Musikhuset Kjeld Helmuth Aps Reviews

TrustScore 3.5 uit 5

Bedrijfsgegevens

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Alt i musikinstrumenter-billige begynder-instrumenter samt high-end produkter fra markedets førende leverandører. Kvalitet er vores passion. Besøg os på Smedegade 3.Slagelse eller www.musik-huset.dk

Gemiddeld

TrustScore 3.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

5 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Super oplevelse!

Super oplevelse! Jeg har handlet hos Musikhuset Kjeld Helmut flere gange og har blandt andet købt min dejlige Kremona-guitar der, som jeg er så glad for. Servicen var i top, og der var ikke noget at sætte en finger på. Dejligt, at vi stadig har fysiske musikforretninger med rigtig rådgivning. Jeg kommer helt sikkert igen!

20 augustus 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg købte og betalte 15.000kr for et…

Jeg købte og betalte 15.000kr for et brunt el klaver den 21.7. I forretningen stod der et sort klaver, men sælger sagde, at han ville bestille sit brunt klaver, og på ordrebekræftelsen stod der at klaveret var lavet af rosewood. Rosewood er ifølge IA en varm afdæmpet nuance af rosa blandet med rødbrune toner. Palisander, som er det danske ord for rosewood, er en meget smuk mørke brun farve.
I dag har jeg fået leveret et sort klaver, en farve der ikke passer i mit hjem.
I de knap tre uger jeg har ventet på klaveret, har jeg talt med Kjeld to gange, og han lovede at klaveret var brunt,
(På nettet kan man kun se et sort og et hvidt klaver, derfor var jeg urolig og ringede til forretningen)
Forretningen vil ikke refundere min betaling, og Kjeld påstår at klaveret er brunt, på trods af, at hans chauffør og en af mine venner og mig selv ikke er i tvivl om den sorte farve. Jeg har selvfølgelig taget fotos.
Jeg har kontaktet en advokat, og venter nu på næste skridt.
Så pas på, hvis I vil handle med denne forretning, vent med betaling til den korrekte vare er leveret. Ellers kan det blive en dyr affære.

10 augustus 2026

Emne: Vedrørende dit køb af Medeli DP650 el-piano
Kære Elisabeth Schou,
Tak for din mail. Vi må på baggrund af din henvendelse meddele, at vi ikke kan imødekomme dit krav om at annullere handlen og udbetale det fulde beløb på 14.995 kr.
Da klaveret er købt, betalt og aftalt i vores fysiske forretning, er der ifølge den danske købelov ikke fortrydelsesret på købet. Det leverede instrument er nøjagtigt den model, du har bestilt, og farven Rosewood (palisander) er producentens officielle betegnelse for denne mørke træsort. Der er således ikke tale om en mangel eller en fejllevering ved varen.
For god ordens skyld vil vi gerne præcisere forløbet:
Du har besigtiget og prøvet el-pianoet i vores fysiske butik og efterfølgende bestilt det i farven Rosewood. Klaveret er efterfølgende hjemtaget fra udlandet og leveret til dig, hvor det blev samlet og opstillet af vores medarbejder. Du har efterfølgende tilkendegivet, at farven er for mørk og ikke matcher dine møbler. Da Rosewood er en specifik træfinish fra producenten, findes der desværre ikke andre nuancer af denne farve.
På trods af, at der ikke er tale om en mangel, har vi tilbudt at bytte el-pianoet til en anden farve, mærke eller model og udbetale en eventuel difference – alternativt at udstede et tilgodebevis. Dette tilbud rækker væsentligt ud over gældende regler på området.
Vi ønsker altid en konstruktiv dialog med vores kunder. Trusler og pression om dårlig omtale samt en telefonisk omgangstone, der overskrider grænsen for almindelig høflighed, kan vi dog ikke acceptere, og det fremmer ikke en løsning.
Da du har afvist vores løsningsforslag, ser vi os desværre nødsaget til at betragte sagen som afsluttet fra vores side.
Med venlig hilsen Kjeld Helmuth

Fuldstændig gennemført

Fuldstændig gennemført, professional vejledning og service. Deres levering går hurtigt og de er altid til at få fat i og få ordentlig personlig vejledning. Jeg bor i København og vil fremover handle her først. Varm anbefaling!

10 november 2025

Hej Ulrik.
Mange tak for de flotte ord.
Det har være en fornøjelse at handle med dig.
Vi glæder os til at handle med dig igen når det bliver aktuelt.
m.v.h.Kjeld Helmuth

En ny Martin guitar? Så er Musikhuset Kjeld Helmuth det sikre valg

Efter mange år var tiden kommet til at købe en Martin guitar. Jeg havde en idé om, hvad jeg godt kunne tænke mig, så jeg tog ned i Musikhuset Kjeld Helmuth for råd og vejledning. Og det skal jeg love for, at jeg fik.

