Ik ben zelden zo positief verrast door een webshop als door Mr. Jealousy. Het begon al bij de website: die ziet er niet alleen prachtig uit, maar het bestellen werkt ook gewoon heel soepel en duid... Toon meer
Prachtige kleurkeuze mooie materialen. Ik heb voor de houten jaloezieën BBQblack gekozen, 6,5 cm breed. Eenvoudig te bestellen, duidelijke ophang instructies en een fijne klantenservice die snel... Toon meer
Van het begin af aan duidelijke communicatie via e-mail. In het begin wat puzzelen op de website en met het ophangen kwamen we erachter dat we geen keus hadden gehad of je de koortjes aan je linkerka... Toon meer
Mr. Jealousy verkoopt the finest jaloezieën online. Met een exclusieve collectie van de meest fantastische kleuren. Meet zelf in en hang eenvoudig op. Tailor-Made in Nederland en altijd binnen 3 weken bij jou thuis.
Nederland
- hallo@mrjealousy.com
- mrjealousy.com
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ontzettend blij met de service en…
Ontzettend blij met de service en kwaliteit van de jaloezieën. What you see is what you get!
Top!
Hoewel ik aanraad om eerst de staaltjes te bestellen om echt een goed beeld te krijgen van de exacte kleuren zijn het prachtige jaloezieën en de service is top!
Super blij met m'n jealousies!
Het klopt gewoon allemaal! Super kwaliteit, mooie kleur (oatmilk), zeer makkelijk op te hangen en dat kaartje na de bestelling is de 🍒 op de 🎂!
Eindelijk een site die snapt hoe het…
Eindelijk een site die snapt hoe het werkt! De buren hebben nu ook mr jealousy, omdat ze jealousy werden ;)
Superblij met mijn cowboy koper…
Superblij met mijn cowboy koper jaloezieën van Mr. Jealousy. De warme koperkleur geeft mijn interieur meteen een luxe, stoere uitstraling. Mooie kwaliteit, strak afgewerkt en het licht is perfect te regelen. Echt een eyecatcher — absoluut een aanrader!
Top service
Top service, top geregeld. Stalen aangevraagd, keuze gemaakt en snel geleverd.
Producten zijn van goede kwaliteit
Producten zijn van goede kwaliteit. Het maatwerk is super gelopen en paste uiteraard perfect. De communicatie vonden wij super fijn en snel en wat nog fijner was, was het meedenken met onze ideeën en visies in het huis! Bovenal zeer tevreden en een aanrader 👌
Het overtrof mijn verwachtingen!
Wat een fantastische service, er is gemakkelijk te bestellen en de levering was ook volledig naar wens.
Ook het installeren ging gemakkelijk door de duidelijke instructies! In mijn volgende huis ga ik zeker weer een bestelling bij Mr. J plaatsen!
Super service
Super service! Snel geleverd. Precies gekregen wat ik verwacht had. En ben zelf handiger als ik dat ik dacht! Snap eerdere negatieve review dus niet. Soms heb je pech, ik had mazzel!
Geweldig
Ik ben zelden zo positief verrast door een webshop als door Mr. Jealousy. Het begon al bij de website: die ziet er niet alleen prachtig uit, maar het bestellen werkt ook gewoon heel soepel en duidelijk.
Ik heb eerst proefstalen aangevraagd en die waren zo mooi dat ik meteen de knoop heb doorgehakt. De levering zelf was ook geweldig, super leuk ook het handgeschreven briefje in de doos. Dat zie je bijna nergens meer en maakt het heel persoonlijk.
Toen er even een klein dingetje misging, werd dat echt razendsnel opgelost. Geen gedoe, gewoon direct actie. Je merkt aan alles dat ze hier echt passie hebben voor wat ze doen en hun klanten waarderen. Dikke aanrader!
Absoluut super kwaliteit 👌🏻
Uitmuntende service
Uitmuntende service! Prachtige producten, zeer hoogwaardige kwaliteit! Aanrader!
Vriendelijk personeel en goede service
Prachtige kleur!!
Prachtige kleur, precies zoals gehoopt.
Alles van bestellen tot ophangen verliep soepel en makkelijker dan verwacht. Blij mee!
Geweldige jaloezieën
Geweldige jaloezieën! Alleen al de namen van de kleuren maken me blij. Eenvoudig te bestellen en waar ik vragen had stond een vriendelijke klantenservice mij duidelijk te woord. Echt een aanrader
Wat een geweldig bedrijf!
Wat een geweldig bedrijf! Ik heb te gekke kleur jaloezie besteld. Klantenservice is fantastisch, erg vriendelijk en behulpzaam!
Mooie jaloezieën en fijne service
Heel blij dat wij hier jaloezieën hebben besteld. Prachtige kleuren en een mooie kwaliteit. En heel belangrijk: simpel op te hangen. Tevens prettig geholpen door de klantenservice met diverse vragen.