Musa Shop Service  Reviews

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Musa er ikke andet en svindler han…

Musa er ikke andet en svindler han færdiggøre ikke sit arbejde pas på med at bruge ham

26 mei 2026

Antwoord van Musa Shop Service

Jeg inviterer dig til lanet forbandelse, Kingos Trafikskole, det mindste i laver må Allah forbande jer med det, jeg arbejder på time pris dermed er det ikke noget som kan færdiggøres den tid du betaler for modtager du service

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Værste kundeservice man kan finde hold…

Værste kundeservice man kan finde hold jer langt væk

25 mei 2026

Antwoord van Musa Shop Service

Hvornår har du fået kundeservice fra Musa shop service virksomheden, du bryder dig ikke om min personlighed det er en anden ting og mit arbejde er noget andet er du fra Kingos Trafikskole?

Advarsel

Advarsel: Hold jer langt væk fra denne svindler! Han er fuldstændig langt ude og fortalte mig blandt andet, at han har 7 brødre inde i sig – hvilket jeg fandt meget ubehageligt. Han snakker uden stop, selvom man ikke ønsker at lytte, og han hilser ikke engang med håndtryk.
Jeg følte mig utryg, da han var på besøg. Styr udenom denne type; han virker farlig og slet ikke normal.
Manden er helt væk han skulle måske starte med at ikke blande religion med arbejde hold jer væk manden er ustabil desværre

25 mei 2026

Antwoord van Musa Shop Service

Jeg tror kunderne kan skelne mellem Falsk og sandt Kingos Trafikskole i bliver ved i har opkrævet 3200 kr. Uden at lave jeres arbejde også skriver i herinde en dårlig bedømmelse om min virksomhed i frygter ikke Allah tydeligt og snyder folk eller nogen og jeg var en af dem.

Rigtig god oplevelse

Jeg har kun positive ting at sige om Musa og det arbejde, han udførte i forbindelse med bortkørsel af jord og beton. Kommunikationen var tydelig og klar gennem hele forløbet, som strakte sig over et par dage grundet opgavens omfang. Musa arbejdede effektivt – selv under krævende forhold på en smal vej, hvor der skulle tages særligt hensyn til naboer og omgivelser. Han var desuden smilende, høflig og ordentlig hele vejen igennem. Jeg giver mine varmeste

16 mei 2025

Antwoord van Musa Shop Service

Det er super selvom det er skrald som skal bortskaffes kan sætningerne falde som en forfatter det er helt klart super, en webshop starter med bog udgivelse men fortsætter med mange service selvom sociale platform kan være i mellemled er kunderne som Jacob med til at få musaal9.com webshoppen til at blomstre jeg ved og tror sandfærdighed fremfører til udspil som giver smil på ansigtet, tak for dine flotte beskrivelser om webshoppen og mig.

Super dygtig frisør

Super dygtig frisør, endelig en der kan lave lyse striber og klippe. Meget sød og imødekommende. Fair pris og god kaffe. Hun havde virkelig styr på det hun lavede.

12 november 2024

Antwoord van Musa Shop Service

Hej Susanne tak for din fine anmeldelse men det er ikke en service musaal9.com har ydet til dig, for tiden er det vinduespudsning jeg tilbyder grundet omstændighederne med mit privatliv. Du kan slette eller lade din fine anmeldelse være måske i fremtiden kan det være aktuelt skønheds service.

Rengøringsopgave

Musa rengjorde en meget beskidt 2 værelses lejlighed ifbm min far flyttede på plejehjem. Lejligheden skulle gøres klar til flyttesyn.

Et flot og detaljeorienteret arbejde udført.

Kan varmt anbefale Musa.

Hilsen

Christian

29 augustus 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

The most helpful and unique person

I met Musa when I was buying a bicycle trailer from him and ended up having it for free. Musa is a very nice and helpful person, and I have no doubt that I will hire him, when i need a handyman 😀

9 augustus 2024

Antwoord van Musa Shop Service

Its Amazing to read nice word from a person like shine sun keep you good work and you are welcome

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Musa er ordenlig til fingerspidserne og…

Musa er ordenlig til fingerspidserne og afstemmer hele tiden forventninger.
Her får du en grundig havemand, som arbejder flittigt og stabilt. Man kan stille uret efter Musa 😀 og jeg ringer helt sikkert til ham igen.

6 juni 2024
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.