Jeg blev mødt af en meget imødekommende butiksassistent, Mikkel. Han viste mig rundt ved væggen, hvor alle deres Martin guitarer hænger, og vi havde en rigtig god snak om ønsker og behov. Mikkel tog sig god tid, og lod mig prøve mange forskellige Martin’er, imens han kyndigt vejledte om de enkelte guitarers historie, særkende, tonale karakteristika og meget mere.

Efter at have prøvet et par Martin’er var jeg sikker: Det skulle være en Martin D-28. Dog ville jeg gerne prøve både en Martin D-28 Reimagined (2024) og en Martin HD-28 Refreshed (2025). Og Mikkel var meget behjælpelig med både at vejlede mig i forskellene og bestille en Martin HD-28 Refreshed hjem, så jeg kunne prøve dem overfor hinanden.

Så kom den store dag, hvor jeg skulle ned i butikken og vælge en ny D-28.

Da jeg kom, havde Mikkel sat begge guitarer flot op, lavet kaffe og gjort klar, så jeg kunne spille – det var helt rørende at blive taget sådan i mod. Jeg endte med at være der i gode 3 timer, og imens vejledte Mikkel mig og demonstrerede ikke kun sin enorme viden om musik og Martin guitarer, men også, hvordan man virkelig føler sig i tygge hænder, når der skal træffes et stort og vigtigt valg; Mikkel viste mig forskellene på de to (H)D-28’er, spillede selv på dem, for at demonstrere deres respektive projektion og tone, vurderede de to (H)D-28’ers svagheder og styrker specifikt i forhold min spillestil og meget meget mere. Da jeg endelig var sikker og valgte mine nye Martin D-28 Reimagined (2024) klargjorde Mikkel guitaren og sendte mig ud ad døren, ikke kun med en ny guitar, men også med en opstemt helheds-oplevelse og med en forsikring om, at hvis man skal have musikinstrumenter eller andet, så er Musikhuset Kjeld Helmuth det rigtige sted at vælge.

Jeg har sjældent mødt en så professionel fagperson som Mikkel, der som få kombinerer enorm viden og kunnen med imødekommenhed, venlighed og ren kærlighed til musik (særligt guitarer) … og ikke mindst tålmodighed; det tog immervæk over 3 timer at vælge 😊 En stor tak til dig Mikkel, og det er med god grund, at Musikhuset Kjeld Helmuth med dig i butikken kan kalde sig Martin Master Dealer.

Jeg kan på den varmeste anbefale Musikhuset Kjeld Helmuth, hvis du leder efter en sjælden kombination af fagekspertise, imødekommenhed og personlig-gjort betjening, når du står og skal købe en Martin guitar, eller noget andet i deres kæmpe udvalg.

Tak for en oplevelse ud over det sædvanlige!

8 november 2025

Hej Andreas,
Tusind tak for de rigtigt flotte ord! :)
Det har været en fornøjelse at være med til at finde den rigtige guitar til dig, og 3 super hyggelige timer! Og dejligt med godt guitarspil til arbejdet ;)
Vi glæder os til at se dig igen i butikken.
Mikkel

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Elendig service, de udnytter folks manglende viden til at sælge mere.

Jeg købte en guitar hos dem og fik installeret en pickup, som efter et par år pludseligt var sunket pga. monteringsfejl. Jeg var dernede og spørge hvordan det kunne fixes, da jeg ikke ved meget om det selv, og fik at vide at jeg skulle have en helt ny pickup (selvom den stadig fungerer fint), til samme pris som guitaren kostede, eller jeg skulle købe en helt ny guitar. Da jeg kom hjem, prøvede jeg så selv at fixe det og det var så simpelt at jeg bare lige skulle skubbe til den indenfra og sætte noget ekstra støtte, og nu virker det fint igen.
Stol ikke på det de siger, de prøver bare at sælge dig unødvendige ting. Det er sidste gang jeg tager derned for hjælp.

11 oktober 2025

Antwoord van Musikhuset Kjeld Helmuth Aps

Du har i butikken fået opgivet en generel oplysning at en reparation bør stå i forhold til instrumentes værdi,hvorfor man skal overveje om det bedre kan betale sig at skifte til nyt,af flere årsager.
Men valget er naturligvis dit!
Vi har ikke foretaget en undersøgelse af instrumentet men kun haft en løs snak om det.
m.v.h.Kjeld Helmuth

Venlig betjening

Venlig betjening. Fik ny omskifter til pickup slebet mine bånd og justeret strenge på min gibson les paul . Kanon godt og til kun 1130kr. Mange tak for god service. Mvh. Buster.

4 juli 2025

Antwoord van Musikhuset Kjeld Helmuth Aps

Hej Buster.En fornøjelse at servicere dig og din fine guitar.Tak for den fine anmeldelse.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Er skuffet.!! Skuffet skuffet.

