My glossy Reviews

4,6

Goede service! Een foutje ontdekt na het verzenden, de opdracht kon geannuleerd worden en na mijn aanpassing opnieuw verstuurd, kosteloos. Snel mailcontact. 1e, foute versie was toch gedrukt, en ik kr... Toon meer

Kwalitatief mooi gedrukt tijdschrift, ziet er chique en professioneel uit. Tevens fantastische service. Want de eerste bestelling ging niet goed, door enkele fouten in de afdruk. Zonder problemen een... Toon meer

Wat een top platform om een onvergetelijk magazine te maken; goede voorbeeld sjablonen, vele creatieve mogelijkheden, super klantenservices, zelfs mogelijkheid om een pdf af te nemen zodat je het ook... Toon meer

Wij hebben een Glossy cadeau gekregen voor ons huwelijk met persoonlijke herinneringen, foto's, teksten etc. Het is een ontzettend leuk aandenken aan de dag die we konden meegeven aan onze gasten... Toon meer

1. Fotoprintservice
  2. Boekbinder

Op www.myglossy.nl maak je zelf een luxe magazine. Bijvoorbeeld als persoonlijk cadeau of bijzonder aandenken. Met de kant en klare tijdschrift ontwerpen van My glossy maak je zelf professionele magazines in een handomdraai. Voeg eenvoudig jouw teksten en foto's toe en pas de pagina's aan zoals jij dat wilt en klaar is jouw unieke glossy. Je kiest eerst jouw favoriete tijdschrift design uit de vele professionele magazine ontwerpen, daarna pas het aan met het handige online programma van My glossy en binnen 5 werkdagen bezorgen we jouw magazine(s) bij je thuis. We wensen je alvast veel plezier bij het maken en overhandigen van jouw prachtige glossy.

Uitstekend

Alle reviews

5 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Fantastisch magazine

Fantastisch magazine, super klantenservice.

Super tevreden met het magazine wat ik heb laten ontwikkelen bij Myglossy. Het magazine heb ik als cadeau gegeven voor mijn vriend zijn 30ste verjaardag.

Met de templates is het maken van het magazine erg eenvoudig en makkelijk. Daarnaast ziet het magazine er erg professioneel uit.

Door een productiefout, was er iets fout gegaan met het printen. Dit is door de klantenservice goed en snel opgelost.

Eind conclusie, top eindproduct, super klantenservice en zal zeker nog een keer mijn magazine bij Myglossy laten ontwikkelen.

9 februari 2023

Prachtige glossy. Tips voor toekomstige bestellers en voor het team achter Myglossy

