Alles behalve toegangkelijke attracties voor andersvaliden. Je moet nog een stuk kunnen stappen en trappen doen. Weinig hulp. Personeel wel vriendelijk.
Wij waren op zaterdag 4-jan in het park 5 volwassenen en 3 kinderen. Het was slecht veel drinkgelegenheden waren dicht, je moest buiten eten en drinken het was water koud 3 graden gevoels temperatuur... Toon meer
Attracties gesloten erg lange rijen van meer dan uur geen entertainment in de wachtrijen. WC erg vies later op de dag. Weinig sfeer, bijna geen groen in het park. Alles lijkt er op gebaseerd om z... Toon meer
Actiongeladene Abenteuer, noch spannender und explosiver als jeder Blockbuster – das ist Movie Park Germany. In Deutschlands größtem Film- und Freizeitpark erlebt Ihr rund 40 atemberaubende Attraktionen, rasante Achterbahnen und sensationelle Shows in sieben Themenbereichen. Lasst Euch von bekannten Kino- und TV-Helden in die Welt des Films entführen. Neben dem Halloween Horror Festival, Europas größtem Halloween Event, steht nun auch das Winter Event Movie Park's Hollywood Christmas auf dem Drehplan. Uuuuund Action!!!
Warner Allee 1, 46244, Bottrop-Kirchhellen, Duitsland
- 02045 899 899
- info@moviepark.de
- moviepark.de
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Verouderd park
Verouderd park. Erg slecht geregeld kwa aanschuifsysteem. Personeel werkt er precies tegen hun zin. Om 17.30 uur sluiten alle attracties in de hoogzomer. Ik raad dit park echt niet aan.
Park heeft heel snel onderhoud en een re-organisatie nodig!
Beter hadden we eerst reviews bekeken. Het park zag er bij binnenkomst prima uit, maar verder in het park is het gedateerd en oud. De attracties zijn eng omdat ze kraken en er steeds storingen zijn. Je gaat twijfelen of er überhaupt wel ooit onderhoud wordt gedaan.
De eerste twee attracties waar we in de rij stonden hadden meteen storing. We zijn uit de rij gegaan en zagen dat het hele park stil stond, nergens bewogen attracties, dus er leek een algehele storing te zijn.
Besloten om maar even wat te gaan eten, maar ook dit was rampzalig. Een paar tieners in de catering die je gewoon voorbij lopen omdat er 1 tiener staat te bakken en er verder geen manager of andere begeleiding is. Na 30 min wachten zijn we aangelopen bij het zien dat de tieners gewoon staan te lachen en (letterlijk) voorbij huppelen zonder de dikke rijen te helpen. We zijn naar het restaurant gegaan iets dichter bij de ingang, en daar was het iets beter. Het scherm was ook ineens kapot waar bestelling (vertig) waren, uiteindelijk heel lang staan wachten en toen bleek ook nog dat de bestelling er al 10 min lag. Hele vieze vettige handen op het hamburgerdoosje, vergaten frisdrank te geven (nog gaan halen) en ziek daarna van de burger. Geen mens die je ook ziet met handschoenen. Totaal geen begeleiding of organisatie. Voelt erg amateuristisch aan. Ook in de rijen. Niemand wil in het park zijn of werken. Het park mist het gehele blije pretpark idee.
Jammer voor deze dure prijzen. Met zijn 2en meer dan €200 kwijt voor 2 attracties, heel veel wachten en vies eten. Als de parkeigenaren niks doen, zal dit niet lang meer bestaan. Ook ik, beveel het NIEMAND aan hierheen te gaan mits er een flinke renovatie en re-organisatie ontstaat.
Leuk gedateerd park
Leuk gedateerd park, maar niet bedoeld voor mindervaliden. Stoepranden te hoog moest telkens om lopen om een opritje te vinden. Je krijgt dan een gratis speedypass, maar dat is daar niet echt voor bedoeld. Dan moest je vaak nog door een lange gang en met 1 of 2 trappen. Scootmobiel stond dan op een andere plaats dan waar je uitstapt. Verder wel een leuk park voor de kinderen van 12 en 15. Ook de stuntshow was erg leuk. Het is dat we met ons abonnement van de Efteling er gratis naar toe kunnen. Maar anders zou ik het niet zeker weten. Niets gegeten of gedronken waren te lange rijden midden over de paden en ook nog een cheer kampioenschap. Was heel druk.