Er skuffet.!!! Skuffet skuffet.
Jeg skulle have min mand guitar til reparation. Fint vi aftaler prisen sådan ca 1200kr for en reparation af guitaren, fin pris men også lidt svær at videre om det er en god pris eller ej. Jeg afhenter så guitaren i hans butik i Slagelse men jeg bor altså på Midtsjælland så det er en okay lang tur, Jeg køre der hen og alt ser fint ud prisen blev billigere da jeg så kun skulle betale 880kr. !!!! Men jeg lod mig nare. Han ringer så til mig d 30maj og fortæller mig at jeg skal have penge tilbage 320kr. Jeg køre hele vejen fra Næstved og over til ham i Slagelse, Og får så af vide at de har byttet regningen for to guitare så jeg betalte prisen for en andens guitar. Derfor skal jeg betale 320kr mer, men det var ikke det han sagde i telefonen. Jeg er både SKUFFET OG irriteret over at jeg får fortalt noget andet. Dette er IKKE OKAY og så købte jeg også for ca 550kr hos ham. Jeg håber i ser denne besked for det er ikke okay. Og da jeg spurte om vi kunne gøre noget ved prisen var den gamle mand bare lukket. Nej ellers tak, vi kommer ikke igen.!!

30 mei 2025

Antwoord van Musikhuset Kjeld Helmuth Aps

Hvis du er skuffet over at en regning er lavet som aftalt og godkendt via mailkorrespondance med dig,så er det jo svært.
Du har betalt for det som er bestilt og lavet.
Tak for det.
Der var nogen forvirring da kom for at hente guitaren da du opgav et andet navn end det du opgav ved indleveringen.
Dine øvrige kommentarer må stå for egen regning.
Jeg forholder mig kun til at ordren er gennemført som aftalt.
Jeg håber du har fået det bedre.
m.v.h. Kjeld Helmuth

Har købt en Martin

Har købt en Martin 000- X2E Brazillian. Handlede via telefonkontakt og fik den vejledning jeg skulle bruge. Alle aftaler blev overholdt, og i dag er jeg den lykkelige ejer af en ny velspillende guitar. Kan kun anbefale forretningen.

26 juni 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte et Nord Electro 6hp 73, og kom til at lave en fejl i forbindelse med leveringen. Så fik jeg et opkald, hvor det hele blev fikset, og 1,5 hverdag senere stod klaveret ved min dør. God service hele vejen! Kan klart anbefales.

7 november 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

WHAUGG en udsøgt musikforretning.

WHAUGG en udsøgt musikforretning.
Musikhuset Helmuth er en sjældenhed vedr Spitzenklasse guitarer fra bla. Martin &Co.
Jeg ledte efter en Martin Custom Club håndbygget guitar og fandt
Martin D-28 Autentic 1937
Ekstrem svær at få fat på, kun få eksemplarer. Der er kun 10 Godkendte Martin forhandlere i hele verden da Martin kun godkender de absolutte bedste og stiller store krav.
Ansatte Mikkel er selvfølgelig uddannet i vedligehold osv til de dyre guitarer hvor custom guitaren er i prisklassen 50-100.000 kr.
Sad og sammenlignede min egen og Martin i 3 timer. Efter 5 min var der slet ingen tvivl der var oceaner til kvalitet til forskel og Mikkel ved bare alt om guitarer og selv udøvende.
Jeg kan ikke anbefale Musikhuset Helmuth nok. 💯
💥💥💥💥💥 💥💥💥💥💥
Dobbelt 5 i total oplevelse. TAK

20 oktober 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Glimrende musikhus i Slagelse!

En af mine passioner er musik og musikinstrumenter. Musikhuset Kjeld Helmuth er et slaraffenland for musikelskere! Som mangeårig habil amatørmusiker og tidligere guitarlærer i Københavns kommunes ungdomsskole finder jeg det så vigtigt at der fortsat er “rigtige” musikbutikker, som man kan besøge. Det betyder utroligt meget for nybegynderen at der er et konkret udvalg af både billige og dyre instrumenter. “Hands-on” oplevelsen af et instrument er så vigtig for drømmene om et nyt instrument og det er vigtigt at der er gode råd og vejledning i købsprocessen. Musikhuset giver særdeles god, kvalificeret og afslappet hyggelig service. Det er lige sådan det skal være. Så det kan absolut anbefales at tjekke butikken ud, - og Huset har desuden en fin og opdateret webshop. Jeg nyder min nye Fender el guitar og fede Blackstar forstærker som jeg har købt i Musikhuset, og så glæder jeg mig gevaldigt over den meget fine samling af stedets Martinguitarer. God fornøjelse i Slagelse! Og kommer du langvejs fra får du såmænd nok en kop kaffe over snakken om musik og musikinstrumenter. Indeværende anmeldelse er udarbejdet ganske af egen drift og uden opfordring. Vh Per Bjerregaard Knudsen, Bagsværd.

6 april 2021