1. Schoonheidssalon

Mowny Beauty is de online groothandel voor professionele wimperstylisten. Onze premade fans besparen tot wel 30 minuten van jouw behandelingstijd. Alle producten zijn getest en ontworpen door een professioneel wimperstyliste en tevens de mede-eigenaar. Wij verkopen onder andere: premade fans, one-by-one, lash shampoo, wimper pincetten, wimpertape en nog veel meer. Neem gerust eens een kijkje op onze webshop: www.mownybeauty.com.

4,6

Uitstekend

Top cursus!

Zoey is een hele gezellige meid en ik vind dat ze super goed alles uit heeft gelegd, zowel de theorie als de praktijk! Ik heb een top cursus gehad en natuurlijk alle ins en outs geleerd! 😊 Heeeel erg bedankt Zoey😘

15 februari 2025

Wimpercursus

Ik heb vandaag een cursus mogen volgen voor one-by-one en pre-made lashfans en er valt oprecht niks negatiefs te zeggen! Zoey nam de tijd om je alles uit te leggen, van de kleinste details tot de grootste. Ook had ze de hele tijd de volledige aandacht bij mij liggen, als ik haar hulp nodig had kon ze dus altijd inspringen. Als je van plan bent om een wimpercursus te nemen raad ik deze dame enorm aan, bedankt Zoey!

18 februari 2025

Ontzettend leuke cursus gehad

Ontzettend leuke cursus gehad! Duidelijke uitleg en instructies gekregen. Zoey geeft je alle ruimte en tijd om alle technieken goed onder de knie te krijgen. Ook is de training 1 op 1 dus je krijgt echt alle aandacht! Aanrader dus!!

17 augustus 2024

Wimpercursus

Vandaag de wimper cursus gevolgd bij Zoey! Wat een lieve en spontane meid is ze! Ze helpt je goed als je het even niet meer weet. Veel dingen geleerd vandaag die ik hopelijk nog jaren mee mag nemen 🥰

25 mei 2024

Toffe meid

Wimpercursus gevolgd en met certificaat naar huis gegaan.
Zoey is echt een topper en legt alles super goed en rustig uit .
Kijkt niet telkens op je handen en geeft goede feedback.
Super gezellige dag gehad alles netjes verzorgd echt een aanrader.

2 februari 2024

heel tevreden

Echt snel bezorgd. Laat in de middag besteld en de volgende dag al geleverd. Prijs kwaliteit verhouding ook goed, wimpers gaan niet kapot als je ze rustig oppakt. Vind wel dat er wat meer wimpers in mogen zitten vergeleken met de prijs

9 november 2023
Logo Mowny Beauty

Antwoord van Mowny Beauty

Hi Leyla,
Bedankt voor je review en feedback, dit gaan we zeker meenemen!

Gezellige, leerzame wimpercursus

Ik heb een wimpercursus gevolgd bij Mowny. Zoëy is een erg spontane en lieve meid, ze stelt je op je gemak en heeft onwijs veel geduld. Een duidelijke uitleg en daarna zelf aan de slag. Ze geeft je ruimte om zelf te oefenen zonder op de vingers gekeken te worden, maar blijft tussendoor feedback en complimenten geven. Ik vond het best lastig, maar de oprechte complimentjes van Zoëy gaven mij zelfvertrouwen zodat dat ik na wat oefenen met een tevreden gevoel (en certificaat) de deur uit ging. Het was een fijne maar zeker ook gezellige dag!

1 september 2023

Goede service, producten zijn van goede kwaliteit verkoopster is zeer vriendelijk en bestelling snel ontvangen 😊

17 april 2023

Enorme keuze in top kwaliteit

Wat een fijne en goede artikelen verkopen ze! Enorm veel keus in wimpers van premade tot tape, van pincet tot wimperlijm alles in de beste kwaliteit. Dus alles wat je nodig hebt als wimperstylist. Daarnaast ook nog eens snel en netjes verzonden! Echt top 👍

5 december 2022

Ik kan niet meer zonder Mownybeauty!

Ik heb al diverse keren besteld bij Mownybeauty en ze stellen me nooit teleur! Altijd snelle verzending, goede klantenservice en goede producten. De wimpers van Mownybeauty blijven in tegenstelling tot andere merken die ik heb gebruikt altijd zitten bij mijn klanten!

1 november 2022

Super tevreden

Heel tevreden met deze pre made fans, ze zijn mooi en werken super fijn en daarnaast ook met jullie altijd snelle service en oprechte klantvriendelijkheid. Ik ben maar weinig zo goed, eerlijk en snel geholpen als door jullie. Super fijn, echt een aanrader. Ik hoop dat jullie nog veel mogen groeien binnen mowny beauty.

2 juni 2022
Logo Mowny Beauty

Antwoord van Mowny Beauty

Wat fijn om te horen dat je zo erg tevreden bent met ons! Super erg bedankt voor deze leuke review. We hopen dat we jouw beautysalon nog ontzettend lang mogen voorzien van Mowny Beauty wimpers. We kijken er in ieder geval ontzettend naar uit.