Om te beginnen: het eindresultaat van My Glossy is mooier dan de in Word in elkaar gezette boekjes, de fotoboeken die voor een afscheid gemaakt zijn of de mapjes met losse A4-tjes in een multomap.
De ontvanger en leveranciers van het materiaal zijn zeer enthousiast. De link van het digitale boekje (na de bestelling ontvang je die) die naar alle ‘redactieleden’ gestuurd is, wordt enorm gewaardeerd. Al is het maar omdat ze hun eigen bijdrage kunnen lezen. Veel complimenten van de collegae die de hele glossy gelezen hebben. Bij de ontvanger is de WOW-factor heel hoog. Zij was echt even sprakeloos en daarna heel blij. Er moest echt gezegd worden dat er nog meer cadeaus kwamen anders stond zij een uur later nog te lezen.
De tijdsinvestering in een glossy is wel hoog. A4-tjes in een multomap verzamelen kost veel minder tijd. Als je ergens veel tijd in investeert, wil je ook een perfect resultaat.
Bij het maken was ik in het begin aan het stoeien met het programma. Een verkeerde handeling en er was weer een stuk tekst weg. Ik raad aan om de tips voor het maken (handig om te weten) goed te lezen. Scheelt veel tijd bij het in elkaar zetten van de glossy.
TIP als je een glossy gaat maken! Wat heel goed kan helpen is eerst een proefglossy maken, die je niet laat printen, waarbij je foto’s, bestanden, teksten, enz. gebruikt die je al hebt. Desnoods over een heel ander onderwerp. Als je alles onder de knie hebt aan de echte glossy beginnen. Hierbij kun je alle tips en aanwijzingen oefenen. Je kunt dan ook heel goed bepalen hoe je het materiaal van anderen aangeleverd wilt krijgen.
Verbeterpunt is de software voor de cover. Daarnaast is de service net niet helemaal wat hij zou moeten zijn voor zo’n duur product.
Software (cover). Er wordt aangeraden op het eind nog eens goed naar de voorpagina te kijken omdat de kantlijn bij het dikker worden van de glossy opschuift. Ben begonnen met een voorbeeldglossy van 64 pagina’s, uiteindelijk werden het er 66. Voor het bestellen alles meerdere keren (samen) gecheckt, dus ook de voorpagina, totdat we tevreden waren over hoe het er uit zag. De glossy besteld (donderdag 19 januari) en ontvangen (dinsdag 24 januari). De tekst was te ver naar links en deels in de rug van de kaft. (zie mijn reactie hierop bij service).
Ik wil niet zeuren, maar bij de nieuwe versie van de glossy staat de tekst iets te ver naar het midden. Bij elke voorpagina is er links een plakrand van 5 mm. Bij de meeste van jullie voorbeeldglossy’s zie je dat veel teksten 1 of 2 mm rechts daarvan beginnen. Dit geeft optisch (door de verticale plaklijn) een strak beeld. Als ik dat zie in de voorbeelden verwacht ik dat ik dat ook zo strak kan maken in de door mij gemaakte glossy. Helaas is mijn invloed om het zo te maken minimaal. Door de reacties die ik via de mail van 'myglossy' kreeg, blijkt dat bij de uiteindelijke productie niet zo makkelijk te zijn. De huidige software zit heel ver naast die ‘ideale’ lijn. Het moet toch eenvoudig zijn dat de rand waarbinnen je de tekst zet voor de voorpagina automatisch aangepast wordt voor het totaal aantal pagina’s dat je hebt. Ik heb het idee dat dit niet gebeurt.
TIP voor Myglossy! Kijk hoe je de software voor de voorpagina kunt verbeteren en je hebt een nog beter product!!!
Service; De glossy besteld (donderdag 19 januari) en ontvangen (dinsdag 24 januari). De tekst was te ver naar links en deels in de rug van de kaft. Hier direct op gereageerd (met foto’s). Eind van de middag kreeg ik een mail dat fout toch echt bij mij lag. Ik kon de glossy opnieuw bestellen met 20% korting. Woensdag 25 januari een mail gestuurd met o.a. een screenshot van de instructievideo waarbij de tekst ongeveer even ver weg van de randen af ligt. Diezelfde dag een mail terug dat er iets fout gegaan was bij het afsnijden en dat er een nieuwe glossy gestuurd zou worden. Aangegeven dat dinsdag 31 januari de uiterste datum was dat de glossy binnen kon komen. Vrijdag 27 januari een mailtje dat de ruimte tussen de tekst en de rand van de rug toch te klein is. Ik kreeg een code om de afstand te veranderen en direct een nieuwe glossy te bestellen. Direct gedaan. Diezelfde ochtend de glossy opnieuw besteld. Helaas lukte het niet om de glossy op tijd op te sturen. Woensdag 1 februari tussen 8:00 en 16:00 uur wordt ie in de brievenbus gedaan volgens de postnl-app. Eind van de middag is het feest voor de collega die met pensioen gaat. De postbode komt normaal gesproken eind van de middag langs. Begin van de middag (iets langere pauze genomen) even naar huis gefietst. Nog geen glossy in de brievenbus. Ik fiets door de wijk en zie de postbode. Die is zo vriendelijk om de glossy mee te geven. Eind goed al goed.

