Tijdens Black Friday heb ik een grote bestelling geplaatst, voor zowel mezelf als een huisgenoot. De levering was snel en de boxers zijn van goede kwaliteit, vooral gezien de prijs. Ik had mijn m... Toon meer
Was boxer met productie fout, kreeg gelijk een nieuwe opgestuurd. Goede service.
Top service en snelle levertijd! De brakka’s zitten echt top, ik draag ze nu constant. Ik had nog een vraag aan de klantenservice en kreeg binnen 3 minuten gelijk een antwoord. Vanaf nu alleen n... Toon meer
Eerste bestelling gedaan en kwam netjes 2 dagen later in een mooie verpakking! Onderbroek met de Amsterdamse grachtenpanden en nog 2 andere besteld! Zitten heerlijk en ziet er allemaal goed uit. Helem... Toon meer
At MyBrakka, we don’t do hassle. Just style, comfort, and service that keeps it loose. Order before 5 PM? It ships today. Not feeling it? Send it back, no stress. Questions? We’ll hit you back within a day. Loosen up, our customers already did.
Nederland
- mybrakka.nl
Schending van onze richtlijnen
Was boxer met productie fout
Tijdens Black Friday heb ik een grote…
Ik had mijn maat verkeerd ingeschat en moest daarom een retour aanvragen. De klantenservice reageerde hier in eerste instantie wat traag op, maar nadat ik dit aangaf, hebben ze zonder gedoe de juiste maten opgestuurd, inclusief een paar extra’s.
Zeker een aanrader als je op zoek bent naar betaalbare boxers met zakken en unieke patroontjes!!
Top service en top onderbroeken!
Top service en snelle levertijd!
Vanaf nu alleen nog meer brakka’s en geen normale onderbroeken meer.
Kwaliteit
Leuk concept, goede marketing, maar gaan wel na een half jaar stuk aan de onderkant. Kwaliteit net niet.
Buiten de grachtengordel kun je blijkbaar niet geleverd krijgen
Ik woon in Spanje. Ze geven tijdens de aankoop aan dat levering in de rest van Europa 3-8 dagen duurt, je kunt je adres in Spanje ingeven, de kosten worden toegevoegd aan je bestelling, je kunt betalen met je creditcard en ook dat gaat goed en dan krijg je een mail dat ze niet in Spanje leveren. Maar ze hebben nu wel mijn creditcard gegevens. Pure oplichting als je het mij vraag.
Tof merk met goede kwaliteit en snelle…
Tof merk met goede kwaliteit en snelle service. Zeker een aanrader! :)
Hele goeie service en snelle levering
Hele goeie service en snelle levering
Top kwaliteit!!
Heeft niet normaal goeie kwaliteit en…
Heeft niet normaal goeie kwaliteit en zulke leuke items!!!
Geweldige boxers
Geweldige boxers! Zowel voor mijn vriend als voor mij.
Onderbroeken zijn top
Onderbroeken zijn top! Snelle levering en m’n vrouwtje kan er geen genoeg van krijgen.
Top onderbroeken!
Goede kwaliteit en leuke printjes!
Fijne onderbroeken met leuk design
Fijne onderbroeken met leuk design, echt een aanrader!!
Snelle verzending en de producten zijn…
Snelle verzending en de producten zijn van erg goede kwaliteit. Ik zou zeker nog een keer iets kopen !
helemaal toppie
Moker epische brakka!!