1. Elektronicabedrijf

Med Mylky kan du forvandle havre, nøtter, frø, korn og mye mer til ferske, plantebaserte kreasjoner på bare 60 sekunder. Tilsett ingrediensene, hell i vann og trykk på Start. Ingen tilsetningsstoffer. Mindre emballasjeavfall. Bare ekte ingredienser, laget ferskt hjemme.

4,3

Uitstekend

4,3

Alle reviews

9 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Elsk på Mylky

Jeg elsker Mylky! Nå kan jeg lage min egen ferske melk superraskt. Siden jeg har cøliaki har det vært vanskelig å få tak i glutenfri havremelk på butikken. Nå lager jeg min egen havremelk, det er favoritten. Kjempeenkelt og kjempegodt! Maskinen går et par ganger hver uke! Jeg er skikkelig fornøyd!

12 juli 2026

Veldig fornøyd med mylky

Jeg kjøpte Mylky'en min for noen uker siden og er strålende fornøyd. Fulgte en oppskrift omtrent på grammet første gangen, men så ble det på slump fordi det var så enkelt.
Etter noen uker så oppdaget jeg at det var en liten sprekk i minikannen, så jeg sendte en mail til kundeservice. Fikk svar etter snaue 4 timer og etter ei uke så hentet jeg den på posten.
Fantastisk kundeservice.

6 juli 2026

Fornøyd kunde!

Super fornøyd med vår Mylky som hele familien har glede av. Så fint å vite akkurat hva vi får. Rask og enkelt å lage, gøy å eksperimentere med forskjellige nøtter, smaker etc. Enkelt å vaske opp også!

2 juli 2026

En favoritt! 🌟

Såå fornøyd med vår Mylky! 🤩 Rask og enkel i bruk, og veldig gøy at en kan lage så mange gode og sunne ting med den! Også imponert over den solide kvaliteten på maskinen og alt tilbehøret✨👌🏼

1 juli 2026

Elsker denne maskinen

Elsker denne maskinen. Den er veldig enkel å bruke og jeg kan lage både deilig fersk juice og diverse plantebaserte drikker. Restene kan jeg bruke til å lage is/cookies osv senere 😍🙌 Det går utrolig raskt, under 1 minutt og den er super enkel å vaske også. 10/10

7 juni 2026

Maskinen fungerer som forventet

Maskinen fungerer som forventet, men mylken med havre er ikke like bra som vi trodde. Vi pleier å drikke vanlig havredrikk varm i kaffe og som salvia mjelk. Når man varmer hjemme laget mjelk selv blir mjelken ganske klumpete, alt for tykk. Vi har blandet havre og mandler også, men meningen var at det skulle være en del billigere en å kjøpe havremjelk. Mandler er ikke særlig billig. Jeg hører det gjerne hvis problemet kan løses.

30 april 2026