31 januari 2023

Antwoord van My glossy

Bedankt voor uw uitgebreide review. Wat fijn om te lezen dat het zo'n mooi cadeau is geworden en dat u uw collega er zo blij mee heeft gemaakt. Uw ervaring en tips zullen we zeker gebruiken om onze service en processen zo goed mogelijk te laten aansluiten op de behoefte van onze gebruikers.

super nette service

Fantastisch makkelijk om een boek te maken in hun website. Helaas door een foutje de helft van het boek maar binnen gekregen maar dit werd direct opgelost door een nieuwe te sturen. Goede service dus!

4 december 2022

Wij hebben een Glossy cadeau gekregen…

Het is een ontzettend leuk aandenken aan de dag die we konden meegeven aan onze gasten. Ik heb daarna nog even contact gehad of we e.e.a. per PDF daarna mochten ontvangen. We kregen vlot en vriendelijk antwoord.

Ik vind het echt een ontzettende aanrader en ik onthoud dit voor toekomstige cadeau's!

25 juli 2022

Antwoord van My glossy

Bedankt voor jouw review en wat leuk dat jullie een glossy cadeau hebben gekregen voor jullie huwelijk! Van harte gefeliciteerd en we hopen dat jullie nog lang zullen nagenieten van deze bijzondere dag!

Een vlotte en prettige communicatie om…

Een vlotte en prettige communicatie om het door ons gemaakte magazine snel te ontvangen. Het magazine is super geworden.
Jos

20 juli 2022

Antwoord van My glossy

Bedankt voor jouw review! Fijn om te horen dat e glossy zo mooi is geworden. Gefeliciteerd met het eindresultaat.

Super klantenservice en prachtige…

Super klantenservice en prachtige glossy. Dankzij de voorbeelden die je kunt laden is het makkelijker om het tijdschrift een professionele uitstraling te geven. Natuurlijk heb je ook goede input nodig van vrienden en familie om het blad te vullen, maar de ontvanger was tot tranen geroerd. Super!

12 juli 2022

Antwoord van My glossy

Bedankt voor jouw review en dat is mooi om te horen. Gefeliciteerd met jullie prachtige cadeau.

Portfolio voor school als glossy magazine

Wat een prettig programma om mee te werken. Ook als je niet superhandig bent met computers en ontwerpprogramma's kun je met my glossy toch iets heel moois ervan maken.
Foto's toevoegen en bewerken, vormen toevoegen, paginas verwijderen, allemaal heel goed te doen. Contact via de klantenservice verliep ook heel goed!

1 juli 2022

Goede service en mooie kwaliteit

Het team van Myglossy.nl is ontzettend behulpzaam bij vragen over het maken van de glossy en reageert snel en duidelijk. Het is fijn dat er sjablonen bestaan om je glossy mee te vullen en er daarnaast veel ruimte is voor eigen creativiteit. Het programma is gebruiksvriendelijk en biedt veel opties. En het eindresultaat is prachtig! Hele mooie kwaliteit glossy waar ons bruidspaar nog heel veel plezier aan gaat beleven.

Een klein verbeterpunt: het los kunnen opmaken/kopieren/bewerken van pagina's (i.p.v. 2 tegelijk).

20 april 2022

Super!

Voor het eerst een glossy gemaakt voor de 50e verjaardag van mijn zus. En echt.. het ziet er geweldig uit!! Ben echt helemaal blij verrast hoe mooi het geworden is. Mooie kwaliteit papier en omslag en prachtig scherpe foto's! Ook het programma werkt heel erg fijn. Bij vragen krijg je heel snel antwoord. En ook de verzending was snel en zonder problemen.
Kortom, ik ben helemaal blij!!

19 april 2022

Makkelijk te maken en top service!

