Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

På Mr.Koll står att jag bor ensam i mitt hushåll. Så har aldrig varit fallet. Det går inte att kontakta företaget hur man än försöker. Det går heller inte att ändra felaktiga uppgifter. Tre ensamma... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tar inte bort förra kriminella hyresgästen trots att skatteverket har gjort det för länge sedan. Får besök av bland annat kronofogden som inte hittar någon annan adress på personen. Alla andra (hitta,... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Mr koll medverkar indirekt till bedrägerier pga sina utförliga och avslöjande uppgifter om personer Ofattbart att det är tillåtet. Jag vet att offentlighetsprincipen råder men vi lever nu i en ny tid... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

De uppdaterar inte nya personuppgifter. Juridiska förändringar tas inte itu med, i detta fall ej uppdaterat kön/personnummer trots att det är officiell information direkt från skatteverket. Det finns... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Zoekmachine

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Vi har bättre koll på privatpersoner. Här finns information om ekonomi, domar, yrken, adresser och mycker mer.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

1,2

Alle reviews

17 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Riktigt pissig sida

Riktigt pissig sida!
Alla andra upplysningsbolag kan du dölja ditt namn och adress om man skickar en ansökan. Den här jäkla hemsidan döljer BARA din adress i 30 dagar sen måste man söka igen. Vem fasen sa att det är okej att dela så mycket uppgifter om en person? Jag är inte okej med det här! Den här typen av sidor måste åtalas och läggas ner! Hoppas det inte dröjer!

Ni lever på att dela information om folk för att ni hittat en gråzon i "yttrandefrihetens gen". Usch!

1 november 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ge oss ett alternativ att välja bort

Den här webbplatsen är det värsta att ge ut all vår information utan vår oro. Listan de kan göra är att ge individuellt ett alternativ om de vill visa den eller dölja sin personliga information från publicering till hela världen och för gängen gör det lätt att attackera sitt offer. Ge åtminstone en person ett val om de vill välja bort mrkoll.

19 november 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vidrig sajt som förenklar för…

Vidrig sajt som förenklar för kriminella.
Vi är i en sådan position att vi behöver hålla våra uppgifter skyddade för familjens säkerhet men det är inget Mrkoll tar någon hänsyn till alls utan gladeligen lämnar ut utförliga uppgifter om allt dom kan snoka fram.

1 november 2023

Horribel administration…

Skriver om namnändring hos folkbokföringen.Efter kontroll hos nämnda myndighet har De aldrig gjort någon ändring av namn.
Denna sida är farlig med inkorrekta uppgifter som De dessutom har mage att hänvisa till skattemyndigheten.

15 november 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bett dom flera gånger ta bort mig men…

Bett dom flera gånger ta bort mig men dom vägrar i stället måste man logga in där regelbundet och göra så att ens adress är dold. Alla andra stora företag låter en ta bort sina uppgifter men inte Mrkoll. Riktigt värdelöst företag!

6 juni 2023

sämsta företag

sämsta företag. lämna oss och vårt integritet i fred din as**! borde stämmas!

10 oktober 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Personal information published for…

Personal information published for whole world without my consent. Please, report it to Google and to other applicable EU-authorities as Swe-authorities will not lift a finger. Hope that this site will be banned and owners prosecuted.

20 augustus 2023

Uselt update om telefonnummer

Separerade 2019, min dåvarande mans hemnummer står fortfarande på mig fast jag aldrig stått för abbonemanget ens under vår tid tillsammans
Det är 2023 nu..
Hur update är MrKoll då? Som de påstår?... så irriterande...

14 juli 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hemskt och vidrigt företag som tjänar…

Hemskt och vidrigt företag som tjänar pengar på din personliga integritet. Näst intill omöjligt att få bort dina personliga uppgifter dessutom. Enda sättet verkar va att försöka få hemlig identitet via skatteverket vilket också är näst intill omöjligt såvida du inte lever under hot.

6 juni 2023

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.