Halloween Moviepark
Bezocht op 5-11-2022, overdag lagen meerdere attracties stil. Lange wachttijden voor andere attracties. Halloween 's-avonds viel erg tegen, weinig acteurs en erg saai in hun rol. Vergelijken met Walibi was het maar een tamme bedoeling. De hunted houses waren ook niet erg spectaculair.
Overdag goed te doen niet al te lang…
Overdag goed te doen niet al te lang wachten, s'avonds viel halloween tegen, was te druk, karakters kwamen niet goed tot hun recht,de show madhouse was leuk om te zien, creepy elementen,maar horrorhouse hostel viel ontzettend tegen, binnen 5 minuten weer buiten zonder te schrikken.
Moviepark Halloween
Wij zijn op 28-10-2022 naar moviepark geweest voor het halloween. Qua sfeer met de karakters die er rondliepen was het wel leuk, maar het was veel te druk waardoor de scary actors je niet echt goed konden laten schrikken. Daarbij hadden wij nog de show Madhouse die best leuk was en een horrorhouse genaamd Hostel, maar dat Hostel viel erg ontzettend tegen. Je was binnen nog geen 5 minuten er al helemaal doorheen gelopen met nauwelijks iets engs of spannends erin. Die viel reuze tegen en is ook zeker niet aan te raden. Overdag was het qua drukte in het park/de rijen wel goed te doen. Niet al te lang hoeven te wachten overal.
Zeer slechte ervaring!!!
Zeer slechte ervaring rijen zijn heel lang, maar staat nergens aangegeven hoe lang de actuele wachttijden zijn.ook voor eten of drinken is de rij lang 45 min is geen uitzondering personeel is traag en lijkt totaal geen inzicht te hebben op hoe het sneller kan. Voor 2e dag speedy pas gekocht. Terwijl ik dit schrijf sta ik in een speed rij al meer dan 15 minuten te wachten. Onderhoud van de attracties laat ook te wensen over. tijdens ons verblijf al 5 kapotte attracties gehad. Twee terwijl we er in zaten. Pech hebben kan, maar dit zegt toch wel iets over de staat van onderhoud,
Kort om zou het niemand aanraden.
Schandalig duur voor wat je krijgt.
Dit was eens maar nooit meer!!!
Druk en idiote wachrijen
Druk, onoverzichtelijk, geen wachttijdindicatie, geen wegbewijzering, geen moderne thema's, parkeren in een weiland om vervolgens 2km te lopen (zonder borden of medewerkers vh park om je de weg te wijzen), 1,5u in de rij staan voor een attractie (waarvan je niet weet of het een 8baan is of iets anders), veel horeca waar je niet kunt pinnen, bij eettenten staan gigantische rijen, onervaren horecapersoneel met als klap op de vuurpijl 75 minuten in de rij staan bij de asubway voor een broodje omdat één medewerker de broodjes belegt, 1 medewerker het broodje voorziet van garnituur en 1 medewerker om de 10 minuten de edele taak (let op, enige taak) heeft om af te rekenen met de klant. We zijn door dit inefficiënte gedoe maar in 5 attracties geweest. Het MT zou eens in de leer moeten gaan bij de Efteling terwijl we in totaal 8u in het park waren!!!
Slechtste 2 daagse
Laatst 2 dagen naar Moviepark geweest.
Ik heb een European disability card , toch denkende dat ook duitsland een europees land is ?! Werd hier volledig geen rekening mee gehouden en werd ik aan de info balie zeer duidelijk gemaakt dat het niet hun probleem was. Verder was antwoorden op vragen die we in het engels stelden blijkbaar te moeilijk. Dus wanneer je geen duits verstaat heb je al pech. Ook de shows waren in het duits wat dan weer teleurstelling bracht bij mijn kind. De laatste dag kozen we voor een all in formule , echter het park opent om 10u en de restaurants waar je deze formule kunt gebruiken voor eten en drank pas om 12u !! Wanneer we dan eindelijk hier gebruik van kunnen maken zijn de wachtrijen immens en schuif je toch makkelijk 1u aan voor wat eten , waardoor je dus echt zeer veel tijd verdoet. Ook het hervullen van de bekers waarbij je het bandje moest gebruiken werkte niet, dus hiervoor kon je telkens weer aanschuiven . Voor mij was dit de allereerste keer moviepark maar zeker ook de allerlaatste.
Corona paspoort is tegen de rechten van…
Corona paspoort is tegen de rechten van de mens, deze mogen alleen gebruikt worden voor opvolging van de neveneffecten van vaccinatie