Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nieuczciwe zachowanie wobec klientów, bo wiem że to nie tylko mój przypadek. 13.03.26r /piatek/ ok godz 10, oglądając tv raptem ginie program i pojawia tablica z informacją nie masz tego program... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Problemy z instalacją, problemy z przeniesieniem na nowy adres, faktura z usługą naliczoną 3 razy, przedłużające się problemy mimo zapewnień na infolinii, że sprawa już załatwiona. Teraz powoli się t... Toon meer

1,3

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Częste awarie

Częste awarie. Długie przerwy. Rozumiał bym gdyby chodziło o małą miejscowość - mało klientów, brak w okolicy serwisanta na dyżurze. Ale ja mieszkam w wielkiej aglomeracji ... Rozumiem, że przez to nie jestem lepszy ale z biznesowego punktu widzenia Multimedia ma dziwną politykę rynkową. Następna umową na pewno nie z tą firmą.

6 april 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nieuczciwe zachowanie wobec klientów

Nieuczciwe zachowanie wobec klientów, bo wiem że to nie tylko mój przypadek.
13.03.26r /piatek/ ok godz 10, oglądając tv raptem ginie program i pojawia tablica z informacją nie masz tego programu w pakiecie,zadzwoń 345...
Dzwonie i słyszęze korzystałem z pakietu o zwiększonej ilości programów, za dużo większy abonament i dlatego wyłączono mi 28 programów bez uprzedzenia.
Na moje stwierdzenie,że mam te programy od kilku lat tj od czasu połączenia się z wectrą, usłyszałem iż stalo sie to dlatego, bo nie zauważono że mam wiekszy pakiet za mniejszy abonament.
Stwierdziłem, że tak się nie postępuję, bo powinno mi się dać szansę wyboru uprzedzajac mnie o zmianach. A nie tak,że się wyłącza 28 programów bez informacji.
Wstyd !

13 maart 2026

Gdybym mógł dał bym 0 .

Gdybym mógł dał bym 0 .
Tragedia, brak kontaktu, technicznie słabo.
Trzeba płakać i płacić a i tak korzystam z mobilnego o ternetu i pakietów i tetnetowych TV . Po co taka kablóeka ?

15 maart 2026

Dramat

Dramat. Jestem wieloletnią klientką, zaproponowali mi niby najtańszy abonament za tv+internet 170zł po czym na stronie ten sam pakiet jest za 93zł. Czuje się oszukana!!! Przeżyję jeszcze ten rok i żegnam się z nimi!

22 oktober 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nie polecam. 3 dni temu, bez wcześniejszej zapowiedzi, Multimedia odłączyły tysiące użytkowników od dostępu do usług (Internet i TV), za które pobierają opłaty. Na infolinii pracownicy tłumaczą to migracją systemu i codziennie podają nowe terminy uruchomienia usług. Na pytanie o odliczenie z opłat czasu bez świadczenia usług, pracownicy informują, że należy złożyć reklamację, którą operator rozpatrzy w bliżej nieokreślonym terminie. Złodzieje i oszuści. Nie polecam.

24 september 2025

Porażka

Porażka. Mam u nich telefon stacjonarny, służbowy. 10 września zgłaszałam awarię, serwisant miał przyjechać 15 września (co wg mnie i tak było długim terminem). Mamy 24 września, w międzyczasie moje telefony ponaglające i nadal nikt się nie pojawił, a klienci nie mogą dodzwonić się do mojego biura. Zdecydowanie nie polecam!

24 september 2025

tragedia

Od kilku lat w moim rodzinnym domu korzystamy z usług tej firmy i niestety to była jedna z najgorszych decyzji. Problemy z internetem pojawiają się regularnie, często przez kilka dni nie ma w ogóle dostępu do sieci, a kontakt z obsługą klienta to koszmar – nieprzyjemni, mało pomocni i kompletnie nieprofesjonalni.

Ostatnia sytuacja przelała czarę goryczy. Od czterech dni nie ma ani internetu, ani telewizji. Została umówiona wizyta serwisu na piątek rano, technicy mieli pojawić się o godzinie 8:00. Klient specjalnie zorganizował sobie dzień tak, aby być w domu. Niestety – nikt się nie pojawił, nikt nie zadzwonił, zero informacji. Dopiero po telefonie na infolinię usłyszeliśmy, że „do dziewiątej pracują”, ale i tak nikt nie przyjechał. Klient został kompletnie zignorowany.

Firma ma swoich klientów w głębokim poważaniu. Brak profesjonalizmu, brak szacunku, brak jakiejkolwiek odpowiedzialności. Zdecydowanie odradzam. Najgorsza firma w Polsce.

19 september 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Telewizja tnie, zasięg niestabilny, internet tnie a za granicą nie warto liczyć na które kolwiek z wymienionych punktów bo ich brak. Wystarczy zbliżyć się do granicy żeby na zasięgu pokazało X a internet stał się nieosiągalny a o roamingu to pomarzyć można

4 september 2025

gowno straszne

gowno straszne, chce sobie w coś pograć to za chuja nie moge bo ping i packet loss wypierdala w kosmos, cały czas urywa połączenie "zdalny host zakończył połączenie", oszaleć idzie płace za coś czego nie ma, odradzam bardzo.

5 juli 2025

Internet to tragedia

Ten internet to tragedia co 5 minut wywala, restartowalem ruter i nic myslalem ze to przez kabel ale jednak to nie wina kabla nie polecam

5 juli 2025

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.