Banner for MyCruise Norge

MyCruise Norge Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Proffe medarbeidere som gjennomfører bestillingen på en rask og oversiktlig måte ! Du vet alltid hvem du skal kontakte om du trenger info , reiseforslag og gjennomføring av bestillingen !

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode råd. Da vi valgte balkong uspesifisert kunne veilederen deres fortelle oss at vi med stor sannsynlighet ville få fin utsikt fordi MSC hadde god utsikt fra praktisk talt alle balkongene. Det ste... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

En god opplevelse fordi problemene vi hadde i forbindelse med innsjekking ble løst særdeles tilfredstillende. Pluss at vi da fikk sjansen til å tilføye transfer som ikke hadde kommet med ved første b... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det fungerte ikke så godt med chatten, da den forsvant hele tiden og vi ikke hørte tilbake fra den vi snakket med. Vi fikk imidlertid veldig god og hyggelig hjelp da de tok kontakt, og vi fikk et godt... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Cruiseorganisator
  2. Excursiebedrijf
  3. Touroperator
  4. Reisbureau
  5. Reiszoekmachine

Over MyCruise Norge

Geschreven door het bedrijf

MyCruise er et byrå for verdens ledende cruiseselskaper. Selskapet ble etablert i 2008 og har fra starten hatt fokus på å formidle verdens beste cruisereiser.

Selvfølgelig er vi tilsluttet og registrert i Reisegarantifondet, og vi har til sammen mange års erfaring i reisebransjen, så du er i sikre hender når du reserverer cruiset ditt med oss.

Hos MyCruise er kunden er 100 prosent i fokus, og vi legger stor vekt på personlig service og kvalitet. Vi skreddersyr hvert år flere tusen cruisereiser til hele verden, og med mange års kjennskap til reiselivsbransjen, samt nær kontakt med våre partnere, kan vi garantere høy kvalitet og god service i løpet av reisen.

Våre dyktige reisekonsulenter sitter klare for å yte best mulig service - vi sørger for at drømmecruiset ditt blir virkelighet!

Beste reisehilsener

MyCruise

Prisgaranti

Prisgarantien er din garanti for at du ikke finner cruisene våre billigere hos en av konkurrentene våre.

Dersom du finner et cruise til en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi prisen umiddelbart!

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

149 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Hyggelig personlig service.

Rask tilbakemelding på forespørselen vår. Hyggelig personlig service. Fikk gode råd og tips.

25 juni 2025

Hei Bente,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Vi er glade for at dere opplevde rask respons og personlig service – og at rådene våre kom til nytte.

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd.
God hjelp av kundekonsulent.

27 juni 2025

Hei Roy

Tusen takk for tilbakemeldingen – så godt å høre at du er fornøyd og fikk god hjelp av vår kundekonsulent!

Løsningsorientert

Løsningsorientert, personlig service, raske tilbakemeldinger

25 juni 2025

Hei Sture,

Tusen takk – akkurat slik service vi ønsker å levere hver gang! Vi setter stor pris på tilbakemeldingen.

God kundebehandling og…

God kundebehandling og konkurransedyktig når det gjelder priser.

23 juni 2025

Antwoord van MyCruise Norge

Tusen takk for tilbakemeldingen – vi er glade for at du opplevde god kundebehandling og fant prisene våre konkurransedyktige. Det setter vi stor pris på!

God kundeservice!!

Lett å komme i kontakt med kontaktperson. Ga mye nyttig informasjon på mine spørsmål.mål. Følte at jeg ble tatt hånd om!

19 juni 2025

Hei Linda,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er akkurat slik vi ønsker at du skal føle det – godt ivaretatt og godt informert.

Fikk meget god hjelp

Fikk meget god hjelp, da Princess cruise egen agent i Tyskland ikke responderte på utallige telefoner.
Vil absolute anbefale Mycruises for en meget positivt opplevelse De fikset det cruise vi ønsket og den lugaren ville ha

11 juni 2025

Hei Johnny,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Vi er glade for at vi kunne trå til når det trengtes – og at dere fikk akkurat det cruiset og den lugaren dere ønsket. Takk for anbefalingen!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God oppfølging hele veien fram til…

God oppfølging hele veien fram til endelig booking og spørsmål vi har hatt i etterkant.

