MyOrigines Reviews

188.242

4,5

Ze verkopen Kenzo Jungle bijna nergens meer en voor een veel hogere prijs! Ruim op tijd besteld! Bezorging Post.nl slecht…. 2 x vertraagd en het was een verjaardagscadeautje. Andere bezorgdiensten... Toon meer

De bestelling via MyOrigines was heel vlot verlopen. Het product en de verpakking waren prima. Voor MyOrigines mag het 5 sterren zijn. De levering daarentegen was een dikke ramp. De voorgestelde leve... Toon meer

Producten die niet meer leverbaar zijn in NL kunnen zij wel leveren. Super snel met Post NL. Goede communicatie en tegen billijke prijzen.

Prijzen zijn absoluut zeer redelijk en de levertijd en levering wordt echt correct opgevolgd! Niets op aan te merken! En daarbij nog kleine leuke verrassinkjes, top!

1. Parfumerie
  2. Cosmetische producten verkoopautomaat
  3. Verkoopautomaat voor huidverzorgingsproducten

Over MyOrigines

MyOrigines, la sélection des plus belles marques beauté.
Parfum, soin, maquillage, capillaire.

Depuis plus de dix ans, my-origines.com est ce point de rencontre unique de marques beauté iconiques et plus confidentielles : plus de 400 marques et 35 000 références.
Passionnés par la beauté, nous vous faisons vivre l’expérience d’une beauté experte à prix juste.
My-origines.com assure une livraison dans près de 26 pays en Europe, soit, pour plus d’un million de clients.

MyOrigines

Notre service client à votre écoute 💌
Du lundi au samedi de 8h à 18h, par téléphone au N° Cristal 0969 321 310
Notre engagement
Cette expertise que nous vous offrons au quotidien, nous a permis de gagner la confiance des plus grandes marques qui nous suivent et nous soutiennent depuis nos débuts. Grâce à une collaboration rigoureuse de nos équipes, nous sommes à même de vous proposer ces attentions particulières qui transforment votre expérience beauté en moments privilégiés : offres personnalisées, rendez-vous d’exception avec nos partenaires beauté, doses d’essais rigoureusement sélectionnées.

Livraison offerte dès 49€

Paiement sécurisé

Uitstekend

188K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(188.242)

24.366 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Bestelling op 21/10, betaald voor levering en op5/11 nog steeds niets ontvangen

Nu 5/11/2026 nog steeds niet geleverd en wel 4,90€ voor levering betaald bovenop een bestelling van 78€.
Echt schandalig, besteld op 21/10/2025

5 november 2025

Hallo,

Het spijt ons oprecht te horen dat u uw bestelling van 21 oktober 2025 nog steeds niet hebt ontvangen. We begrijpen volledig uw teleurstelling.

Na controle blijkt dat uw pakket niet kon worden afgeleverd omdat het gekozen afhaalpunt (locker) overbelast was. In dit geval houdt de vervoerder het pakket tijdelijk vast en probeert het opnieuw te leveren zodra er plaats vrij is in de locker of een alternatief punt beschikbaar komt.

Wij bevestigen dat wij u een e-mail hebben gestuurd om u een passende oplossing aan te bieden.
Daarnaast bevestigen wij dat wij vandaag het bedrag van 4,90 € aan verzendkosten hebben terugbetaald.

Onze excuses voor het ongemak en dank u voor uw geduld en begrip.
Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice via info@my-origines.com
of telefonisch op 0800 405 0440 (van maandag tot zaterdag, van 8 tot 18 uur).

Great service

De bestellingen zijn altijd keurig op tijd en goed verpakt met een lief persoonlijk kaartje erbij. Ik ben zeer tevreden en raad MyOrigines aan.

14 oktober 2025

Echt heel slecht

Echt heel slecht. Ze hebben het bedrag 2x van mijn kaart afgeschreven en toen ik het pakket binnen kreeg was het doosje kapot en de inhoud meer dan 2/3 leeg.

23 oktober 2025

Hallo,

Het spijt ons oprecht om te lezen over uw teleurstellende ervaring. Dat is natuurlijk niet de service die wij bij MyOrigines willen bieden.

Kunt u ons alstublieft uw bestelnummer doorgeven zodat wij uw dossier kunnen controleren en snel een passende oplossing kunnen vinden?
U kunt contact opnemen met onze klantenservice via info@my-origines.com
of telefonisch op 0800 405 0440 (van maandag tot zaterdag, van 8.00 tot 18.00 uur).

Wij bieden onze excuses aan voor het ongemak en danken u dat u de tijd heeft genomen om dit met ons te delen.

Prima prijs/kwaliteitverhouding

Prima prijs/kwaliteitverhouding. Levering zou vlotter mogen.

12 oktober 2025

Hallo,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en voor uw vertrouwen in MyOrigines. We zijn blij te lezen dat u tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding van onze producten.

Het spijt ons echter te horen dat de levering iets langer duurde dan verwacht. We begrijpen dat dit vervelend kan zijn en hebben uw opmerking doorgestuurd naar onze logistieke dienst, zodat we onze verzendprocessen verder kunnen verbeteren.

