My glossy Reviews

4,6

Goede service! Een foutje ontdekt na het verzenden, de opdracht kon geannuleerd worden en na mijn aanpassing opnieuw verstuurd, kosteloos. Snel mailcontact. 1e, foute versie was toch gedrukt, en ik kr... Toon meer

Kwalitatief mooi gedrukt tijdschrift, ziet er chique en professioneel uit. Tevens fantastische service. Want de eerste bestelling ging niet goed, door enkele fouten in de afdruk. Zonder problemen een... Toon meer

Wat een top platform om een onvergetelijk magazine te maken; goede voorbeeld sjablonen, vele creatieve mogelijkheden, super klantenservices, zelfs mogelijkheid om een pdf af te nemen zodat je het ook... Toon meer

Wij hebben een Glossy cadeau gekregen voor ons huwelijk met persoonlijke herinneringen, foto's, teksten etc. Het is een ontzettend leuk aandenken aan de dag die we konden meegeven aan onze gasten... Toon meer

1. Fotoprintservice
  2. Boekbinder

Op www.myglossy.nl maak je zelf een luxe magazine. Bijvoorbeeld als persoonlijk cadeau of bijzonder aandenken. Met de kant en klare tijdschrift ontwerpen van My glossy maak je zelf professionele magazines in een handomdraai. Voeg eenvoudig jouw teksten en foto's toe en pas de pagina's aan zoals jij dat wilt en klaar is jouw unieke glossy. Je kiest eerst jouw favoriete tijdschrift design uit de vele professionele magazine ontwerpen, daarna pas het aan met het handige online programma van My glossy en binnen 5 werkdagen bezorgen we jouw magazine(s) bij je thuis. We wensen je alvast veel plezier bij het maken en overhandigen van jouw prachtige glossy.

Uitstekend

Alle reviews

5 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Blij met het resultaat

Blij met het resultaat, ziet er echt glossy uit en voelt ook zo! Snelle levering.

19 juni 2020

Antwoord van My glossy

Super dat je blij bent met resultaat! Dank je voor je review.

Makkelijk te maken glossy

Makkelijk te maken glossy. Ik heb hem samen met de kinderen voor vaderdag gemaakt. Ziet ook erg mooi uit.
Snelle verzending en toen bleek dat de 2 middenpagina's misten is er direct en zonder extra kosten een nieuwe opgestuurd. Ook nog op tijd voor vaderdag.
Aanrader!

15 juni 2020

Gebruiksvriendelijke site, hele goede service en een prachtige glossy

Gebruiksvriendelijke site, hele goede service en een prachtig eindresultaat! De glossy cadeau gegeven aan een vriendin voor haar 40e verjaardag. Zij was erg verrast door dit persoonlijke en waardevolle cadeau en er heel blij mee!
Tip; gebruik 1 van de ontwerpen(ipv blanco project) en je hebt een hele professionele glossy!

12 juni 2020

Antwoord van My glossy

Bedankt voor je review! Wat leuk dat je je vriendin hebt verrast met een eigen glossy en fijn om te horen dat je zoveel hebt gehad aan onze ontwerpen. Bij het ontwerpen van onze templates hebben alvast nagedacht over de beste lettertypen, mooie kleurcombinaties en opbouw van je glossy zodat jij kunt focussen op de inhoud.

Super service en kwaliteit!

12 juni 2020

Antwoord van My glossy

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je zo enthousiast bent. We wensen je veel plezier met je mooie glossy.

De glossy is mooi geworden

De glossy is mooi geworden. De kwaliteit van het papier is mooi. Helaas op een aantal pagina’s zijn er letters weggevallen wat niet zichtbaar was bij het ontwerpen. Ik heb 1 glossy besteld voor Vaderdag. Ik denk dat hij er heel erg blij mee gaat zijn. Ik vind het achteraf gezien wel prijzig voor 1 glossy.

11 juni 2020

Snelle levering, het resultaat is super!

Antwoord van My glossy

Wat fijn om te horen. Dank je voor je review en gefeliciteerd met het mooie resultaat!

Super!

Super snelle levering en bij vragen via de website direct antwoord. Tool is fijn werken en de instructies zijn duidelijk!

11 juni 2020

Hele mooie glossy van super kwaliteit…

Hele mooie glossy van super kwaliteit en hele goede service! Erg tevreden met het resultaat.

Antwoord van My glossy

Dank je voor je mooie review en wat fijn dat je enthousiast ben over de kwaliteit en onze service!

Fijne tool en super goede service

Fijne tool en super goede service! Eindresultaat ziet er ook erg mooi en luxe uit, erg blij mee.

5 juni 2020

Antwoord van My glossy

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review te schrijven, dat vinden we super! Fijn dat je blij bent met het eindresultaat en de service.

Prima Service, mooie Glossy

Het maken van de Glossy gaat makkelijk. Bij ons was iets misgegaan en dat hebben ze heel snel en goed opgepakt, waardoor ons cadeau op tijd in huis was. Mooi resultaat.

4 juni 2020

Antwoord van My glossy

Bedankt voor je review en graag gedaan. Fijn dat het allemaal op tijd is gelukt en dat het resultaat mooi is.

Geweldige service

Hele snelle service, prettige communicatie via de mail. Eindresultaat is top!

28 mei 2020

Antwoord van My glossy

Graag gedaan en gefeliciteerd met het mooie eindresultaat! Bedankt voor je review.

Supergoede klantenservice

Supergoede klantenservice! Snel en goed meegedacht. De glossy werd ook perfect op tijd afgeleverd.
Enige minpuntje vind ik de prijs. Ik heb een glossy gemaakt van uiteindelijk 156 blz en dan wordt het wel een erg dure glossy!
Nog een tip voor de editor: zou wel lekker zijn om in één tekstvak meerdere soorten opmaak te kunnen gebruiken. Dus niet een extra tekstvak te hoeven maken als je één woordje of zinnetje in de tekst vetgedrukt of in een ander lettertype wilt.

19 mei 2020

Prachtige glossy!

Het is een prachtige glossy geworden. Myglossy heeft daarnaast een fijn en werkbaar systeem. En reageren snel op vragen. Zeker een aanrader!

19 mei 2020

Antwoord van My glossy

Bedankt voor je review! Wat leuk dat je glossy zo mooi is geworden en dat je enthousiast bent over ons systeem.

Supersnel

Supersnel. Advies of feedback van je product zou mooi zijn. Nu waren er soms niet zo mooie foto's bij. Was mijn eigen fout maar fijn als je daar op gewezen wordt

17 mei 2020