Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

leveringshastighed ok, valg af pakkeshop knapt så godt. Nok den vanskeligt tilgængelig af slagsen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg købte fødselsdagstilbehør til min søns fødselsdag, og valgte muligheden for selv at afhente pakken på firmaets afhentningsadresse. Da jeg modtog beskeden om at pakken var klar til afhentning,... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Egentlig ikke noget at klage over! Udover, at ordrebekræftelse og betalings-id hedder flere forskellige ting, så man når at undre sig over, hvad man har indladt sig på. 😅 Derfor trækker jeg en ⭐️ f... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sjovt udvalg med mange gode fund til prisen. Fik fyldt megen af pakkekalenderen. Og kan se, at jeg skal tilbage igen til diverse festlige lejligheder, børnefødselsdage og når Normal har udsolgt ;)

Bedrijfsgegevens

1. Cadeauwinkel
  2. Schoonheidswinkel
  3. Kinderwinkel
  4. Leverancier van schoonmaakproducten
  5. Decoratie- en interieurwinkel
  6. Hobbywinkel

Geschreven door het bedrijf

Hos Muuchas.dk finder du et stort udvalg af billige dagligvarer, rengøringsmidler, personlig pleje og børneprodukter - alt det, du bruger i hverdagen. Vi forhandler kendte mærker som GOSH og Schur, og vores sortiment opdateres løbende med spændende fund, gode tilbud og små overraskelser. Hos os handler du nemt, hurtigt og til priser, hvor alle kan være med.

4,5

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Perfekt

Det er 2. gang, jeg har handlet ved Muuchas, og jeg kan varmt anbefale dem. Jeg har fået varerne hurtigt og til en rigtig god pris, så der handler jeg helt sikkert igen 😊

15 augustus 2025

Hej Mette,

Tusind tak for anmeldelsen! 😄
Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med både levering og priserne.

Vi glæder os til at handle med dig igen!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode priser og hurtig levering.

Gode priser og hurtig levering.

8 augustus 2025

Tusind tak for din anmeldelse! 😊
Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med både priserne og leveringen.

Fed weshop

Fed weshop med alt man kunne få brug for, nem og hurtigt handel :)

14 augustus 2025

Tusind tak for din anmeldelse! 😊
Det glæder os, at du synes om shoppen, og at du havde en god oplevelse.

Nem at bestille

Nemt at bestille og nem hent selv i herlev
god service

29 juli 2025

Antwoord van Muuchas

Tak for din fine feedback! 💛
Vi er glade for at høre, at bestillingen var nem, og at hent-selv i Herlev fungerede godt for dig.
God service er altid vores mål, så dejligt at det også blev din oplevelse!

God og overskuelig side

God og overskuelig side, jeg fandt hurtigt det jeg skulle bruge.
Hurtig levering 😊

26 juli 2025

Antwoord van Muuchas

Tak for din flotte feedback! 💛
Det betyder meget for os, at du oplever siden som nem og overskuelig at finde rundt på. Vi gør altid vores bedste for at sikre, at leveringen både er hurtig og problemfri 😊

Tak for din anmeldelse!
Det er vi glade for at høre. Vi gør altid vores bedste for at sikre både hurtig og nem levering 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte min vare til afhentning og…

Bestilte min vare til afhentning og indenfor 2 dage fik jeg en sms om at den lå den klar til afhentning, perfekt service
handler gerne igen

14 juli 2025

Hej Tina,

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med afhentning og service. 😊 Vi glæder os til at handle med dig igen.

MUUCHAS – Mere for pengene

Dejlig nem handel

Dejlig nemt, dejlig at kunne købe hvad der manglede.

20 juli 2025

Antwoord van Muuchas

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Vi er glade for, at du fandt det nemt at handle hos os, det betyder meget 🙏 Vi håber, du bliver glad for dit køb.

Behagelig service

18 juli 2025

Antwoord van Muuchas

Mange tak for din anmeldelse!
Vi er rigtig glade for, at du oplevede vores service som behagelig, det sætter vi stor pris på 🌟

Eminent service

Eminent service.

