Vi bestilte billetter til hele familien dagen før, men troede fejlagtigt, at de gjaldt til dagen efter. I stedet for forståelse eller nogen form for service blev vi mødt meget uhøfligt og fik ingen hj... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Dejlig biograf med de bedste stole at sidde i, man kan endda tage sig et tæppe hvis man synes det er for koldt. Der er alt hvad man kan have lyst til at lækkerier!
Vi er stamkunder til den fulde “pakke” (mad, drikke samt bio m “guf”) hos Moviehouse i Hellerup. Bruger tid på at rapportere en dårlig lydoplevelse pr mail. Efter 3 uger rykker jeg for svar og bliver... Toon meer
Min oplevelse: Moviehouse Helsingør Oplever generelt biografen som hyggelig og nuanceret efter ombygningen. Men desværre er det blevet rasende dyrt og den er voldsomt nedslidt i sæder, puder m.m.... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Altid sødt personale i Ringsted
Altid sødt personale i Ringsted. Så hyggelig en oplevelse.
For anden gang i træk gavekort virker ikke! lovede dem i…
For anden gang i træk lovede dem i Ringsted at man kunne bruge kædens gavekort i Helsingør og for anden gang virker det ikke når man står her. En bio tur gik fra 50kr til 1000kr. Det fanme dårlig stil, især når de specifikt her anden gang havde lovet det ville virke i Helsingør!
skibidi skibidi skibidi so excited for…
skibidi skibidi skibidi so excited for the skibidi toilet movie
Løgnere
Jeg havde Fået billetter i gave. Jeg tager så op i biografen hvor de så siger at man skal logge ind først for at bruge dem. Så det gør jeg. Der er lidt bøvl med login så allerede der er den 5 minutter over Tid. Damen i kassen som har hjulpet med at logge ind. Hun tjekker så mine mails for at finde selve billetterne. Damen i kassen sagde så at mailen ikke var kommet. Eftersom at de ikke er kommet så tager jeg hjem og er ærgerlig over at jeg ikke har set film med min ven. Jeg kommer så hjem og ser at mailen er kommet og den kom imens vi stod henne i biografen. Jeg stolede på hvad damen i kassen sagde og tjekkede derfor ikke mine mails efter. Rigtig dårlig oplevelse herfra
Har i dag været i Mowiehouse i…
Har i dag været i Mowiehouse i Hellerup. Det er første gang jeg spiser der, og også sidste, bestilte en cæcar salat, og måtte sende den retur efter fundet af 6 rådne salat blade. Får en ny kort inden min film starter , og her har de glemt både kylling og croutoner , så virkelig dårlig oplevelse.
ham blondine dreng er irriterende
ham blondine dreng er irriterende
der er en aldersgrænse
Fandt en muggen popcorn i mine popcorn…
Fandt en muggen popcorn i mine popcorn i MovieHouse i Slagelse
Bizar oplevelse
Bizar oplevelse
For det første kostede billetten det dobbelt af hvad det koster i Grand, København.
For det andet måtte jeg bede personalet starte forevisningen efter at have ventet i 15 minutter.
For det tredje lukkede personalet gæsterne til den næste forevisning ind 10 minutter før min forevisning var slut.
Jeg var den eneste gæst til forevisningen - det undrer mig så ikke.
Ikke mere pasta tilbage🙄
Ikke mere pasta tilbage🙄
Har efterhånden været i moviehouse Hellerup en del gange. Dog har jeg ikke fået mad der, da det ikke lige passede ind. Men endelig skulle jeg smage deres trøffelpasta.
Havde billetter til kl.19, så det passede til at man spiste aftensmad der inden.
Vi bestiller maden og lidt senere efter at vi har sidder og venter på maven, for vi så af vide at der ikke er mere pasta.
De er simpelthen løbet tør for pasta kl.18 en torsdag aften. Det synes jeg simpelthen er for dårligt og især fordi man nu ikke fik noget mad før efter filmen som blev sent. Det simpelthen pinligt!!
Danmarks bedste og lækreste biograf!
Vi startede aftenen med et glas vin og en lækker charcuteriplatte, alt imens vi nød udsigten ud over vandet. Moviehouse er det perfekte date-sted, hvor en eksklusiv filmoplevelse og de skønne omgivelser gjorde aftenen uforglemmelig – vi glæder os allerede til næste gang!
MovieHouse Slagelse.
MovieHouse Slagelse.
jamen skulle ud og se en ny dansk film " De Lydsløse" med min datter.
