Bedrijf heeft geantwoord
Precis hemkommen ifrån ännu en superlyckad resa till SA. Det är fjärde året i rad vi väljer My Choice Africa. Det säger en hel del om vilken känsla My Choise har. Att välja boenden efter vår budget... Toon meer
Välkommen till MyChoice Sydafrika – din lokala researrangör i Kapstaden! När du reser till Sydafrika gör det stor skillnad att ha en partner som faktiskt bor här. Vi är en resebyrå med över 20 års erfarenhet på plats i Sydafrika och vi hjälper svenska resenärer att upptäcka landet på riktigt. Med lokal närvaro kan vi ge dig de där detaljerna som förvandlar en bra resa till en fantastisk: rätt safariområde för säsongen, vingårdar som passar din smak, charmiga kuststäder, och Kapstadens bästa kvarter för just ditt sätt att resa. Hos oss får du alltid personlig service på svenska – både före avresan och under resans gång. För extra trygghet har vi även svensk representation i Sverige, vilket gör det enkelt att komma i kontakt med oss hela vägen från planering till hemkomst. Vi arbetar endast med noggrant utvalda leverantörer och kvalitetssäkrar varje upplägg, så att du kan känna dig säker på att allt fungerar smidigt på plats. Du kan välja mellan färdiga reseförslag eller låta oss skapa en helt skräddarsydd resa utifrån dina önskemål – utan extra kostnad. Oavsett om du drömmer om safari, vin, natur, sol och bad eller en kombination av allt, ser vi till att resan blir precis som du vill ha den. Varmt välkommen att kontakta oss för inspiration och ett personligt upplägg!
Högklint Majbosvägen 2, 622 61, Visby, Zweden
Tre gånger har vi rest till Sydafrika med tips och råd från Andreas på My choice travels. Vi har varit väldigt nöjda alla gånger och vill göra det igen! Andreas är bäst på att sy ihop en bra resplan,ge förslag på härliga hotell och alla restaurangtips vi fått har vi varit nöjda med! Rekommenderas om man vill upptäcka fantastiska Sydafrika! 🇿🇦

Antwoord van MyChoice Sydafrika
Vi hade en fantastisk resa till Sydafrika! Andreas lyssnade in våra önskemål och lade upp ett fantastisk program för våra dagar i Sydafrika. Andreas har svarat snabbt på våra frågor, funderingar och mötte även upp oss på hotellet vid ankomst, vilket vi uppskattade! Hotell, utflykter, restauranger, transporter och guidade turer har varit toppen och grädde på moset var safarin i Krugerparken🦒
Vi rekommenderar varmt Andreas på MyChoice Sydafrika om ni funderar på att resa dit.

Antwoord van MyChoice Sydafrika
Vi är en familj på 6 personer som reste på en fantastisk resa till Sydafrika I February 2026. Vi kan varmt rekommendera Andreas och hans företag MyChoice efter en fantastisk reseupplevelse från början till slut. All kommunikation var tydlig och snabb, med detaljerade offerter och värdefulla råd om olika alternativ. Andreas kom alltid med genomtänkta rekommendationer, gav utmärkta tips på restauranger och aktiviteter, och såg till att all information var lättillgänglig via fungerande länkar. Väl på plats möttes vi med värme, fick snabb hjälp vid behov och bodde på fantastiska ställen i Kapstaden, vindistrikten och under safarin, vilket verkligen förgyllde resan. Jag rekommenderar MyChoice till alla som vill upptäcka Sydafrika på ett mer personligt sätt än genom traditionella gruppresor. Andreas var otroligt lyhörd och engagerad, och brydde sig genuint om att våra resedrömmar skulle bli verklighet. Kombinationen av professionalitet, insikt och vänligt bemötande gör MyChoice till ett självklart val, och vi skulle absolut anlita dem igen.
Stort Tack Andreas och My Choice för att ni gjorde vår resa till en fantastisk upplevelse!

Antwoord van MyChoice Sydafrika
Precis kommit hem från en oslagbar semesterresa med familjen i Sydafrika. Inför och under resan fick vi ett ovärderligt stöd av Andreas och MyChoice Sydafrika som hjälpte oss med allt från bokande av Safari, tips på områden att bo i och besöka, hyrbil samt många små tips om aktiviteter mm. Alltid snabba och vänliga svar med en servicenivå som man sällan möter gav de oss ett stöd som bidrog till att resan vart vår allra bästa av många andra.