Ik denk dat ik nu inmiddels zo'n 5 à 6 Glossy's heb gemaakt voor zowel privé als werk gerelateerde gelegenheden via MyGlossy. Het is een heel makkelijk programma en de Glossy's zijn supermooi!
Het is zo'n dierbaar cadeau om te geven, voor een afscheid of een jubileum. En het is heel leuk om te doen.
Maar ik wil vooral Yorick bedanken voor zijn behulpzaamheid en service gedurende het bestelproces. Echt top!

11 april 2022

Een tien met een griffel voor Myglossy

Een tien met een griffel voor Myglossy. Ik heb 5 exemplaren gemaakt voor de eerste verjaardag van mijn kleinzoon. Nadat ik de bestelling had gedaan en de digitale versie kreeg te zien, schrok ik mij een hoedje...want die was onscherp. Ik een help-mail gestuurd en kreeg eigenlijk direct een geruststellend antwoord: de digitale versie is altijd van een lagere resolutie...en een print screen erbij van de drukversie. Pfffff. Super snelle reactie! En....ze lagen ook nog eens super snel op de deurmat. Dus super blij!!!

4 maart 2022

Een pluim en een tien voor Myglossy

Een pluim en een tien voor Myglossy. Zij hebben van mijn bestelling een spoedopdracht gemaakt en daardoor kreeg ik op tijd de glossy (prachtig uitgevoerd) in de brievenbus. Klasse!
Maar mijn grootste compliment gaat uit naar hun persoonlijke benadering naar mij toe als klant. Meedenkend, geïnteresseerd, meevoelend en betrokken. Dat maakt dat ik mij bij volgende glossy’s weer bij hen aanmeld.

12 februari 2022

Een verkeerde glossy binnen gekregen

Een verkeerde glossy binnen gekregen, met o.a. hele andere verhalen/foto’s van andere mensen. Er zou een nieuwe op tijd opgestuurd worden helaas is dit ook niet gebeurd. Jammer van de tijd en de moeite.

7 februari 2022

Antwoord van My glossy

Beste Ruby, We vinden het ontzettend vervelend dat dit mis is gegaan en we begrijpen je teleurstelling volkomen. Direct nadat je dit bij ons had gemeld hebben we jouw glossy opnieuw in productie genomen en met een spoedkoerier verzonden zodat je deze toch op tijd zou ontvangen. Helaas moeten we constateren dat de spoedkoerier niet binnen de afgesproken tijd heeft bezorgd.

Erg mooi tijdschrift geworden

Erg mooi tijdschrift geworden, ook erg makkelijk te maken, als je de juiste input hebt. Contact was ook goed, binnen een dag antwoord. Binnen drie dagen was de glossy binnen.
Enige minpuntje was de voorkant daar zaten witte randen aan en dit was bij het voorbeeld niet te zien.
Verder ik zou er zo weer een maken.

28 januari 2022

SUPER!

Vandaag mijn bestelde Glossy binnengekregen en het is fantastisch. Vanwege verschuivingen van de opmaak van mijn gemaakte magazine heb ik contact gehad met MyGlossy en hierdoor de mogelijkheid gehad om het boek opnieuw (gratis) te mogen na bestellen. Super service en binnen 1 dag alles geregeld.

26 januari 2022

Super service

Heel fijn contact gehad met het bedrijf. Voor vragen en advies had je dezelfde dag nog antwoord. Hele snelle levering en prachtige kwaliteit.

24 januari 2022

TOP product!

Voor de 18e verjaardag van mijn dochter een glossy gemaakt, het resultaat is fantastisch! Mede door het gemak en de vele mogelijkheden van de template is het ook nog eens heel erg leuk om er eentje te maken. Ik ga het zeker vaker doen en in mijn omgeving zijn al meerdere mensen geïnspireerd om het ook te gaan doen! De service is ook geweldig, je magazine wordt voor afdrukken gecontroleerd en ik werd gebeld om een aantal correcties door te voeren zodat het resultaat nog mooier zou worden. En de magazines waren binnen 4 dagen binnen! Echt top!

20 januari 2022