God telefonservice og hurtig levering og jeg ville have givet 5 stjerner, hvis ikke: Det var bare lidt sjovt at jeg IKKE skulle betale fragt, for den tunge argonflaske, men blev faktureret 55 kr fo... Toon meer

Jeg havde købt en gasgenerator med el-start. Batteriet som produktet blev leveret med var desværre defekt. Der blev hurtigt fremsendt et nyt batteri i bedre kvalitet end det originale. God service.

1. Gereedschapgroothandel
  2. Elektrische apparatuur groothandel
  3. Elektrogroothandelaar
  4. Industriële chemicaliën groothandelaar
  5. Schoenengroothandelaar

Mors-Thy Industrilager A/S den professionelle samarbejdspartner til håndværk og industri. Mors-Thy Industrilager A/S fører et meget bredt sortiment indenfor hydraulikfittings, skræddersyede hydraulikslanger, hydraulikkomponenter, rustfri bolte og rustfri skruer, tekniske artikler, VVS-fittings, kloakrør, PEL-rør, svejsegasser, personlige værnemidler, arbejdssko og arbejdstøj, BACHO værktøj, samt andet el-værktøj og håndværktøj. Vi bestræber os på at servicere de professionelle med en professionel medarbejderstab, som kan vejlede kunderne til at købe det helt rigtige produkt. Det er selvfølgelig kundeønsker, der til stadighed får os til at udvide vort sortiment. Vort sortiment er hele tiden vurderet på, at vi skal forlange kvalitet, ellers er vi med til at afskaffe kvalitet. Skulle du ønske en B2B konto hos os, bedes du kontakte os på 97 71 11 33 Vel mødt hos Mors-Thy Industrilager A/S.

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Hurtig levering

Hurtig levering

Super fin service. Bestilte en varmeovn sent torsdag aften og skrev haster meget. Den kom allerede om lørdagen
Tak :-)

7 februari 2026

God service

14 maart 2025

Hurtig levering ,men pakken ser ud til…

Hurtig levering ,men pakken ser ud til at have været åbnet det ser ud til at det er blevet samlet fra flere steder hvilket er en skam da det er en gave selve pakken var åben og det var tydelig at se det var en sammensat pakke en skam man skal betale over 600 kr for en “brugt” pakke

4 oktober 2024

Bedre, billigere og hurtigere

Sørgte et meget specifikt produkt, som jeg fik billigere end i andre online butikker og bestilte en mandag aften. Det var klar til afhentning torsdag formiddag i den lokale pakkeshop. Så bliver det faktisk ikke bedre!

4 september 2024

Rigtig god oplevelse

Hurtig levering af de bestilte varer der til fulde levede op til forventningerne, samt god og hurtig kommunikation med virksomheden.

9 juli 2024