Firmaet "Muldvarpemanden" er et seriøst arbejdende foretagende, som bekæmper muldvarpe med sakse. Netop den metode er en effektiv og en god løsning. i min have har firmaet også bekæmpet et insekt... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Vi har været uheldig med en stor invasion af muldvarper , hvor vi fik hurtig og dygtig hjælp fra Muldvarpemanden . Så nu ligner græsplænen sig selv igen .
Kontaktede Janus for at få hjælp til en formodet husmår på loftet. Han fandt ingen spor efter husmår og vejledte i stedet til brug af musefælder eller kontakte kommunens rottebekæmpelse. God service... Toon meer
Vi har prøvet nærmest alt for at få bugt med vores talrige muldvarpeskud. Gas, egne fælder, sildelage, højfrekvente støjudsendere, uden noget af det har været særlig effektivt. Først da Janus fra... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Muldvarpemanden har base i Ans og leverer hurtig og effektiv skadedyrsbekæmpelse i hele Midtjylland. Vores tilgang er altid fokuseret på bæredygtighed, og vi benytter udelukkende miljøvenlige produkter til at håndtere ethvert skadedyrsproblem, uanset omfanget af situationen. Vores bekæmpelses sortiment: Bekæmpelse af Sølvfisk & skægkræ Bekæmpelse af Mår , ilder og mink Muldvarpe bekæmpelse Mosegrise bekæmpelse Bekæmpelse af myg Bekæmpelse af Mus Myrebekæmpelse Skal Vi bekæmpe hos dig? Vores bekæmpelse er yderst effektivt, med kontor i Ans, rykker vi hutigt ud i hele midtjylland. Dine Uønskede Gæster, Vores Udfordring!
Contactgegevens
Århusvej 55, 8643, Silkeborg, Denemarken
- januswarb@gmail.com
- muldvarpemanden.dk
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Vi har været uheldig med en stor…
Perfekt arbejde og hurtig hjælp.
Perfekt arbejde og hurtig hjælp.
Vi kommer igen hvis der dukker flere op...
Firmaet "Muldvarpemanden" er et seriøst…
i min have har firmaet også bekæmpet et insekt bo, som var opstået i en uglekasse.
Firmaet priser er tilmed fornuftige.
Formodet husmår på loftet
Kontaktede Janus for at få hjælp til en formodet husmår på loftet.
God service i stedet for bare at have solgt mig en mårbekæmpelse.
Hurtig udrykning og virkelig effektiv
Hurtig udrykning og virkelig effektiv, Janus kan sit kram og god efterfølgende rapport😊 kan kun anbefales !
Fik hurtigt besøg efter forespørgsel…
Fik hurtigt besøg efter forespørgsel og fik super god og grundig hjælp.
Succes
Jeg har selv forsøgt, at sætte fælder op, men fangede ingenting. Da muldvarpemanden kom, kom der skred i tingene. Opgaven er løst nu og jeg giver mine beste anbefalinger.
Yderst kompetent og effektiv indsats…
Yderst kompetent og effektiv indsats fra Muldvarpemanden.
Ti fælder blev placeret i haven og i de efterfølgende uger blev 7 muldvarpe fanget.
Da garantiperioden var udløbet, dukkede enkelte nye muldvarpeskud op.
Mulvarpemanden satte yderligere fælder op og fangede endnu en muldvarpe. Alt uden ekstra omkostninger.
Kan klart anbefales.
Vh
Lina
Hjælpsom og informativ
Vi havde en mistanke om mus.
En gut blev sendt ud, hvorefter han undersøgte de efterladenskaber, som vi kendte, og gennemgik huset or steder den kunne være kommet ind.
Han konkluderede dog, at det var en rotte, og rådede os til at få det bekæmpet gennem kommunen, da det er økonomisk smartere.
Ærgerlig oplevelse med muldvarpemanden
Ærgerlig oplevelse med muldvarpemanden.
Vi fik en samlet pris på behandling af borebiller og bekæmpelse af mus. Behandlingen af borebillerne blev udført, da jeg fulgte op på mussebekæmpelsen, blev jeg bed om betale det fulde beløb for begge ydelser. Da jeg gav udtryk for at gerne ville afvente betalingen til arbejdet med mussebekæmpelsen var udført, blev jeg truet med fogedretten. Det var ikke muligt at finde en fælles løsning gennem dialog. Jeg ville gøre brug af et andet selskab fremadrettet, hvor der var bedre kundeservice og større pålidelighed i udførelsen af opgaver.

Antwoord van Muldvarpemanden
Muldvarperne blev fanget og kom ikke…
Muldvarperne blev fanget og kom ikke igen i første omgang. Vi har dog lige nu fået "uønsket- besøg" igen, men tøver ikke med at bestille mu
Forvent et flabet svar
Forvent flabet eller nedladende respons.
Skrev pænt til dem for at høre hvorfor de afveg fra branchekotume og forudfakturede.
Så fik jeg et nedladende svar tilbage, ligesom man også fornemmer i de svar de giver tilbage her på trustpilot.
Efter endnu en pæn sms fra min side, gad de ikke færdiggøre deres arbejde længere og opkrævede betaling for halvudført arbejde

Antwoord van Muldvarpemanden
Super service og professionelt
For anden gang bruger jeg muldvarp manden og bliver slet ikke sidste gang .. hade fåde nogen nye tilflytter ind i form af nogen store gedehams og self kunde muldvarp manden klar den :) super pris og super service første dag kom de 2 mand stærk 💪💪 og fik i gang uden alt for maget 800 kr hvad kan man forvente for det .. jo en god service og godt arbejde .. efter et par dage var der stadig liv i det bo de hade vært ude på ringet igen og jo vi kommer ud igen og giver det noget mere gift .. hvad koster det så .. 0kr vi køre garanti så vi kommer igen og får styr på det :) super tak for god service .. kan kun anbefale muldvarp manden 👍👍👍👍
Det var en fornøjelse at have besøg af mulvarpemanden.
Det var en fornøjelse at have besøg af mulvarpemanden. Han fik gjort has på den mulvarp der havde besøgt min have. Stor tak, med forsikring om, at skulle jeg få besøg af mulvarper igen eller andre skadedyr, vil jeg ringe efter ham igen.
Stor tilfredshed fra mig.
Ragnhild Grønbech
Jeg bruget Muldvarpemanden sidste år…
Jeg bruget Muldvarpemanden sidste år (2024) til et størrer myre problem, hvilket blev løst professionelt og hurtigt, og de er stadig ikke kommet tilbage i år! - Lækkert! kan varmt anbefales!
Mulvarper
2 timer efter Janus satte fælder var den første gået i . Hurtig og effektiv. Han ved hvad han laver
Myrer i huset, mulevarpe i haven.
1. God og hurtig kommunikation.
2. Effektiv og god til at sætte fælder til muldvarpe.
3. Grundig informationsniveau omkring myrer i huset, samt bekækmpelse af disse.
Super kompetent og behagelig…
Super kompetent og behagelig kundeservice. Behandling af husmår
6 ugers kamp overstået
Jeg har kæmpet med et par muldvarpe i 6 uger, og måtte til sidst opgive. Sent søndag aften skrev jeg til Janus, og han svarede med det samme, at han ville komme forbi tirsdag og sætte fælder op. 5 timer senere røg den første i fælden og et par dage senere røg den anden i fælden. Fuldstændig perfekt arbejde og kommunikation hele vejen rundt. Han får mine aller bedste anbefalinger 😊
Lees meer over geverifieerde reviews.