3 armbanden besteld na 3 maanden 1 armband gebroken. Genaild met foto's in de cc maar reactie blijft uit. Ook krijg ik regelmatig de mails terug omdat ze niet afgeleverd kunnen worden. Op geen manier... Toon meer
Producten zijn top. Mooi ook. Minder tevreden over de gang van levering. Eerst zou binnen 2 dagen geleverd worden. PostNl bevestiging mogen ontvangen. Daarna terug naar nog niet ontvangen. Twee keer g... Toon meer
Klantenservice kennen ze hier niet. Wordt totaal niet gereageerd op emails, messenger of instagram. Komen levertijden niet na. Erg jammer! Wanneer je als bedrijf 1 mail stuurt waarin je aangeeft dat e... Toon meer
Hier een positieve review, na mijn reeds eerdere klacht inzake de chrome armbanden. Na het schrijven van de review ben ik benaderd door Musthef, deze heeft mij laten weten dat zij in onderzoek waren... Toon meer
Musthef is een kleding, accessoires merk dat ondertussen niet meer weg te denken is in de modebranche. In mei 2015 kwamen twee modebewuste broers uit Valkenswaard (nl) op het idee om een eigen kleding, accessoires merk op te starten. Na hard werken, ontwerpen en produceren kwam Musthef begin 2016 op de markt met de eerste collectie handgeknoopte armbanden. Ondertussen heeft het merk Musthef zich doorontwikkeld en zijn er diverse soorten touw en kralen armbanden aan de uitgebreide collectie toegevoegd.
vlasserwei 22, 5551MB, Valkenswaard, Nederland
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Snel gekregen ondanks de kerstdrukte en wat zijn de armbanden gaaf!
Top spullen, super service, nette levering! Wij zijn echt fan van dit bedrijf!
Vorige week onze bestelling ontvangen van 70 euro. De maatvoering klopt niet en zit veelste strak! Direct gemaild voor een oplossing, maar na 3 mails nog geen reactie! Echt een waardeloos bedrijf en zeer onprofessioneel!!
Slechte ervaring zowel met de maat (maten waren te groot) als de verzending en terug zending. Alles verliep moeizaam. Bovendien werden mijn mails ook niet beantwoord. Niet profesioneel.
Snel geleverd, zelfs nog voor Kerst! Armbandjes zijn mooi, precies zoals getoond op de site.
Mooie stukken van zeer goede kwaliteit. Mooi verpakt en snel bezorgd. Prijs-kwaliteit verhouding is helemaal goed.
Zeer snel geleverd. Netjes verpakt en ik vindt de armbanden erg mooi.
Bedankt
Tevreden over de communicatie en levering! Desondanks het feit dat ik niet tevreden ben over mijn armband...
mijn vriend was er super blij mee,
Met zijn armbanden als verjaardags cadeau.
het zijn echt hele mooie armbanden.
We gaan er nog meer bij jullie bestelen.
En de levering was ook snel ondanks de feest dagen er tussen.
op zoek naar een mooie armband die ik nog niet heb. Bij Musthef divese armbanden besteld. Makkelijk bestelt en ondanks corona snel geleverd. Mooie kwaliteit!
Nadat ik 2 keer per mail en 1 keer contact te hebben gezocht via messenger dat ik de bestelling niet heb ontvangen nog steeds niet vernomen van MUSTHEF. Erg jammer! Alsnog graag contact gewenst.

Antwoord van Musthef
Goeie service, levering wat vertraagd maar dat snappen we allemaal in deze tijd. En een hele mooie stevige armband!