Vi kan verkligen rekommendera MyChoice Sydafrika till andra som vill ha professionellt stöd i att planera och boka sin resa.
Andreas på My choice hjälpte mig och min familj att uppfylla en dröm! Tack för otroligt bra service, kontakt och upplägg på resa. Skulle vilja resa med er hjälp om och om igen! Madde
Vi anlitade my choice travel för delar av vår resa. Jag skulle beskriva vår familj som väldigt resvana och som helst vill ordna allt på egen hand. För den här resan är jag oerhört tacksam för att vi anlitade My choice travel. Förutom hjälp med hyrbil och hotell längs vägen bokades ett helt fantastiskt safarialternativ för oss. Precis den typen av safari vi hade efterfrågat. Det som dock imponerade mest på oss var den hjälp vi fick innan resan och under resan. Jag tänker speciellt på den "akuthjälp" vi fick när alla våra fem resväskor blev kvar i Amsterdam på flygresan ner. Tack vare att vi hade en whatsapp-grupp kunde jag tidigt en lördagsmorgon få hjälp för att lösa problemen så bra som möjligt. Stort tack!!
Precis hemkommen ifrån ännu en superlyckad resa till SA.
Det är fjärde året i rad vi väljer My Choice Africa. Det säger en hel del om vilken känsla My Choise har. Att välja boenden efter vår budget och smak som flera gånger överträffar våra förväntningarna. Kul och varierande restaurangtips. De har verkligen känsla för det lilla extra. Finns alltid tillgänglig och snabb återkoppling om vi undrar ngt. Tveka inte att ta kontakt med My Choice. Du kommer bara ångra dig att du inte gjorde det tidigare.
Har just kommit hem från en helt fantastisk Sydafrikaresa, planerad ihop med Andreas på MyChice Sydafrika. Det var andra gången, på två år, som vi anlitade dem och jag är mer än supernöjd! För det första pga den personliga servicen man får. Efter berättat när och hur länge man vill vara borta, så får du en helt skräddarsydd resrutt utifrån dina önskemål och intressen. De ger 2-3 olika förlag på boende på respektive ort och du väljer utifrån prisklass och dina preferenser. Och vilka boende!!! Om jag hade googlat ihjäl mig, hade aldrig hittat de här pärlorna. Samtliga ställen vi bott på har överträffat alla våra förväntningar! Bara små, underbara boutiqehotell, vingårdar och safarilodger, det ena vackrare än det andra. Förutom att de hjälper till med att hitta helt fantastiska boenden, så föreslår de olika utflykter, platser att besöka, aktiviteter och restauranger. Deras service är världsklass! De svarar på mail inan du nästan hunnit skicka det. Och väl på plats, vid båda våra resor, har Andreas mött upp personligen på vårt hotell i Capetown och stått i ständig kontakt via Whats Up nere i Sydafrika. Kan inte nog rekommendera dem! Snart dax börja planera vår tredje Sydafrikaresa, förhoppningsvis även inkluderat med Botswana den här gången.
Catharina Yarlett
Engagerad personal, från förfrågningar, förslag till genomförda bokningar.
Återvänder år efter år då vi vet att vår resa, boende och upplevelser alltid ger oss det vi eftersöker.
Bra val av hotel till oss anpassat till våra önskemål. Kändes proffsigt o personligt på alla sätt.
Bra uppföjning och kändes att de verkligen brydde sig om att vi fick en fin upplevelse.
Redan innan vi kom ner analyserades det vad vi förväntade oss och fick klockrena rekommendationer. Att första dagen vi kom till Cape Town träffade vi både Ebba och Dennis på hotellet, personligt infomöte och finslipning av resan. Startade en WhatsApp grupp för mer hands on när vi körde runt. Har så mycket superlativ att förmedla om My Choice, fem 👍👍👍👍👍
Vi bokade vår resa till Sydafrika och Krügerparken via My Choice och kunde inte vara mer nöjda. Hela resan var fantastiskt fint planerad och vi kände oss omhändertagna från början till slut.
