My glossy Reviews

4,6

Goede service! Een foutje ontdekt na het verzenden, de opdracht kon geannuleerd worden en na mijn aanpassing opnieuw verstuurd, kosteloos. Snel mailcontact. 1e, foute versie was toch gedrukt, en ik kr... Toon meer

Kwalitatief mooi gedrukt tijdschrift, ziet er chique en professioneel uit. Tevens fantastische service. Want de eerste bestelling ging niet goed, door enkele fouten in de afdruk. Zonder problemen een... Toon meer

Wat een top platform om een onvergetelijk magazine te maken; goede voorbeeld sjablonen, vele creatieve mogelijkheden, super klantenservices, zelfs mogelijkheid om een pdf af te nemen zodat je het ook... Toon meer

Wij hebben een Glossy cadeau gekregen voor ons huwelijk met persoonlijke herinneringen, foto's, teksten etc. Het is een ontzettend leuk aandenken aan de dag die we konden meegeven aan onze gasten... Toon meer

1. Fotoprintservice
  2. Boekbinder

Op www.myglossy.nl maak je zelf een luxe magazine. Bijvoorbeeld als persoonlijk cadeau of bijzonder aandenken. Met de kant en klare tijdschrift ontwerpen van My glossy maak je zelf professionele magazines in een handomdraai. Voeg eenvoudig jouw teksten en foto's toe en pas de pagina's aan zoals jij dat wilt en klaar is jouw unieke glossy. Je kiest eerst jouw favoriete tijdschrift design uit de vele professionele magazine ontwerpen, daarna pas het aan met het handige online programma van My glossy en binnen 5 werkdagen bezorgen we jouw magazine(s) bij je thuis. We wensen je alvast veel plezier bij het maken en overhandigen van jouw prachtige glossy.

Uitstekend

Alle reviews

5 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Fijne tool om waardevol kado te maken

Fijn programma om mee te werken en vooral heel leuk dat je gebruik kunt maken van standaard templates met ideeën voor rubrieken. De levering was heel snel en er werd goed meegedacht nadat ik contact had opgenomen met de klantenservice. Het eindresultaat was verbluffend, een prachtig en waardevol kado voor mijn jarige moeder!

6 oktober 2020

Antwoord van My glossy

Wat leuk dat je haar hebt verrast met een eigen glossy! Bedankt voor je mooie review.

Mooi product.

Mooi product.
Al met al is onze glossy een mooi product geworden. Besteltijd was vlot, zag er goed uit. De programmatuur is goed te hanteren. Hoewel een paar opmerkingen: Bij ons proef exemplaar zagen we dat sommige kolommen teveel naar het midden stonden en daardoor niet te lezen waren tenzij de de glossy helemaal plat open vouwde. Waarom staan er geen kaders voor pagina's in de programmatuur die hiervoor waarschuwen?
In de helpfunctie wordt aangeraden om Open sans lettergrootte 9 te gebruiken. Waarom dan niet hierop ingesteld? Nu moest ik zo'n honderd keer of meer naar open sans scollen en de lettergrootte bijstellen.
Maar verder was de programmatuur goed hanteerbaar.

1 oktober 2020

`Ik ben ontzettend enthousiast over de…

`Ik ben ontzettend enthousiast over de service. De kwaliteit van het papier is super. Het enige aandachtspunt is de controle van de glossy. Graag had ik nog commentaar gehad over het juist plaatsen van de foto's.

27 september 2020

Prachtig product en goede klantenservice

Prachtig product, iedereen is vol bewondering over het resultaat. De website van Myglossy geeft heel veel handige en bruikbare tips voor het maken van je eigen glossy. En de klantenservice was super. Ik kreeg heel snel een reactie op mijn bericht. Bovendien zorgden ze ervoor dat mijn glossy op tijd werd geleverd. KLasse!

21 september 2020

Mwah. Zoek even verder

Niet al te gebruiksvriendelijke software. Bijvoorbeeld niet mogelijk pagina’s te verwijderen, waardoor ik nu een magazine heb dat eindigt met 3 blanco pagina’s.
Ook niet al te interessant zijn de kitscherige tussenpaginas en covers die worden voorgesteld. Vinden vast veel mensen mooi, maar ook heel veel afschuwelijk.

20 september 2020

Antwoord van My glossy

Beste Frank. Pagina's kun je eenvoudig verwijderen, kopiëren en toevoegen via de miniaturen onderin je scherm. Ook de opmaak van elke pagina is volledig aan te passen door onderdelen te verwijderen, te verslepen of te veranderen.
Je kunt kiezen uit meerdere templates en deze gebruiken als basis. De inhoud kun je volledig naar eigen inzicht veranderen door pagina's die je niet mooi vindt aan te aanpassen of te verwijderen.
Op onze pagina Tips & Inspiratie vind je deze en andere handige tips die je helpen bij het maken van een mooie glossy.

