In augustus 2023 heeft mijn toen minderjarige dochter van 16 jaar gebruik gemaakt van de diensten van Bymetis door haar sport abonnement te laten opzeggen. Toen ik een factuur kreeg heb ik deze niet b... Toon meer
Ik heb eenmalig 32€ betaald in december. Ik kreeg drie maand later een 1ste betaalherinnering waarop ik gereageerd heb met het bewijs van betaling, hierop werd niet gereageerd. Vandaag kreeg ik een 2d... Toon meer
Hoewel het iets langer duurde dan verwacht, verliep alles verder vlot en helder. Ik ben erg tevreden met het resultaat van mijn probleem.
Fijn dat ze deze service bieden maar voor ik het wist had ik ergens op gedrukt waardoor hun de brief verstuurde ipv dat het kon kopieeren.en achteraf betalen vind ik niks.
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Mensen keken ook naar
Oplichters!
Ik krijg een incasso machtiging van 115 euro terwijl ik nooit een abonnement ben aangegaan bij Rent Alerts. Zonder dat je iets ziet of weet wat het kost, lokken ze je in een abonnement. Na 2/3 maanden komt er opeens een factuur per mail met incassomachtiging, terwijl ik nooit eerdere abonnement bevestiging heb gekregen in de mail of aangemeld ben. ik heb geen akkoord gegeven, maar zij blijven mij wel herinneringen sturen dat ik moet betalen. als dit niet heel snel opgelost wordt, ga ik juridische stappen ondernemen

Rentalerts zijn oplichters!
Rentalerts zijn oplichters!
Ik heb precies hetzelfde als iedereen hier. Nooit akkoord gegeven voor kosten of betalingen en moet nu 80,00 euro betalen.

Oplichters!
Nooit mij aangemeld en krijg aanmaningen dat is abonnementskosten moet betalen!
Reageren niet terug op de mail.

Oplichters!!!
Oplichters!!!
Ik krijg ineens incasso kosten van 115 euro terwijl ik nooit een abonnement ben aangegaan en nog niet eens opzoek ben naar een huis. Ik ga dit uiteraard niet betalen!

Rentalerts zijn OPLICHTERS.
Rentalerts zijn OPLICHTERS.
Zonder dat je iets ziet of weet wat het kost, lokken ze je in een abonnement.
Na twee maanden komt er opeens een factuur per post met “kosten” er ook nog bij…ze reageren natuurlijk nergens op en bewijs leveren blijft uit. Je krijgt geen contact met ze, maar ze plaatsen wel een standaard reactie op deze reviews. Vervolgens sturen ze je na het plaatsen van je ervaring een dreigbrief en sommeren je extra kosten te betalen ..Die brief heeft dan een dagtekening , een dag, na de uiterste betaaldatum. Een grote scam dit bedrijf.

Oplichting
Zie alle ervaringen hier onder ,ook hier rondkijken en dan €60 en incasso kosten van€9,95 betalen. Nergens een bevestiging dat we een abonnement zijn aangegaan oplichters 1ste klas . Ga het niet betalen is ook niet mogelijk iban nr klopt niet. Ga er als ik hier niks op hoor werk van maken. Schandalig gewoon bah! Heb ook een melding naar het ACM gestuurd via ConsuWijzer.

Rentalerts.nl zijn oplichters!!
Heb de site letterlijk 1x bezocht en daarna nooit meer. Krijg ik nu opeens een factuur van €85 terwijl ik nooit akkoord heb gegeven. Dit zijn echt zware oplichters. Factuur ga ik zeker niet betalen!!!!

Dit ruikt naar Oplichterij
Dit ruikt naar Oplichterij
Mijn dochter die NOOIT op zoek is naar een woning krijgt ineens 2dagen geleden een brief thuis dat zij 99,95 moet betalen. Ik heb hun natuurlijk gemaild aangezien ik nergens een telefoonnummer kan vinden.Mijn dochter weet nergens van en de naam op de brief klopt niet,enkel haar familie naam.
Zij reageren op de mail dat er nu volgens hun administratie 115€ open staat.
Ik betaal geen cent aan deze oplichters. Mijn dochter woont fijn thuis en heeft nog lang niet het gevoel of de bedoeling om uit huis te gaan,laatstaan om zich te gaan inschrijven daarvoor.