Nemt at handle, havde varen 2 dage efter jeg bestilte.

14 juli 2025

Antwoord van Muuchas

Tusind tak for de pæne ord!

Vi håber, du bliver glad for dit køb! 🙌

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid mange varer til gode priser

Altid mange varer til gode priser. Hurtig levering.

11 juli 2025

Antwoord van Muuchas

Tusind tak for de pæne ord og din anmeldelse!

Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med både udvalg og levering 😊

Antwoord van Muuchas

Tusind tak for din anmeldelse! 🙏
Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for både produkterne og den hurtige levering.

Vi håber, vi får lov at sende noget afsted til dig igen en anden gang 😊

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Egentlig ikke noget st klage over!

Egentlig ikke noget at klage over!
Udover, at ordrebekræftelse og betalings-id hedder flere forskellige ting, så man når at undre sig over, hvad man har indladt sig på. 😅 Derfor trækker jeg en ⭐️ fra.
Men varerne og leveringstiden var der bestemt intet galt med. ⭐️⭐️ ⭐️⭐️

10 juli 2025

Hej😊

Tusind tak for din anmeldelse, og ikke mindst for dine fine ord om både varerne og leveringstiden, det betyder meget for os!

Vi tager også din feedback til os omkring ordrebekræftelsen og betalings-id, det er selvfølgelig vigtigt, at det hele fremstår tydeligt og trygt. Vi kigger straks på, om vi kan gøre det mere klart fremadrettet.

Tak fordi du handler hos os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service. Vil klart handle igen.

23 mei 2025

Antwoord van Muuchas

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi sætter stor pris på det og glæder os til at handle med dig igen ⭐️

Antwoord van Muuchas

Tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på 🤩

Fin måde at bestille på

Fin måde at bestille på

3 juli 2025

Antwoord van Muuchas

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at det var nemt at bestille og håber, du har lyst til at handle hos os igen. ☺️

Hurtig og nem handel

Hurtig og nem handel. Alt var som forventet

3 juli 2025

Antwoord van Muuchas

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os, at alt levede op til forventningerne. Vi håber at handle med dig igen snart. 😊

Helt fint

Dejligt at man kan købe varer, der ellers ikke er til at opdrive. Den eneste grund til, at det ikke blev 5 stjerner, er at jeg ikke fik en ordrebekræftelse, så jeg måtte ringe efter en uge for at høre, hvornår jeg kunne få mine varer, da pengene var trukket fra min konto. Det viste sig, at varerne allerede var pakket og lå klar til afhentning. Jeg vil helt sikkert handle her igen.

4 september 2024

Antwoord van Muuchas

Tak for din anmeldelse - også selvom svaret her kommer lidt sent!

Vi er glade for, at du fandt en vare hos os, som ellers er svær at opdrive. Vi beklager meget, at du ikke modtog en ordrebekræftelse - det skal selvfølgelig fungere bedre, og vi tager det til os. Vi sætter stor pris på, at du vil handle hos os igen! 😊

Første gang hos Muuchas

Jeg har netop bestilt og betalt varer fra Muuchas for 300 kr.
Der kommer ganske ingen ordre bekræftelse.
Okay, det er påskesøndag.
Spændt på, hvad der sker, når det bliver hverdag tirsdag.
Jeg holder jer orienteret.

Torsdag har jeg så fået min vare. Meget fint og sikkert emballeret. Og pengene blev ikke trukket, før varen var afsendt. Fragten var gratis. Så jeg er meget tilfreds og vil helt sikkert købe denne vare samme sted igen. Men det er mærkeligt, man ikke får en ordrebekræftelse. Så når man at blive utryg. Alene derfor 4 stjerner og ikke 5.

31 maart 2024

Antwoord van Muuchas

Tak for din anmeldelse - og undskyld det sene svar!

Dejligt at høre, at du var tilfreds med både varen og servicen, selvom ordrebekræftelsen udeblev i starten. Vi har arbejdet på at forbedre den del, så det bliver mere trygt for vores kunder. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!

MUUCHAS - mere for pengene

Lees meer over geverifieerde reviews.