26 mei 2025

Hei Heidun,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Vi er glade for å høre at dere har følt dere godt fulgt opp hele veien – også etter bestilling.

Proffe

Proffe
Raske svar
Stort utvalg
Prisgunstig

16 juni 2025

Hei Arild,

Tusen takk – kort og godt, akkurat som vi liker det! Vi setter stor pris på tilliten.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk god hjelp og Ann-Kristin er…

Fantastisk god hjelp og Ann-Kristin er alltid positiv og effektiv

12 juni 2025

Hei Wenche,

Tusen takk for de varme ordene! Vi er helt enige – Ann-Kristin er en stjerne, og vi sender selvfølgelig rosen videre.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hyggelig mann som var hjelpsom og ga…

Hyggelig mann som var hjelpsom og ga god informasjon. Nevil tror jeg han het

5 juni 2025

Hei

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at Neville tok godt imot deg – vi sender rosen videre med det samme.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fikk kjapt svar og god kontakt med…

Fikk kjapt svar og god kontakt med konsulent i Oslo vedr. reise og tilbud.

10 juni 2025

Antwoord van MyCruise Norge

Tusen takk for tilbakemeldingen – godt å høre at du fikk raskt svar og god kontakt med vår konsulent i Oslo. Vi står klare neste gang også!

Svært hyggelig

Svært hyggelig, hjelpsom og kunnskapsrik dame i forbindelse med vår bestilling.

28 mei 2025

Hej Nina,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding – det gleder oss å høre at du følte deg godt tatt imot og veiledet. Akkurat slik vi ønsker det skal være!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fikk på nytt en fantastisk god hjelp av…

Fikk på nytt en fantastisk god hjelp av en av deres cruisekonsulent, der vi fikk sydd sammen pakken slik vi ønsket den.

3 juni 2025

Hei Frank,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det gleder oss at dere igjen har fått skreddersydd en pakkereise akkurat som ønsket – det er nettopp dét vi er her for.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rask telefon etter at vi la inn ønsket…

Rask telefon etter at vi la inn ønsket på nettsiden. Deilig at dere ordnet med fly og hotell før cruise. Hyggelig og hjelpsom dame. God informasjon 😁

26 mei 2025

Hei Ulla,

Tusen takk for den varme tilbakemeldingen! Vi er glade for at dere opplevde rask respons og god hjelp – og skønt at vi kunne gjøre planleggingen litt enklere med både fly og hotell på plass 😊

Hei igjen Jørn

Og igjen tusen takk for anmeldelsen – godt å høre at du opplevde rask og god service!

Super service

Super service! Vår favoritt TA! Særlig Linda!

2 juni 2025
Review zonder uitnodiging

Hei Christin,

Så hyggelig å høre – tusen takk! Og ja, Linda er virkelig helt fantastisk – vi sender rosen videre med det samme 😊

Helt fantastisk

Vi har brukt Mycruise på nesten alle våre cruisereiser, og det er vi glade for. De gangene vi har forsøkt noen andre, angrer vi.

Her blir mann godt ivaretatt, og ikke minst føler vi oss trygge på riktig valg. Vi har hatt mest med Linda å gjøre, og hun ønsker vi å gi en ekstra stjerne til (******). Fantastisk oppfølging, fantastiske løsninger og vi føler oss så godt ivaretatt som det går.

Vi kommer i alle fall til å benytte dere flere ganger :-)

12 mei 2025

Hei Glenn,

Tusen, tusen takk for en fantastisk anmeldelse – den betyr virkelig mye for oss! Vi er så glade for at dere føler dere trygge og godt ivaretatt hos oss, og vi lover å sende den ekstra stjernen videre til Linda ⭐

Vi gleder oss allerede til å hjelpe dere med neste cruise!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Svært hyggelige og kunnskapsrike medarbeidere

Som oftest bestiller jeg turer på egen hånd, men det var virkelig deilig å overlate bestillingen av dette cruiset til de hyggelige medarbeiderne i MyCruise.
Anbefales!

9 mei 2025

Hei Berit,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Vi er glade for at du kunne lene deg tilbake og la oss ta oss av bestillingen – akkurat slik det skal være.
Takk for anbefalingen!

Dit is Trustpilot