Estafadores
Estafadores. Hice una compra de 260 euros que nunca me llegó y ni siquiera responden a los correos. Mi banco se lava las manos. Así que tendré que denunciar
Cómo puedo ponerme en contacto con vosotros, me cobráis 19.9 hace casi un año y no lo entiendo. He leído una reclamación de otra persona y ha sido igual, he comprado en showrooprive y desde entonces me quitáis 19.9 por la cara, soy unos delicuentes
This is a total scam. They stole my email address and credit card number to create an account I was totally unaware of. I've been charged 20€ a month for a year without realizing it! Since the site is from Belgium (it ends with "be") I know I never subscribed. Anyway, what is this site even offering? Also, I think it's related to my purchases on showroomprive (a French company), so it shows that it's not safe to purchase on showroomprivee. I'm going to try to fight the scam to see if I çan get some of my money back. Check your account weekly and stay away from them!
Its fraudulent!!!
be careful, i have been paying 19.90 for 6 months . I never accept anything fron this company and they took my credit card numbers in fraudulent way.
BE CAREFUL when you see this website. In my case, they hooked to my credit card when I made purchases on showroom prive. They deduct 20EU a month afterwards in exchange for nothing. They just steal it until you notice your account is leaking. They are not refunding even though -again- you did not pay this amount in exchange of anything! They are freely taking your money because you used another site for a purchase!
Beware this company is a scam!!!
They charge you 20 euros each month without your permission for offers that will never arrive. They get rich by scamming people.
They should close your fraudulent business down!