slecht en dat voor dit geld. En maar pochen over alle successen online, ja over de rug van anderen die geen 100k per maand omzetten. Echt zo boos! En ik heb meerdere malen contact gezocht met Michel Mousa himself maar hij schuift het mooi af. En het allerergste vind ik dat ze mijn gesprek destijds hebben opgenomen waarin ze dus de garantie geven dat zij mij wel kunnen helpen, maar deze opname kunnen ze nergens terugvinden. Echt oplichterij vind ik het! Hij is gestopt dus je kunt ook niet meer instappen, maar ik ben nog steeds mijn geld kwijt. ZONDER RESULTAAT

Antwoord van Mousa Consulting
Belachelijk veel geld om een one size fits all te krijgen. Vraag je om een extra strategiegesprek, hebben ze het te druk of antwoorden ze niet. Coaches die elkaar tegenspreken waardoor je niet meer weet hoe of wat. Ontevreden klanten zijn hun geld kwijt of proberen ze te sussen onder het mom van extra coaching. Wat is die coaching? Bijschuiven aan tafel en hopen dat je in dat uurtje aan het woord komt.
Zichtbaarheid word gecreëerd door boostgroepjes en elkaars posten te liken. Iets dat absoluut verboden is door Linkedin.
Maar als ontevreden klant in gesprek raken met Michel? Vergeet het. Voor mij een absolute AFRADER! Ik ben niet de enige ondernemer die dit heeft ervaren en bij alle ondernemers die ik gesproken heb zijn het enorm uiteenlopende prijzen, gaande van 5k tot 11k.

Antwoord van Mousa Consulting
Dit programma is goud waard!
Het traject is heel goed in elkaar, precies dat ik nodig had om de start te kunnen maken op LinkedIn en niet zo het gevoel te hebben dat ik aan het zwemmen ben! Een duidelijk plan, hele fijne begeleiding, ik kan mijn vragen stellen en krijg persoonlijk feedback. Ik kan het iedereen aanraden die een rete goede strategie op linkedIn wil.
De grootste win van dit traject is dat je zoveel expertise krijgt in 1 pakket. Op elk onderdeel van je business staat er een coach voor je klaar en dat heb ik nog nergens gezien.
Daarnaast wordt er zeer regelmatig een check in gedaan en voel je de betrokkenheid van de coaches bij je voortgang. Je wordt ondersteund in je aanbod, content, leadgeneratie en sales processen en krijgt zeer veel waarde.
Ik ben het team van Michel mega dankbaar voor alle grote spongen die ik heb gemaakt.
De enorme kwaliteit en gedrevenheid die Michel en zijn team lieten zien in de begeleiding hebben mij enorm (positief) verrast. Niet alleen van hun adviezen heb ik veel opgestoken, ook hoe ze hun business inrichten. Aanrader!
In 21 jaar heb ik nog nooit een investering gedaan die zoveel impact heeft gehad als het traject van Michel Mousa. Nu ik een maand in zijn programma zit, kan ik met zekerheid zeggen dat het mijn zakelijke leven compleet verandert. Na mijn HBO-studie Ondernemerschap ben ik gestart als marketingondernemer en volgde ik Michel al een tijdje op LinkedIn. Zijn inzichten en expertise overtuigden me om zijn traject in te stappen, en dat had ik (als het kon) veel eerder moeten doen!
Ik kwam voor klanten acquisitie via LinkedIn, maar kreeg véél meer dan dat. Wat Michel biedt, is een totaalpakket: van copywriting en sales tot teammanagement en prijsstrategie. Daarnaast helpt zijn team, waaronder Linda en Daniël, me persoonlijk met elk vraagstuk dat ik heb rondom mijn bedrijf. De kennis die ik in korte tijd heb opgedaan is ongekend waardevol en heeft mijn visie op ondernemen naar een nieuw niveau getild.
Wat ik bijzonder waardeer, is de persoonlijke aandacht en begeleiding. Michel begrijpt dat je als ondernemer in de groei meer nodig hebt dan standaard advies, alles gaat om de implementatie van kennis. Ik ben momenteel de jongste deelnemer in het traject, en als ik al zo’n enorme vooruitgang boek, kan ik me alleen maar voorstellen wat het voor anderen zal doen. Dit traject is een must voor elke ondernemer die écht wil groeien en impact wil maken.
Dank aan Michel, Linda en Daniël. Jullie hebben mijn carrière in een stroomversnelling gebracht!
Mijn ervaring met het traject van Michel is echt mijn verwachting te boven gegaan. Ik vind het echt heel gaaf en inspirerend om te zien hoe professioneel hij zijn bedrijf en team heeft opgebouwd. Ik heb een heel nieuw aanbod neergezet en veranderingen in mijn team doorgevoerd. Dit leidde direct tot meer resultaat en het perspectief voor de toekomst is nog veel gunstiger. Ik zou iedereen aanraden met Michel te werken als je bereid bent om zelf ook echt de veranderingen door te voeren en je bedrijf op te schalen.