Heel mooi tijdschrift

het zag er prima uit. Mooie kwaliteit en hele snelle levring. Programma mg iets gebruiksvriendelijker

19 september 2020

Goede service en mooi eindresultaat

Het eindresultaat was het geld wel waard!
Via het contactformulier een vraag gesteld aan MyGlossy en daar werd dezelfde dag nog op gereageerd wat erg fijn was aangezien het weekend voor de deur stond en ik een keuze moest maken om de bestelling te versturen of nog even afwachten tot het laatste artikel per post aan zou komen om er in te kunnen zetten. Ik ben erg vriendelijk geholpen en er werd super goed meegedacht en zelfs een geweldige oplossing geboden. Dat noem ik nog eens SERVICE! De glossy was uiteindelijk met 4 dagen binnen en kon nog OP de verjaardag gegeven worden. Het was een groot succes.
MyGlossy, heel erg bedankt !!!

8 september 2020

Extreem slecht

Complete verspilling van mijn tijd en geld. De kwaliteit van de foto’s is extreem slecht en de kleuren waren totaal niet hetzelfde als het origineel.

6 september 2020

Antwoord van My glossy

Beste Amber, wat vervelend om te horen.
Als je niet tevreden bent of als er iets anders is misgegaan dan kun je ons altijd bereiken via info@myglossy.nl, door één van onze emails te beantwoorden of door het contactformulier op de website in te vullen.
We zullen altijd op zoek gaan naar een oplossing ongeacht de oorzaak.
We hopen snel met je in contact te komen om te kijken wat er aan de hand is.

Ik ben erg te spreken over het…

Ik ben erg te spreken over het eindresultaat dat ik via MyGlossy ontving. Het ontvangen van het juiste eindresultaat heeft wel even geduurd: de eerste keer ontving ik een set glossy's waarbij een aantal titels om mysterieuze wijze verplaatst waren en een aantal snijranden verschoven waren. Zonder problemen kreeg ik een tweede set glossy's, waarbij in 1 exemplaar een pagina was opgenomen van een glossy van iemand anders. Wederom klopten in beide glossy's op enkele pagina's de snijranden niet. Wederom kreeg ik een nieuwe set glossy's toegestuurd en deze laatste set komt helemaal overeen met de versie zoals ik die in de software heb gemaakt. Ik ben blij met het resultaat en wil Yorick Becker dan ook hartelijk bedanken voor alle ondersteuning, dit proces liep vlekkeloos en snel.

Een puntje van kritiek heb ik op de kwaliteit van de kleuren en foto's van jullie producten; ik vind de kleuren (bijvoorbeeld op de cover) minder levendig dan de oorspronkelijke foto's (in de software zie ik wel de oorspronkelijke, levendige kleuren). Veel kleuren worden wat fletser. Ook is de resolutie van grote letters niet zo goed. Als ik dit vergelijk met diverse fotoboeken-aanbieders, is dit verschil opvallend. Zeker als ik dit koppel aan de prijs van een dergelijke glossy (€135,00 voor 2 glossy's).

Echter, over het algemeen ben ik dus heel tevreden over MyGlossy en weet ik jullie bij het maken van een volgende glossy weer te vinden!

1 september 2020

Antwoord van My glossy

Bedankt voor je uitgebreide review.
Bij de overgang naar een nieuwe machine in ons productieproces is dat inderdaad fout gegaan. We zijn je erg dankbaar dat je zo snel contact hebt opgenomen. Mede dankzij jouw hulp hebben we de storing kunnen oplossen.

We zijn blij om te horen dat je uiteindelijk erg te spreken bent over het eindresultaat en de service en dat je ons in de toekomst weet te vinden.
Dank je wel voor de 4 sterren!

De glossy zag er prachtig en verzorgd…

De glossy zag er prachtig en verzorgd uit. Scherp en zoals was beloofd!
Prima levering op tijd. Alles was naar tevredenheid.

Ina Feitsma

1 september 2020

Beste Ina,
Bedankt voor je review en fijn dat je glossy zo mooi is geworden!

Heel bij met het eindresultaat van mijn glossy

Heel bij met het eindresultaat van mijn gemaakte blad. Heel blij met de glanscover en de matte bladzijden. Geeft n heel mooi effect. Vind het programma goed werken, vee mogelijk om er je eigen draai aan te geven maar wel gebruikt te maken van voorbeelden. Enige jammere vind ik dat je geen proefdruk kan maken bij een kleine oplage. Hierdoor zijn er toch nog wat foutjes over t hoofd gezien.

31 augustus 2020

Top kwaliteit en hele goede service

Top kwaliteit en hele goede service. Ondanks dat ze geen telefoonnummer op de website hebben, zijn ze via de email en sociale media (Facebook) heel goed te bereiken en is de reactiesnelheid hoog. Ik ben heel erg tevreden met het eindresultaat!

27 augustus 2020

De eerste print was niet helemaal correct, en na contact is dit direct hersteld met een geweldig glossy resultaat. Bedankt voor de goede en snelle service.

21 augustus 2020

Mooi materiaal en goede service!

Mooi materiaal en goede service!. Houd in je ontwerp wel ruimte met eventueel snijverlies. Dat was in mijn eerste levering niet helemaal goed gegaan, maar door de snelle reactie en goede service prima opgelost. Glossy ziet er echt professioneel en chique uit, topkwaliteit.
Eenvoudig programma, je hebt snel door wat wel en niet kan.

17 augustus 2020