We hopen u binnenkort opnieuw van dienst te mogen zijn voor een vlottere en even aangename ervaring.

Voor verdere vragen kunt u altijd contact opnemen via info@my-origines.com
of telefonisch op 0800 405 0440 (maandag tot zaterdag, van 8u tot 18u).

Parfum beschadigd aangekomen

Parfum beschadigd aangekomen, geen reactie sinds 9 oktober ontvangen. Intussen vandaag opgelost dankuwel

9 oktober 2025

Beste klant,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons oprecht te vernemen dat uw parfum beschadigd is aangekomen en dat u sinds 9 oktober geen reactie van onze klantenservice heeft ontvangen. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Om uw dossier zo snel mogelijk te kunnen behandelen, vragen wij u vriendelijk om ons het ordernummer, samen met foto’s van het beschadigde product en de verzenddoos (boven- en onderkant, met het verzendetiket zichtbaar), te sturen.
U kunt deze informatie per e-mail sturen naar info@my-origines.com
of telefonisch contact opnemen via 0800 405 0440 (van maandag tot zaterdag, van 8.00 tot 18.00 uur).

Onze excuses voor het ongemak, en wij danken u voor uw geduld en begrip.

Ongelooflijk slecht

Zie mijn mails betreffende deze levering nog niet geleverd
Beste Groeten

7 oktober 2025

Beste,

Hartelijk dank voor uw bericht en onze excuses voor het ongemak met uw levering. We begrijpen uw frustratie volledig en willen u verzekeren dat onze klantenservice inmiddels contact met u heeft opgenomen om dit leveringsprobleem op te lossen.

Ons team volgt uw dossier met de grootste zorg en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat uw bestelling zo snel mogelijk wordt geleverd.

Voor verdere vragen kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice:
📧 info@my-origines.com

📞 0800 405 0440 (van maandag tot zaterdag, van 8 tot 18 uur)

Nogmaals onze verontschuldigingen voor dit ongemak, en bedankt voor uw geduld en begrip.

Perfecte kwaliteit

Prijs kwaliteit verhouding was uitstekend. Bestelling moest uit het buitenland komen, duurde daardoor wat langer voordat ik het pakket binnen had.

5 oktober 2025

Hallo,

Hartelijk dank voor je feedback en voor je vertrouwen in MyOrigines! We zijn blij te horen dat je tevreden bent over de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding van je bestelling.

We begrijpen dat de levering iets langer duurde omdat het pakket vanuit het buitenland werd verzonden, en we waarderen je geduld. We doen ons best om de levertijden te optimaliseren, zodat onze klanten hun bestellingen zo snel mogelijk ontvangen, waar ze zich ook bevinden.

Als je nog vragen hebt of hulp nodig hebt bij een volgende bestelling, kun je contact opnemen met onze klantenservice via info@my-origines.com
of telefonisch op 0800 405 0440 (maandag tot en met zaterdag, van 8.00 tot 18.00 uur).

Nogmaals bedankt voor je begrip en vertrouwen!

Parfum besteld

Parfum besteld, snel geleverd. Prima verpakt met leuk zakje bij. Had vooraf de reviews gelezen om zeker te zijn dat alles betrouwbaar was. Kan alleen maar bevestigen dat dit zo is. Zal er zeker nog eens bestellen want prijs is zeer concurrentieel.

5 oktober 2025

Prima en betrouwbare webshop

Snelle levering, prima communicatie over verwachte bezorgdag en producten waren goed verpakt tegen o.a. beschadigingen. Enige minpunt is dat de producten niet bij mij thuis werden afgeleverd, maar bij een niet-voorgeselecteerd pakketophaalpunt.

29 september 2025

Hallo,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en uw vertrouwen in MyOrigines!
We zijn erg blij te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering, de goede communicatie en de zorgvuldige verpakking van uw producten.

Het spijt ons te vernemen dat uw bestelling niet bij u thuis, maar bij een ander afhaalpunt is geleverd. We begrijpen dat dit vervelend kan zijn. We zullen uw opmerking zeker doorgeven aan onze bezorgpartner om onze leveringsservice verder te verbeteren.

Nogmaals dank voor uw feedback — het helpt ons om onze klantenervaring steeds te optimaliseren.
Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u nog vragen heeft:
📧 info@my-origines.com

📞 0800 405 0440 (van maandag tot zaterdag, van 8 tot 18 uur).

Het MyOrigines Team

Ik heb mijn bestelling nog steeds NIET…

Ik heb mijn bestelling nog steeds NIET ontvangen !!

18 september 2025

Hallo,
Het spijt ons zeer te horen dat u uw bestelling nog steeds niet hebt ontvangen.
Wij bevestigen dat uw pakket helaas verloren is gegaan en dat het bedrag van uw bestelling inmiddels is terugbetaald.
Wij nodigen u uit om uw bankrekening te controleren — het teruggestorte bedrag zou daar al zichtbaar moeten zijn.

Als u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met onze klantenservice via info@my-origines.com
Onze oprechte excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.