Ik kan Michel en zijn team niet genoeg bedanken voor alle waarde. Het gaat veel verder dan alleen maar LinkedIn.
Van het offer tot de LinkedIn marketing tot het vormen van een team,... ze begeleiden je over de hele lijn.
Het traject heeft ervoor gezorgd dat mijn bedrijf (en mezelf) echt zijn gegroeid op vlak van kennis, skills en omzet!
Wanneer je wil groeien met jouw bedrijf is Mousa consulting hiervoor echt wel dé partner.
Bedankt Michel en team!
Ik kan ze alleen maar aanbevelen.
Begin dit jaar maakte ik de stap om voor mezelf te beginnen en het was een totale sprong in het diepe.
Na de eerste maand merkte ik dat het opstellen van een effectieve content strategie lastig was en daarom had ik de beslissing gemaakt om bij Michel te starten
Al in een korte tijd liet ik door middel van de opgestelde strategie mijn bereik en netwerk exponentieel groeien van 400 tot 4000+ volgers en daarvoor ben ik Michel en het team dan ook ontzettend dankbaar.
Werkelijk de beste investering die ik dit jaar gedaan heb. Het heeft mij niet alleen geholpen om LinkedIn effectiever in te zetten, maar het heeft ook enorm veel andere deuren geopend, waardoor het mij als ondernemer heeft verbeterd.
Geen moment spijt gehad.
Je bent integer, ambitieus, energiek, open-minded, leergierig, toegewijd, inspirerend en verbindend. Je laat zien wat commitment is, en waar dat toe leidt. Machtig mooi om te zien hoe jij je pad loopt Michel. Ik wens je toe dat hoe groot je ook groeit, dat je hart je baken blijft, net zo als dat je dat nu doet. Wij ondernemers boffen maar met je.
Mousa Consulting is DE #1 LinkedIn consultant!
De gratis waarde die zij geven is niet normaal.
Door alleen de gratis waarde al 350.000 impressies kunnen krijgen op LinkedIn!
Ga snel naar Michel!
Top team van Michel. Ben enorm goed geholpen in een groepcoaching traject. Veel geleerd over marketing, copywriting en LinkedIn.
De investering ook ruim 3x terug verdiend.
Dankjewel Michel en team!
Persoonlijk contact, naslag werk en kennis van zaken.
Ik heb een tijd lang met Michel samengewerkt én met succes.
Een aanrader voor iedereen die meer groei binnen zijn bedrijf wil in alle aspecten.
Ik ben meer dan tevreden over het traject wat ik bij Michel en zin team gevolgd heb. Wat ik wilde was LinkedIn optimaal benutten en klanten en leads binnenhalen. Michel was mij al een aantal keren opgevallen, omdat hij zo ongelooflijk veel waarde geeft.
Ik ben zeer tevreden over hoe het traject is opgebouwd en dat zit in een paar dingen. De online omgeving is van hoge kwaliteit en bevat veel handvatten en veel waarde. De input en gesprekken met Linda zijn ontzettend waardevol en van hoog niveau.
Mijn angst zit soms een beetje in dat de kwaliteit van het team minder is dan van de ondernemer zelf, maar daar was absoluut geen sprake van.
En als laatste gaat het gewoon om resultaat: ik haal nu wekelijks klanten uit LinkedIn. Mensen plannen calls in en geven aan dat mijn LinkedIn strategie opvalt en dat ze daarom willen samenwerken. Met dank aan Michel en team dus.
Ik heb getwijfeld omdat Michel en ik in principe grotendeels hetzelfde doen.
Het heeft me veel nieuwe inzichten gegeven, de calls (ook die met Linda), waren super waardevol en ook gewoon oprecht leuk.
Al met al zeker mijn investering waard geweest, niet alleen financieel.
Michel heeft mij heel fijn en kundig geholpen waardoor ik binnen 3 maanden m’n omzet kon vervijfvoudigen! Hij luistert goed en komt met maatwerk oplossingen. 👌🏽👌🏽👌🏽
Het is bizar wat Michel en zijn team hebben neergezet. Alleen al aan naslagwerk in de online leeromgeving. ZO veel aan gehad (en nog steeds).
Dankzij de kennis en ervaring van Michel en zijn team hebben wij behoorlijk kunnen opschalen in onze online coaching.
Het is een heel betrouwbaar team, met kennis en de ballen om nee te zeggen op iets waar ze niet de beste in zijn. Ik kan ze van harte aanbevelen, we werken inmiddels al een jaar samen