Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Advarsel handl IKKE hos firmaet. Lang leveringstid, jeg fik tilmed et ødelagt produkt og har nu i 2 måneder forsøgt at få mine penge retur. De gider ikke svare længere på mine klager, de havde ellers... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har igen sendt mail til Myrsta, da de endeligt har svaret. Svaret gik i al sin enkelthed ud på, at de ikke kan give mig returret, da olien er købt som kampagne. Endvidere skal jeg være opmærks... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ekstrem lang leveringstid, cirka halvanden måned. Efter et tjek af ingredienserne og det, de lover om produktet, siger AI følgende: 🌿 Samlet, ærlig vurdering Det er en simpel, billig bas... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Total skod firma, snyd og bedrag. Har stadig ikke modtaget noget selv om ordren er fra d 28/10. Har skrevet utallige mail, nu gider de heller ikke svare længere. Fortryder virkelig jeg ikke undersø... Toon meer

1,5

2 sterren
1 ster

Svindel

Plat og svindel.
De viser et produkt, men sender et andet.
Hvis der var minus stjerner ville jeg give minus 5 stjerner

12 juni 2025

Meget dårlig kopi vare

Meget dårlig kopi vare. Plat og svindel ! Helt igennem spild af penge. De vare de viser er ikke det du modtager. De svare ikke på mail, eller andet. Spar dig selv for det besvær.

12 augustus 2025

Fusk

De lovede tilfredsgaranti inden for 30 dage, hvilket de ikke overholder. De vælger ikke at svare på mine henvendelser efter jeg holder fast i at jeg ønsker at benytte mig af deres tilfredsgaranti.
Fusk.

30 juni 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har bestilt produkterne for 3 uger…

Har bestilt produkterne for 3 uger siden, og de ankom i dag. Var ellers lidt skeptisk, da jeg havde læst anmeldelserne efter, at jeg havde bestilt og betalt. Men de kom altså, så jeg kan anbefale Myrsta

11 juli 2025

Utrolig dårlig kundeservice

Utrolig dårlig kundeservice, modtog min vare som virkede i en lille uge. Sendte reklamationsmail, fik svaret at jeg kunne købe et nyt og få 50% på købet… helt ærligt. Blev ved med at tage kontakt til og de har bare holdt mig hen, og er nu stoppet med at svare. Her er det sidste de har skrevet til mig 11/6 25: Vi forstår fuldt ud, at du er frustreret – og vi er virkelig kede af, at du stadig venter. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker, og vi beklager mange gange.

Lige nu er vi i dialog med vores leverandør, da vi har identificeret nogle fejl på enkelte enheder af den model, du har modtaget. Derfor er vi i gang med at få bekræftet, at de næste enheder, vi sender ud, er 100 % i orden, så vi undgår at du står med endnu en defekt vare.

Vi gør alt, hvad vi kan, for at finde den hurtigste og mest holdbare løsning – og vi giver dig en konkret opdatering snarest muligt.
Fuldstændig groteskt
Lene Gru

19 mei 2025

Hårfjernings produkt

Havde bestilt hårfjernings produkt glathud, men da pakken så ankommer efter 14 dage, viser det sig at det kommer fra Kina, hvilket ikke står nogle steder når man bestiller.
Har forsøgt at skrive til dem, men har intet svar fået.
Tør ikke bruge produktet for hvem ved hvad der er i det 🤷
Bestiller aldrig derfra igen

27 juni 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold dig langt væk fra dette…

Hold dig langt væk fra dette svindelforetagende. Når man efter laaaang ventetid, endelig modtager en forsendelse, så har indholdet intet til fælles med det produkt der annonceres med på diverse hjemmesider.

24 juni 2025

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.