Efter at have bestilt Mystery Hunt på Kastellet, modtog jeg samme dag nyttig information om afhentning af gåder m.m. Vi valgte at hente materialet samme dag, som vi skulle løse gåderne, selvom det... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Rigtig hyggeligt og sjovt! Vi havde de store teenagere med (snart 16 og 19), hvor det nogle gange kan være svært at finde på en aktivitet, som alle synes er sjov, men mystery hunt på Kastellet var et... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hurra vi havde skøn eftermiddag med to Escape rum, The Lab og The hotel, hvor sidste havde en gamemaster inde i rummet. Herligt. Begge gamemastere Simon og Rikke var med til at løfte vores oplevelse.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Meget sød og venlig game master, men selve oplevelsen var desværre skuffende. Vi var i The Killing Room, som skulle være lidt uhyggeligt, men der var ingen elementer, der skabte spænding eller en uhyg... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Mysteriernes tid er ikke forbi. Vi fylder den velkendte verden med gåder og spor. Underholdende og udfordrende oplevelser, der gør hverdagen til et mysterie. Gennem legen får deltagerne mulighed for, at blive klogere; på sig selv, og dem de er sammen med.
Grønningen 15, 1270, København K, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 80% van zijn negatieve reviews beantwoord
Fin oplevelse. God måde at opleve Kronborg Slot på. Historien fungere fint og alle kan være med.
Virkeligt en god måde at næropleve en sight på. Vi brugte 2 timer på at løse mysteriet og hele familien var godt underholdt undervejs.

Antwoord van Mystery Makers
Det var en fed oplevelse!
Vores venlige gamemaster mødte os og gav en grundig intro til mysteriet. Gåderne var tilpas svære men rigtig godt sat sammen - vi var 8 og alle havde det rigtig sjovt. Efter vi havde løst mysteriet fik vi taget et gruppebillede - det skal vi helt sikkert prøve igen. :-)

Antwoord van Mystery Makers
Mystery Hunt i Kongens Have var virkelig god, spændende og sjov. Kan klart anbefales. 🙌
Vi var i The Lab med vores tvillingetøser på 10 år. Det var en kanon oplevelse og ungerne kunne sagtens være med på mange af gåderne. Virkelig behagelig gamemaster og en oplevelse der er blevet drøftet mange gange siden😀

Antwoord van Mystery Makers
Det var første gang vi prøvede et mystery room og det levede op til vores forventninger
En sjov og udfordrende oplevelse for familien og venner i Mystery Room Lab....og vi klarede den og kom ud i god behold!
Spillet var sjovt og virkelig fedt. Men relativt dyrt ift. ingen guide eller noget var involveret og vi bare stod for det hele alene.
Dejlig og sjov oplevelse med børn og svigerbørn. Super sød game master.
Dejlig oplevelse. Sjov og social aktivitet. Godt og venligt personale.
Rigtig interessant mystery hunt
Kollegagruppen havde en rigtig interessant mystery hunt i Kødbyen. Derudover var det nemt at bestille, og der var hurtigt svar og rigtig god kommunikation på de spørgsmål vi havde fra Mystery Makers.

Antwoord van Mystery Makers
Rigtig flot udsmykket og gode game mechanics i “the rituals” rummet. Dog var vi ude af rummet efter 29 minutter, hvilket var en flad fornemmelse, når man regnede med en times aktivitet.
Jeg forestiller mig det vil være et rigtig godt escaperoom, hvis man ikke har den store erfaring med escaperooms. Hvis man er til mere udfordring, vil jeg anbefale et andet rum, eller at man er en meget lille gruppe

Fantastisk
Tiden fløj afsted og det var en mega fed oplevelse.
Vi glæder os til næste gang!!!
Som altid en virkelig sjov og udfordrende oplevelse at besøge Mystery Makers. Der er bare styr på det.
Kollegaerne havde en fest med at "kæmpe sig" ud af rummene - især dem som vandt :)

Antwoord van Mystery Makers
Fantastisk escape room med en virkelig god gamemaster. Vi var 9 personer i The Killing Room, og vi havde en fest. Jeg har været i flere escape rooms, og jeg foretrækker klart Mystery Makers' escape rooms. Det er bare på alle måder godt skruet sammen.

Antwoord van Mystery Makers
Super sjov oplevelse, gåderne krævede noget af dig men var ikke umulige.
Sjovt selvom vi endte med en dag i pjask regnvejr.

Antwoord van Mystery Makers
Amazing escape room, creative puzzles and super nice gamemaster.
Fantastisk og veludført mysterium i kongens have
Rigtige gode opgaver, tilpas længde. Alt var faktisk rigtig fint. Jeg ville dog gerne have haft lidt mere historie om stedet med ind over.