Zeer slechte communicatie en totaal geen hulp van Myphone bij een klacht. Ze laten het er gewoon bij zitten en trekken hun handen er vanaf.
Erg slecht rondom de kerst, kun je geen pakketjes ophalen. 25 december rond 15:30u gesloten, zou gewoon open moeten zijn of op z'n minst bekend maken eerder te sluiten. Of geen pakketen aannemen van... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zeer slechte ervaring met deze firma
Klantvriendelijke medewerkers er wordt…
Klantvriendelijke medewerkers er wordt snel geholpen, nooit problemen gehad met pakketjes ophalen ook perfect
Vriendelijke mensen keeper snel…
Vriendelijke mensen keeper snel geholpen communicatie is top
Erg slecht rondom de kerst
Erg slecht rondom de kerst, kun je geen pakketjes ophalen. 25 december rond 15:30u gesloten, zou gewoon open moeten zijn of op z'n minst bekend maken eerder te sluiten. Of geen pakketen aannemen van DHL...
Vandaag 27 december om 10:45u gesloten, zou gewoon open moeten zijn evenals 25 december, volgens de openingstijden die op de deur staan.
Normaal prima service, maar dit kan echt niet!!! Erg jammer voor alle mensen die graag hun pakketje rondom de kerst willen ophalen.
Dit bedrijf gebruikt DHL
Dit bedrijf gebruikt DHL, dus wees gewaarschuwd
Er zijn vele andere betere partijen om een telefoon aan te schaffen
Het is lastig samen te vatten wat er allemaal mis is maar meer dan een jaar moeten mailen zegt veel. Ik heb een telefoon aangeschaft. Hiermee waren problemen waarop niet fijn werd gereageerd. Op een gegeven moment kon ik hem opsturen. Ik kreeg een mail dat er niets gevonden was. Echter, men ging niet in op de problemen en vroeg een rapport op. Dit heb ik nog niet gekregen. Nu zeggen ze ook dat ze mijn telefoon hebben teruggestuurd maar heb deze niet ontvangen. Gisteren een "proof of delivery" gehad waarop in het handtekening vak een soort lijntje staat. Niet mijn handtekening. Ik weet ook niet of dit een officiële proof of delivery is. Kortom, ik koop hier nooit weer want als er iets mis is, wordt er niet prettig gereageerd, je bent uren kwijt aan mailen en mijn telefoon (gerepareerd of niet) heb ik tot op heden nog niet terug. Fijn dat bol.com wel ondersteunt, maar jammer van mijn tijd.
Blij met hun service altijd klaar om te…
Blij met hun service altijd klaar om te helpen en heel vriendelijk
Snelle oplossing voor het probleem…
Ik had een telefoon besteld via Bol.com. Dat liep niet zoals verwacht, samen met MyPhone zijn we tot een hele goede en snelle oplossing gekomen, vriendelijk meneer aan de telefoon die mij snel en duidelijk begeleidde met de oplossing! Zeer tevreden!!!
Mijn favo afhaal en afleverpunt voor…
Mijn favo afhaal en afleverpunt voor mijn Vinted pakketjes! Snel en goed geholpen en zijn zelfs bereid om een label te printen.
louche praktijken?
de afspraak was afhalen van een nikon z6ii camera, voor een goede aanbieding, toen we aankwamen bij het adres (nieuwegein), was er niemand te bekennen op de afgesproken locatie, de bedrijfsnaam was nergens te vinden, niet beneden bij de ingang, toen gebeld met het telefoonnr. er werd opgenomen, en we werden verwezen naar de derde etage, waar geen naam van myphoneshop te bekennen was, er was nog niemand, we hadden moeten wachten, want ze zouden iemand sturen, maar wij hadden het vertrouwen wel verloren, ongetwijfeld zal er wel een smoes als commentaar komen, voor ons nooit myphoneshop meer, bedankt voor de drie kwartier heen en drie kwartier terug; louche praktijken wat ons betreft.
Goede prijs en snelle verzending.
Heb het product met mooie korting kunnen aanschaffen. Hij werd ook snel verzonden. Top!
Service
Top! Eerlijk, betrouwbaar, service gericht enz enz. Te goed en het is echt waar, ik heb het ervaren! Jammer dat de assortiment beperkt is.
Goede spullen met zeer snelle levering
Goede spullen met zeer snelle levering. Ook goede communicatie. Aan te bevelen.
Fantastische service
Fantastische service. Snel geleverd. En goedkoop. Bijna te goed om waar te zijn.. maar het is waar.
De communicatie na de bestelling…
De communicatie na de bestelling verliep moeizaam, waardoor je het vertrouwen wat kwijt raakt. Het telefoonnummer op de site blijkt ook niet te kloppen. De belofte ‘morgen in huis’ werd niet waargemaakt. Op zich is dat niet erg, als er maar gecommuniceerd wordt. De prijs was heel mooi, wat dan weer veel goed maakt. Overigens wordt op het telefoonnummer wat te vinden is op marktplaats wel keurig gereageerd.
Zou sowieso nog een keer bestellen…
Zou sowieso nog een keer bestellen hier. 4/5 omdat voor 23:99 besteld morgen in huis niet helemaal klopt, vrijdag 23:00 besteld is woensdag in huis.
Ook het nummer op hun website klopt niet, het nummer op marktplaats wel, wordt gelijk opgenomen en je wordt goed te woord gestaan. Macbook met dikke korting gescoord hier, goed verpakt verzonden en met track&trace. Thx!
Als alle eerst was ik bang
Als alle eerst was ik bang dat ik niet mijn Macbook Pro 16 inch M1 Max zou krijgen… aangezien dit overal en letterlijk overal is uit verkocht!!! Maar na mijn Geseald macbook pro te hebben ontvangen was ik super super blij!! Alles is als volgt gegaan!!
Na bestelling kreeg ik meteen een track and trace code met als volgde dag thuis bezorgt en jaaa daar was het dan!!! Dank jullie wel Myphoneshop!!!
Wel zou ik wat aan jullie klanten service doen, aan gezien ik jullie niet kom bereiken. Dat kan men angstig maken voor of tijdens een bestelling met veel vragen of andere vragen.