Fijn om zonder pushy salesperson de selectie wagens te kunnen bekijken! Het team was superbehulpzaam en gaf professionele uitleg...zorgde ook dat het papierwerk vlot verliep...icing on the cake was... Toon meer

myCar, zeker aan te bevelen! Bij ons eerste bezoek aan My Car werden wij heel vriendelijk ontvangen en kregen wij duidelijke antwoorden op onze vragen. Bij een tweede bezoek en de aankoop van onz... Toon meer

Ongeveer 3 jaar geleden een auto gekocht met amper 1800 km op de teller . Verkoopspraatje : De vorige eigenaar verandert graag van auto . Nu voor de eerste keer naar de keuring geweest . Conclusie van... Toon meer

Reeds vele jaren klant bij MyCar Brugge, hier komen wij graag terug. Het vriendelijke onthaal aan de receptie door Dieter, de goede service na verkoop, ruime keuze in nieuwe en jonge tweedehands wagen... Toon meer

1. Autodealer

myCar.be is dé specialist in bijna-nieuwe wagens! +500 occasies en nieuwe auto’s in stock van alle merken! Scherpe prijzen en snel leverbaar: myCar.be!

• Koning Albert I-laan 84, 8200, Brugge, België

• mycar.be

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

MYCAR = TOPCAR

Ontzettend tevreden over de service die je krijgt van uitleg bij het binnenkomen, van de aankoop tot de levering.
Met dank ook aan Lester (Mycar Brugge) auto grote waarde, auto kleinere waarde, zijn enthousiasme en vriendelijkheid is top!!
Bedankt en ik kan Mycar aan iedereen aanbevelen. TOPCAR = MYCAR

21 april 2023

Ondertussen zijn wij al jaren klant bij…

Ondertussen zijn wij al jaren klant bij MyCar. Ze bieden niet alleen een eerlijke en goede service, maar zijn ook nog eens zeer klantvriendelijk en bieden een oplossing op maat. Bij onze eerste aankoop van een wagen via MyCar is dit nu op dezelfde manier verlopen.

9 mei 2023

Perfect

Perfect! Verkoper Thierry is heel aangenaam in de omgang. Onze tweede auto hier vandaag gekocht, duidelijke info gekregen. Alles wordt perfect geregeld, uitstekende service! De volgende auto(s) zullen hier dan ook vandaan komen. Qua naverkoop (onderhoud) komen we hier ook graag, duidelijke info aan de receptie van Dieter. Goede prijzen. Een eerlijke en zeer goede garage!

6 mei 2023

Topservice!

Steeds bereikbaar, staat altijd klaar om te helpen. Zeker een aanrader! Lester is de bester! ;)
Groetjes
Olivier en Chaima

20 april 2023

Renault Arkana

De verkoper Jan-Willem te Oostende heeft ons goed geholpen bij de aankoop van onze nieuwe Arkana.
Goede service en je kan altijd terecht indien een vraag.

12 april 2023

We hebben een hyundai tucson 1600 d…

We hebben een hyundai tucson 1600 d automaat gekocht bij mycar op 08 2021.
Hebben problemen met de automaat die nooit correct zijn opgelost, rekken en trekken tot de garantie voorbij is nooit meer een wagen van mycar goede raad! Ons voertuig hebben aangekocht bij mycar in Paliseul. Na eerste proefrit alarmfase, zou direct hersteld worden. Bij de afhaling na 3 km werd hetzelfde probleem weer vastgesteld. Bij de inschrijving van het voertuig, werden ook problemen vastgesteld, het voertuig kwam namelijk uit Denemarken, waarvan we niet op de hoogte waren. Na 25.000 km hadden we problemen met automatische versnelling. Wagen terug een week in de garage. Na herstel kregen we problemen met het cruise-controle systeem. Wagen zeker zesmaal naar de garage HYUNDAI Marche SUD MOTOR voor nazicht. Probleem bevestigd door SUD MOTOR, maar nooit opgelost. Omdat ze opdracht gekregen hebben van Mycar Paliseul geen verdere kosten moeten aangedaan worden, terwijl hij nog in garantie was. We hebben nog contact met Mycar Brugge, veel beloofd, maar niets gedaan. Gewoon gelogen en afgescheept. Dus mensen pas op, zijn niet eerlijk.

13 april 2022

Snelle, vlotte, vriendelijke service

Na 8 garages te bezoeken kwamen we toch terug bij Mycar Brugge.
Verkoper Thierry nam de tijd om alle wagens te overlopen en kon ons bijstaan bij alle vragen die we hadden.
Door een ongeval hadden wij onze auto dringend nodig en ook daar werd voor gezorgd. Op 3 dagen tijd werd onze auto gekeurd, nagekeken, opgepoetst en klaar gezet. Zo konden we hem super snel afhalen!
Ook bij het afhaalmoment werd er uitvoerig de tijd genomen om alle opties en knopjes uit te leggen.
Zeer vriendelijke, goedlachse verkoper die alles in het werk stelt om de klanten zo snel mogelijk te helpen.
Wij hebben een heel goed gevoel bij onze aankoop.
Bedankt Thierry!

20 februari 2023

Fiat 500

Heel vlotte aankoop van mijn nieuwe wagen. Doordat mijn wagen stuk was heb ik nog een vervangwagen gekregen. Vriendelijke service door Lester!

16 februari 2023

Ik ben uiterst ontevreden van Mycar

Ik ben uiterst ontevreden van Mycar. Ik weet niet waarom jullie allemaal 5 sterren geven ? Je koop daar een occasie die van uit Spanje komt met schade die ze snel herstellen. Communicatie naar de klant toe is 1 op 5. En ze hebben mijn 50 euro voorschot gestolen omdat ze te lui waren om mij te vertellen dat mijn lening wierd afgekeurd. Na 5 telefoontjes kreeg ik pas te weten waarom deze wagen nog niet ingeschreven was. Bon is niet erg heb eene gekocht elders. Maar 5 sterren waard ? Neen sorry. En jullie vragen teveel voor jullie occasies.

22 februari 2023
Logo myCar.be

Antwoord van myCar.be

Geachte heer/mevrouw,

Het spijt ons te lezen dat u niet tevreden bent over uw ervaring met ons. Uit uw review kunnen we niet opmaken met welke vestiging u contact gehad heeft, of wat er precies fout gelopen is.

Het lijkt ons het beste om ons rechtstreeks te contacteren via info@mycar.be of op het nr 0800-75-228.

Dan zorgen we ervoor dat u uw reservatie fee zo snel mogelijk teruggestort krijgt.

Alvast bedankt

Team myCar.be

Enthousiaste Thierry

Thierry was altijd zeer enthousiast bij de ontmoetingen en telkens zeer behulpzaam. Een zeer aangename ervaring om hier een wagen te kopen.

20 februari 2023