Jeg køber billetter online fredag d. 1 nov. vi skal se filmen lørdag aften i Slagelse.
Jeg står i en giga kø ca 15 min. køber silk. popcorn og sodavand i biografen for næsten 200 kr og vil gå ind, og bliver så stoppet da jeg vil vise mine billettter, ved en fejl er de til om fredagen og ikke til lørdag.
går så op ved disken hvor den lange kø er, og snakker med en ung pige, hun siger det skal vi nok lige finde ud af , og beder mig tage plads i køen bagved endnu en gang.
da jeg efter 10 min i kø , når jeg frem til hende igen, hun siger hun kan give mig 20 % på nye billetter.
og der var plads i biografen.
seriøst . hold op en dårlig service.
så vi gik så derfra over 500 kr fattige og uden og have set filmen.
er det virkelig jeres niveau ?
Vi så 25 minutters reklame før filmen…
Vi så 25 minutters reklame før filmen begyndte. Det er helt absurd i tager jo p1s på os! Arrogancen til at slutte de 25 minutter af med en reklame for sig selv er ufatteligt. Lad os nu bare se den f#cking film. Kommer her aldrig igen og hvis jeg gør kommer jeg 20 min for sent.
Min oplevelse:
Min oplevelse: Moviehouse Helsingør
Det ligner rent ud sagt noget der burde være kørt væk for længst - men værst af alt, så lugter sæderne forfærdeligt. Næsten ikke til at abstrahere fra. Skal damprenses asap.!
De to stjerner er for det friske og dygtige personale.
freemoviehouse app
If this pertains to the freemoviehouse.com app, then I am here to inform everyone that it no longer is available. Last 3 days it will not load up and tried to go to website to log into account and that site is gone as well.
Movie House - Hellerup - Mad
Vi spiste igår mad før filmen i Movie House Hellerup. Og det var virkelig ringe mad. Som min søn på 11 år sagde : “det burde være umuligt at lave noget så simpelt som en tomatsuppe og spaghetti kødsovs til noget så forfærdeligt… “
Movie House er vores favorit bio og vi kommer her tit, men vi kommer helt sikkert aldrig til at spise der igen !
Forfærdelig service, og falsk reklamering
Jeg skal ind med en ven og se Deadpool & Wolverine.
Vi ringer ind dagen før for at book en tid og for at spørge om vores gavekort fungere til denne biograf, vi får at vide at gavekortet fungere men at vi skal betale en 35 kr difference.
Og det jo sådan set fint nok, med både billetter til film og popkorn/sodavand er 35 ikke meget hver for at se film.
Men da vi kommer op i biografen på dagen 20 minutter før filmen starter som vi havde fået at vide over telefonen, så siger de at vores gavekort ikke har samarbejde med den biograf og vi skal derfor betale fuld pris. Vi gik fra at skulle betale 70 kr i det hele, til at skulle betale lige sku af 600 kr.
Udover det så giver det ingen mening at have en cafe i en biograf, det har svækket biograf stemningen drastisk, samtidig med at man sjælendt overhoved kan få noget mad på cafeen.
Jeg ville ønske at jeg kunne give 0 stjerner og få penge tilbage, dårlig service, forfærdelig biograf hold jer væk!
Moviehouse Ringsted.
Super dejlig biograf , gode sæder og godt udvalg i baren. Men … hvor det elendigt når der bookes billetter , selv om man laver ALT arbejdet selv, tages der kr10 i gebyr , virker som rent optrækkerri. Øv efter filmen er der for få toiletter .
Altid rart at komme i moviehouse…
Altid rart at komme i moviehouse Helsingør.
I går fik vi prøvet caféen for første gang. Lækker mad til rimelig pris sammenlignet med øvrige cafépriser i byen.
Når der ringes dertil med spørgsmål, har vi altid fået god og behagelig hjælp.
Jeg er med på at priserne generelt er steget, hvilket jeg har forståelse for.
Vanvittige priser
Vi ville ha været i biografen i Hjørring i vores sommerferie, men det var dyrere end hjemme midt i Århus. Vi skulle give 510 kr for at komme 4 personer ind og se en annimeret film. Det er fuldstændig vanvittigt. Så bliver det når vi kommer Hjem.
Stor ros til Moviehouse Helsingør
Stor ros til Moviehouse Helsingør.
Vi havde booket en sal til et privat arrangement.
Personalet har hele tiden været super hjælpsomme og lette at kommunikere med. Stor fleksibilitet og en professionel håndtering af +200 mennesker som kun havde positive tilbagemeldinger efterfølgende.