My Bullwaves Reviews 9

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

Amazing

Amazing, this is legit 100%. I Highly recommend Bullwaves—withdrawals are amazing! I received my money the same day.

15 april 2026

Mi sono trovato benissimo fin da…

Mi sono trovato benissimo fin da subito. Condizioni di trading oneste, piattaforma funzionale e assistenza impeccabile. I pagamenti sono veloci e il clima è davvero meritocratico. Un’ottima soluzione per chi vuole fare trading professionale.

3 juli 2025

Prop firm seria

Prop firm seria e ben organizzata. La dashboard è intuitiva, le regole sono chiare e il supporto risponde sempre in tempi rapidi. I payout arrivano puntuali e il percorso di crescita per i trader è ben strutturato. Davvero consigliata!

3 juli 2025

Prop firm davvero affidabile

Prop firm davvero affidabile. Ho apprezzato la chiarezza delle condizioni e la serietà con cui gestiscono ogni fase, dall’iscrizione ai pagamenti. Ottimo il supporto clienti, sempre pronto a risolvere qualsiasi dubbio. Un’ottima opportunità per chi vuole fare trading con capitale maggiore in un ambiente professionale.

30 juni 2025

Esperienza molto positiva

Esperienza molto positiva, regole chiare di trading.
Supporto clienti ottimo e sempre disponibile, le condizioni offerte permettono di lavorare in modo professionale.
Consigliato a chi cerca una prop firm affidabile e meritocratica.

2 mei 2025

Started 5 months ago

Started 5 months ago. The community Is wonderful. You get paid every months regulary. If you have any questions the supporto team Is willing tò help you

2 februari 2025

Bullwaves stole my money

Today is 2nd May 2025.
I will be putting a negative review everyday until I receive my money.

On 2nd February 2025, I deposited $10,000 USD.

On 9th April 2025, I submitted a withdrawal request of $2,213.08 USD. The funds came into my Australian Bank Account within 5 business days as per Bullwaves T&C. Thank you for this.

On 17th April 2025, I made a lot of money and have decided to cash it all out. I submitted a withdrawal request of $33,491.50 USD.

I understand there was Easter Friday and Easter Monday so I waited until 29th April 2025. I have not received the money and it is still showing as "pending".

I raised an issue on 29th April and was told it is being reviewed by compliance.
I raised an issue again on 30th April - they said be patient.
I raised it on 1st May - they said someone will message me that day. No email received.
Today is 2nd May - I've decided to leave this review.

My account number is 915559.

I've spoken to their chat team - Peter, Pearl and Tawida. They didn't provide much support except "raised a ticket". There's no one I can talk to.

I have emailed compliance@... and support@... No response from them.

Ticket ID: Z23OAM - 1st May
Ticket ID: ZJLAE1 - 30th April

To the Bullwaves Team - Please pay me my money otherwise I'll be posting negative review everyday.

2 mei 2025

Is dit jouw bedrijf?