MTK AutoGroup Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service, hurtig behandling, fleksible tider. Venlige, korte og præcise. Alt man kan bede om👍🏽 Opdatering: På vej hjem fandt jeg ud af at de havde tanket bilen fyldt op, ca. til en væ... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har fået den mest fantastiske service i forbindelse med mit bilkøb Forhandleren var utrolig imødekommende og hjælpsom både før og efter at handlen var afsluttet Kan kun give min bedste anbefaling

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fik et tilbud på Autobutler som jeg accepterer og hører så ikke mere, jeg skrive så til dem og for at vide jeg skal ringe til værkstedet. Da jeg ringer siger de at de lavede en fejl og det ville blive... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God personlig service og fremvisning Vi som børnefamilie har handlet en Skoda Enyaq 80 IV Sportline hos MTK Autogroup. Sælger var imødekommende og gav sig god tid til at forklare/vise alt o... Toon meer

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

22 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

nej tak

de svare ikke på mails og telefon, og når der endelig er opnået kontakt og aftale om en bil, sælges den til anden side

25 juli 2025
Logo MTK AutoGroup

Antwoord van MTK AutoGroup

Hej Steffen,

Vi kan se, at du har givet en anmeldelse af os, selvom du aldrig har været kunde hos MTK AutoGroup.
Den bil, du omtaler, var allerede solgt, da vi modtog din første henvendelse. Vores salgsafdeling var på ferie på det tidspunkt, og du fik efterfølgende oplyst telefonisk af vores kollega, at bilen desværre ikke længere var til salg.

Vi forstår, at det kan være skuffende, når en bil, man er interesseret i, bliver solgt hurtigt.
Men vi vil gerne understrege, at du ikke har haft en egentlig kundeoplevelse hos os, og derfor mener vi, at din anmeldelse ikke giver et retvisende billede af vores virksomhed.

MTK AutoGroup

Dejlig opblevelse

Dejlig opblevelse, mega søde, og gjorde det til en dejlig behagelig oplevelse at købe en bil hos dem!
Kan varmt anbefales!!!!

4 juli 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt igennem en rigtig god oplevelse at…

Helt igennem en rigtig god oplevelse at handle bil hos MTK Auto Group. god service og kommunikation , bilen levede helt op til mine forventninger.
Jeg vil gerne varmt anbefale stedet som et ansvarsfuldt og reelt sted at handle bil og når tiden kommer til en ny bil ,henvender jeg mig her igen og ser hvad de har.

29 mei 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service og professionel købsproces!

Vi har netop købt bil hos MTK AutoGroup, og hele oplevelsen har været virkelig positiv fra start til slut. Personalet var imødekommende, professionelle og altid klar til at svare på spørgsmål – uden at presse noget igennem.

Købsprocessen var enkel og gennemskuelig, og vi følte os trygge hele vejen igennem. Bilen var præcis som beskrevet, og vi fik god rådgivning, der hjalp os med at træffe den rigtige beslutning.

Vi kan varmt anbefale MTK AutoGroup til andre, der leder efter en bil.

1 mei 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Vi var glade for bilkøbet hos MTK Auto

Vi var glade for bilkøbet hos MTK Auto. Der var et par enkelte ting der ikke passede med salgsannoncen. De var dog behjælpelige med at ordne de ting der var muligt, f.eks. installere Android Auto uden diskussion. Overordnet var vi trygge ved hele processen og er meget glad for bilen.

7 februari 2025

Top kundeservice

Jeg købte en Golf 7 1.4 TSi hos ATK Autogroup, og de tog sig tid til at forklare og ordne de sidste ting på bilen inden jeg fik nøglerne. Jeg er meget tilfreds, og kan klart anbefale dem til folk der ønsker at købe en brugt bil derfra

18 maart 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stor anbefaling hvis du leder efter en ny-brugt bil

Stor anbefaling. Virkelig god service, giver en god pris for ens gamle bil og god service ved køb af ny bil. Sælger tager sig god tid til at besvare spørgsmål, da det var vores første elbil. Vi købte en VW ID 4, kæmpe anbefaling. Bilen var klar få dage efter køb👌

21 januari 2025

I bought a BMW 320 touring

I have to say that from the first moment the treatment was good, they helped me a lot and I have been testing the car for two months and I have not had any problems. so far everything is great.

26 januari 2025

God personlig service og fremvisning

God personlig service og fremvisning

Sælger var imødekommende og gav sig god tid til at forklare/vise alt om bilens udstyr som vi ikke kendte til.
Sælger var tålmodig under vores beslutningsproces hvor vi havde brug for at MTK undersøgte bilen nærmere via brugtbilsattest, kapacitetsmåling på bilens batteri og garantiens gyldighed.

Bilen blev handlet på en uge fra første øjekast og tog gerne vores udtjente dieselbil retur.
Det har været en god oplevelse og vi sender vores positive anbefalinger herfra.

Bedste hilsner
Jenni & Søren Tved

21 februari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk oplevelse og god service

Vi havde set bilen online hvor vi valgte at gå hen til forhandleren, forhandleren var meget imødekommende og bød os velkommen med et stort smil.
Han kunne svare på alle vores spørgsmål samt fjerne vores tvivl.

Vi har købt en VW ID 4 som vi er yders glade for fra MTK,

21 januari 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg har købt en Skoda Fabia hos MTK…

Jeg har købt en Skoda Fabia hos MTK AutoGroup.
De var hjælpsomme, svarede på spørgsmål som jeg havde og klarede alt det praktiske.
Bilen var klar 2 dage efter købet og de tog min gamle bil i bytte.
Alt i alt en god oplevelse og jeg er meget glad for min nye bil.

27 december 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

De er svindler ikke køb bil hos dem de…

De er svindler ikke køb bil hos dem de sælger biler til priser der ikke stemmer overens med bilernes standard ! Efter du køber bilen hos dem lover jeg dig for at der dukker rigtige mange problemer med bilen og selvom du lige har købt den giver de dig skylden for alt det snyd og bedrag som hele deres svindel forretning er bygget på så hvis du ikke vil have stress og vil blive franarret alle dine sur tjente penge så hold dig væk for disse Svindlere!!!

27 december 2024
Logo MTK AutoGroup

Antwoord van MTK AutoGroup

Kære Anonym,

Vi stræber altid efter at levere høj kvalitet og god kundeservice og det siger vores kunder.

Vi tager alle kundebekymringer meget alvorligt, og vi vil gerne undersøge din sag nærmere.
Hvis du vil skrive flere detaljer om din oplevelse til os, samt hvilken bil det handler om, vil vi være glade for at finde en løsning, der kan afhjælpe eventuelle problemer, du har haft med bilen. Vi er forpligtet til at sikre, at alle vores kunder er tilfredse og får den bedste service muligt.

Vi opfordrer dig til at kontakte os direkte på 30406222 eller kontakt@mtk-group.dk, så vi kan få løst eventuelle uafklarede problemer.

Med venlig hilsen,
MTK AutoGroup