Antwoord van Mypersonalinsights
De top oplichter dat ik ooit heb…
De top oplichter dat ik ooit heb meegemaakt.
Uitkijken en niks betalen a.u.b.
Niet betalen oplichterij
Dit bedrijf stuurt facturen voor abonnementen waar ik nooit akkoord op heb gegeven. Toen ik om bewijs vroeg, kreeg ik geen reactie, alleen dreigende betalingsherinneringen en verhogingen met “incassokosten”. Dit is pure oplichting om mensen bang te maken en te laten betalen zonder reden- en dat gebeurt natuurlijk niet.
Advies: zeker NIET betalen! Vraag hun bewijs en dien een klacht in bij de Autoriteit Consument & Markt (ACM) via ConsuWijzer.

Verschrikkelijke onderneming
Verschrikkelijke onderneming. Heb ooit maanden geleden in een opwelling naar huizen gezocht en de site daarna nooit meer bezocht, ook nooit meer over na gedacht overigens, omdat betaalgegevens niet gevraagd werden. Krijg nu net als alle andere reviews opeens een rekening van 69 euro in de mail, no way dat ik dat ga betalen

Antwoord van Mypersonalinsights
Ik heb me niet ingeschreven
Ik heb me niet ingeschreven, ben niet eens op zoek naar een huurhuis. E-mails allemaal in de spam gekomen en ineens komt er een rekening van eur 100,00
Een aanmaningsbrief komt spontaal 4 weken na dagtekening op mijn huisadres binnen.
Inmiddels 6 e-mails verder. Telefonisch niet te bereiken en alleen maar standaard reacties op de mail. Als dit nog snel opgelost wordt, ga ik juridische stappen ondernemen.
Rentalerts los dit op voor die tijd. Kenmerk zxgz1743507242

Waardeloos
Waardeloos, mijn zoon van 16 krijgt opeens een aanmaning omdat hij zogenaamd een abonnement heeft afgesloten. Belachelijk!

Als ik 0 sterren kon geven had ik het…
Als ik 0 sterren kon geven had ik het gedaan.
Bij het aanmaken van het account vermelden ze niet dat je gelijk akkoord gaat met het starten van een abonnement. Dit staat in de voorwaarden in kleine lettertjes, zodat ze niet strafbaar bezig zijn (ookal vind ik het enorm onethisch). Na een paar maanden krijg je dan een mailtje dat je te laat bent met betalen en dat je een boete krijgt. Contact opnemen heeft geen zin, ze staan erop dat je betaalt. Doe GEEN zaken met deze mensen.

Als ik 0 sterren kon geven had ik het…
Als ik 0 sterren kon geven had ik het gedaan.

Grote scam
Grote scam, ben nooit Accord gegaan met een abonnement en krijg nu emails over betalingen die ik moet maken

Onbetrouwbare website
Onbetrouwbare website. Heb nooit een bevestiging of wat dan ook ontvangen ter akkoord voor dit zogenoemde “abonnement”. Opeens kreeg ik 1 dag meerdere mails van ze en dat ik moest betalen voor een abonnement? Oplichters. Vertrouw het niet mijn gegevens te delen en betaal niks.

NIET INSCHRIJVEN!
NIET INSCHRIJVEN!
Belachelijk dit, en worden geen kosten benoemd op zowel de website als in de voorwaarden. Zodra je akkoord gaat met de voorwaarden zit je vast aan een maandelijkse betaling die jet NIET zelf kan opzeggen.
Daarnaast geven ze op hun eigen website aan dat ze een trustpilot rating hebben van 4.3, echter zie ik hier 1.3 staan,
Uit de buurt blijven van deze website dus!

Oplichters
Ik heb precies hetzelfde als iedereen hier. Nooit akkoord gegeven voor kosten of betalingen en moet nu 39,95 betalen. Ik ga dit niet doen. Het is een scam :(

Antwoord van Mypersonalinsights
Precies het zelfde meegemaakt als…
Precies het zelfde meegemaakt als iedereen hier. Geen abonnementskosten verwerkt in algemene voorwaarden. Geen rekening sturen, maar louter rekening + incasso. Als ik nogmaals een mail krijg waarbij de kosten nog niet kwijtgescholden zijn, stap ik naar de kantonrechter.