Zij smeren U een abonnement aan uw broek op oneerlijke manier,als ge uw abonnement op zegt houden ze toch nog geld van uw rekening ze hebben mij gevangen door mij 1 euro te doen betalen en zijn... Toon meer
Als het gaat zoals in de mail beloofd wordt dan ben ik super blij! Want het was zo onduidelijk , fijn dat Kay mijn vraag serieus neemt , dank je wel Kay !
Ik moet Alero bedanken voor zijn hulp vriendelijke mens en een helpende hand voor mijn probleem
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Als het gaat zoals in de mail beloofd…
Als het gaat zoals in de mail beloofd wordt dan ben ik super blij!
slechte ervaring leugenaars en…
slechte ervaring leugenaars en bedriegers die beloven en niet uitvoeren
Oplichting
een ieder is onbewust en ongewild een abonnement aangegaan met dit bedrijf (phising?). Alsof je bewust een abonnement aan gaat voor 64 euro per 14 dagen, wat ook nog eens stilzwijgend verlengd wordt. Voor direkte opzeg binnen de 3 dagen rekenen ze nogeens 8.70€ , maar je bent er niet vanaf ze nemen toch de 64€ eraf. Dan door blokkering via krijg je ineens wel mail in nederlands en je geld word terug gestort als hier een goed revieuw zet. en je screenshot van maken. En meld eerst terug storten, nee u moet ons vertrouwen het kan niet zonder postitief revieuw. HOE kun je hun vertrouwen ze respecteren hun eigen regels niet, sorry van die boer geen eieren. En wacht nog steeds op terugbetaling
ps na 8 maanden nog geen terug storting
Oplichting
Tijdens het installeren van een app, werd middels reclame per ongeluk ingelogd bij Myrecipe. Daardoor feitelijk zonder dat ik het wilde een abonnement aangegaan met Myrecipe. Toen mij dit duidelijk werd direct het abonnement opgezegd, dat echter pas na 24 uur mogelijk bleek te zijn. Na die 24 uur opgezegd en toch werd een behoorlijk bedrag van mijn rekening ingehouden. Vandaag gesommeerd om dit terug te storten. Ben benieuwd. Inmiddels bericht ontvangen dat zij het bedrag terugstorten en dit binnen 5 - 7 dagen weer op mijn bankrekening staat. Ben benieuwd,
Tot op heden nog geen geld teruggezien…
Tot op heden nog geen geld teruggezien ondanks meerdere beloftes. Heb hetzelfde meegemaakt zoals in vorige review van Marcel. Echte oplichters. Er blijft maar één ding nog te doen, naar politie voor PV en dan een dossier opstarten bij de bank voor fishing.
GOEDE KLANTENSERVICE
Goede Klantenservice van Diamond
Probleem snel opgelost door Carmen!
kevin heeft mij goed geholpen met het…
kevin heeft mij goed geholpen met het annuleren
Jeremy heeft geholpen mijn probleem op…
Jeremy heeft geholpen mijn probleem op te lossen
Ik moet Alero bedanken voor zijn hulp…
Abonnement
Zij smeren U een abonnement aan uw broek op oneerlijke manier,als ge uw
abonnement op zegt houden ze toch nog geld van uw rekening ze hebben mij gevangen door mij 1 euro te doen betalen en zijn niet de enige,
ongewenst en stiekem abonnement
Deze website smeert je een abonnement aan zonder dat je het merkt. bijna € 65 per maand. Al hun mail komt in je SPAMbox terecht, zodat je niet direct merkt wat er gebeurt. Voor je het weet ben je honderden euro's kwijt. En de content is van middelmatige kwaliteit.
servicechat met Marc
ik chatte via Marc. Hij snapte mijn vragen en de situatie en kon het oplossen. Ook ontving ik direct daarna mailtjes ter bevestiging. Dat is prima geregeld. Wel jammer dat je dit moet doen, omdat je niet weet dat je iets getekend zou hebben.
maar Marc heeft mij prima service verleend, netjes, correct en accuraat
Carmen was erg behulpzaam
Carmen was erg behulpzaam. Het probleem werd aangepakt en opgelost.
Warme groeten, Thomas
Er woord geld afgeschreven zonder dat…
Er woord geld afgeschreven zonder dat ik iets krijg.
Graag terugstorten.
Chantage
Ik wil niet dat jullie zomaar geld van mijn rekening afschrijven en dat ik dat geld terug krijg als ik jullie een goede review wil geven,dit is te zot voor woorden,ik last me niet chanteren
Dus gewoon zonder poespas terugstorten!!
Goed geholpen
Goed geholpen door Posi, ik had een probleem en dat is keurig opgelost!
Prima klantenservice
Prima klantenservice. Helder en duidelijke site . Ben zeer tevreden over deze site