Luistert goed naar je behoeften. Reageert snel en is heel professioneel. Werkt aan de site totdat de klant tevreden is. Ik zou het iedereen aanraden. Dit geldt ook voor het maken van het logo
Zeer kundige en aardige man. Heeft een professionele attitude en zet zich goed in voor het bereiken van de gewenste doelstellingen.
Wij zijn een snelgroeiend webdesign bureau die u kan helpen bij het uitstippelen van uw Online Marketing strategie. Momenteel opereren wij vanuit Den Haag, maar wij werken met klanten door heel Nederland. Team MSIGHT gaat met veel passie en professionalisme te werk met het streven om uw verwachtingen te overtreffen. Wij bieden professionele webdesign en andere online marketing diensten, zoals Social Media beheer. Door betaalbare prijzen te hanteren, willen wij elke onderneming de mogelijkheid geven om online te opteren. Onze diensten zullen leiden tot meer leads en de mogelijkheid om duurzame klantrelaties op te bouwen!
Paletplein 8, 2526 GW, Den Haag, Nederland
- 0702211516
- info@msight.nl
- msight.nl
Wij zijn Msight erg dankbaar voor alle…
Wij zijn Msight erg dankbaar voor alle content die er is gemaakt voor Bakkerij Marakesh. Veel video’s zijn viraal gegaan. Zij denken ook erg goed mee en zijn flexibel in de afspraken die er gemaakt worden voor shootdagen. Dit is erg fijn voor een onderneming die het altijd druk heeft.
Ervaren, deskundig en professioneel
MSIGHT

mijn eerste eigen website
Op 60 jarige leeftijd sta ik voor de uitdaging een eenmanszaak op de richten. Niet bekend met het maken van een website vroeg ik info op bij een aantal webdesigners. Msight belde snel als reactie op mijn vraag. Ik had een prettig gesprek met Mikail Yildiz die gericht uitvroeg wat ik wilde. Snel daarna ontving ik een offerte, die precies weergaf wat mijn wensen waren en heel helder was over het proces van werken bij accepteren van het aanbod. Ik ben enorm tevreden over hun werk : op elke vraag werd snel gereageerd, zij waren goed bereikbaar, zorgvuldig en flexibel. Ik heb ontzettend goede hulp gehad bij de stappen die ik zelf moest zetten, en verder hebben zij alles snel en goed geregeld. Ik wil hen van harte aanbevelen. Heel fijne ervaring en samenwerking, waarvoor nogmaals dank !
Ben goed te woord gestaan en de…
Ben goed te woord gestaan en de resultaten zijn beter dan dat ik verwachtte. Bedankt voor het resultaat!
Design nieuwe huisstijl
Msight heeft de opdracht van onze nieuwe logo naar volle tevredenheid afgerond. Daarnaast hebben zij ook een visitekaart en briefpapier ontworpen. Wij zijn er super tevreden mee.
We raden hen zeer zeker aan!
Goed geholpen door Mikail
Goed geholpen door Mikail, ook zijn creativiteit heeft mij en mijn bedrijf enorm geholpen bij het groeien.
Zeker aan te raden!
Wij zijn heel erg tevreden over de geleverde diensten. De service is uitstekend en er wordt professioneel gehandeld. Leuke mensen in het team. Er wordt goed naar ons geluisterd. Onze wensen worden nagekomen en de kwaliteit is super goed. Wij raden Msight dan ook zeker aan! Wij blijven in ieder geval vaste klant :D
Onze ervaring over Msight
De medewerkers van Msight zijn erg responsief, deskundig, maar vooral meedenkend over problemen. De samenwerking was enorm fijn.

Antwoord van MSIGHT
Wil meneer Yildiz heel erg bedanken…
Wil meneer Yildiz heel erg bedanken voor zijn goeie service en snelle respons. Ruim voor de verwachte tijd mijn bestelling geleverd.

Professioneel en betrouwbaar
Na een fijn intakegesprek waarbij ik mijn wensen heb aangekaart heeft MSight voor mij een logo ontworpen waarop ik positieve reacties heb ontvangen. MSight is betrouwbaar, zakelijk in communicatie, denkt graag met je mee en levert kwalitatief werk op. Ik kan met een gerust hart MSight aanbevelen aan vrienden en familie.

Toppers!
Erg snel, vriendelijk en top kwaliteit, meer kan ik niet zeggen. Ga zo door MSIGHT!

Goed resultaat en responsief
Een fijne samenwerking gehad met Msight voor zowel de website als de vormgeving. Ik ervaar Msight als erg responsief en duidelijk in communicatie. Ook zijn de besproken punten volledig uitgevoerd en zijn we blij met het resultaat. Ik raad Msight zeker aan!

Snel, professioneel en creatief
Na het benaderen van MSIGHT voor het maken van mijn visitekaart werdt mijn aanvraag vrijwel direct in behandeling genomen. Na het zien van een ruim aantal aan voorbeelden is er samen overlegd wat uiteindelijk het eindresultaat ongeveer moest worden. Binnen 24 uur heb ik het ontwerp in ontvangst mogen nemen en heb ik daarna mijn visitekaartjes thuis met de post mogen ontvangen waar ik erg tevreden over ben. De visitekaartjes zijn van goed kwaliteit en overtroffen mijn verwachtingen. Snelle, professionele en zeer creatieve service van MSIGHT!

Goeie samenwerking!
Erg tevreden met de service van Msight.
Kundig en reageert altijd snel. Denkt mee met de ondernemer. Zeker aan aanrader!
Visitekaartjes gehaald
Visitekaartjes gehaald bij hem top kwaliteit!