Safarin i Krügerparken var helt magisk och överträffade våra förväntningar – en upplevelse vi kommer bära med oss resten av livet. Allt fungerade så smidigt och det märktes att resan var planerad med omsorg och kunskap. Också mycket tryggt att ha någon att vända sig till om det skulle vara något, vilket vi haft av Andreas, alltid trevlig och mycket tillmötesgående.
Oerhört proffsigt från planering till genomförande. Vi fick mycket bra feedback på våra önskemål för vår resa. 5 dagar I Kapstaden, trevligt boende med 7 rum och liten pool. En fantastisk heldag med guiden Jim.
3 dagar I Franshhoek, fint boende med fantastisk frukost och stor pool. Endast 5 rum. Trevlig vintur med guide. Oförglömligt restaurangbesök på Colombe.
Och så avslutning på en privat lodge på gränsen till Krugerparken. Endast 5 rum. Otroligt trevlig personal.
Jag tycker att hela resan har haft en personlig prägel då vi inte bott på stora komplex.
Personal mötte även upp oss när vi kom till hotellet i Kapstaden och gav fina tips.
Alla förbokade transfer har fungerat perfekt!
Stort kunnande om de ställen vi skulle besöka och personliga tips för att upplevelsen och rundresan i Sydafrika skulle bli så bra som möjligt. Trots att vi varit i Sydafrika många gånger tidigare så valde vi att boka via MyChoice. Vår resa innehöll safari, hiking, mountainbike-cykling, vingårdar, Stellenbosch, Hermanus och Kapstaden. Den uppföljning och återkoppling man får inför och under resan är ovärderlig och det kan man aldrig få om man bokar via nätet. Dessutom väldigt prisvärt! Rekommenderas 100%.
Andreas på MyChoice hjälpte oss att planera vår resa till Kapstaden och Krugerparken. För oss erbjuder MyChoice ett fantastiskt koncept där vi själva kan utforma resan utifrån våra önskemål, tillsammans med värdefulla tips från någon som bor lokalt. Det gäller allt från boende och utflykter till restaurangrekommendationer och nyårskonsert. Det bästa sättet att beskriva denna service är att jämföra det med att fråga en vän som bor utomlands. Någon som verkligen vet vad man bör se, vad man kan hoppa över och som har verklig erfarenhet av sina rekommendationer. Ett extra plus var att Andreas träffade oss när vi var på plats i Sydafrika, så vi kunde ställa frågor som dök upp när vi väl var iväg eller få hjälp om något skulle hända. Tack för all hjälp med vår resa!
Tog kontakt ,med My Choice för att boka en upplevelse på en Game Reserve
Det kan jag verkligen rekommendera.
Dom kan detta.
Superbra sätt att få hjälp att boka vår resa till Sydafrika. Så nöjda med allt från vilka kul ställen vi fick uppleva och att ha support på plats när vi var osäkra eller behövde fler tips. Kan varmt rekommendera dem!
Stort tack för att du planerade vår resa till Sydafrika mellan den 28/12 och 11/1 – den blev verkligen helt fantastisk!
Vi är otroligt nöjda med allt: från dagarna i Kapstaden, till besöken i vindistriktet och den avslutande safarin i Krugerparken. Allt flöt på smidigt, boendena var toppen och programmet kändes perfekt avvägt mellan upplevelser och avkoppling.
Det märks verkligen att du lagt ner mycket omsorg på detaljerna, och vi kunde inte ha önskat oss en bättre resa. Stort tack för ditt engagemang och din professionalism!
My Choise hjälpte oss att föreslå och boka Safari i western Cape- området. Vår kontakt var väldigt bra, Andreas var snabb att återkoppla på alla våra frågor. Vi var väldigt nöjda med vår Safari. Vi hade en kunnig och bra guide och vi fick se alla Big five. Boendet på lodgen var lyxigt, fantastiskt mat och mycket bra service.
Fick kontakt med My Choice via nätet för knappt ett år sedan för planering av en resa över nyår för sju personer i Kapstaden och safari på privat Lodge vid Krügerparken. Mycket kunnig personal på plats i Kapstaden, vilket gjorde resan till en upplevelse väl över våra förväntningar. Under vår vistelse höll My Choice också kontakten med oss och löste ev problem smidigt och professionellt.
Kan varmt rekommenderas för skräddarsydda resor i Sydafrika.
Mats Cederholm
Lees meer over geverifieerde reviews.