Manuka honing, duur maar goed. Gebruik het iedere dag en kwam erachter dat deze bij Supernaturals het voordeligst geprijsd is. Voorraad moest echter nog aangevuld worden en ben hiervan keurig op de ho... Toon meer
Had vooraf een mailtje gestuurd met de vraag welke shampoo best zou passen voor mijn hoofdhuid. Ontving de volgende dag al antwoord. Biologische Aleppo 2-in-1 Shampoo droog haar besteld en na jaren v... Toon meer
Sinds mijn jeugd heb ik al last van hooikoorts. Heel vervelend natuurlijk. Veel dingen al geprobeerd. Mijn volgende poging om het probleem te verhelpen werd Nigella Sativa, besteld bij Supernaturals.... Toon meer
Ik kreeg Red Pimento Moisture Mist,dit is niet voor mijn haar geschikt,de shampoo en de Conditioner ook niet.Deze is voor krullend haar,ik heb europees haar,zonder krullen. De bestelling heb ik gedaa... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Super snelle service/ bezorging .
Super snelle service/ bezorging .
Lekkere olie smeert goed .
Glazen fles beter voor het milieu heel belangerijk.
Pipet dop .
Heerlijk......super complete set .
Erg blij mee
De bestelling was op tijd.
De bestelling was op tijd.
Het product weet ik nog niet te beoordelen: haargroei😊. Hopelijk krijg ik een volle bos.
Het pompje in de flacons werkt niet.

Antwoord van Mysupernaturals
Snel
S'avonds redelijk laat besteld en de volgende dag was het al in huis. Die zelfde dag de castor olie voor het eerst gebruikt in mijn haar. Meteen zag het er anders uit en zachter! Ben benieuwd naar langer gebruik!
super snelle levering
De olie koop ik er al vele jaren en is prima nu was deze keer de levering super snel.
dus perfect.
Fijn product!
Veilig verpakt en snel geleverd
Geweldige service
Geweldige service, ook bij een misverstand van mijn kant. Vriendelijk te woord gestaan en gelijk probleem oplossend. Bestelling is er snel. Kortom een prima ervaring
Zeer vlugge levering en goed verpakt
Voor de eerste keer besteld
Voor de eerste keer besteld, goede service en ik ben blij met mijn aankoop :)
Zoals beloofd
Snelle levering, mooi product, dito verpakking. Ik heb het gevoel dat ik heb gekregen wat me is beloofd. Blij en tevreden!
supersnelle levering
supersnelle levering, producten prima in orde. Gebruik al jaren castorolie voor mijn haar. de shampoo is heerlijk daar wordt je haar lekker stevig van
Snelle levering en goede producten
Snelle levering, goede producten, goed ingepakt, makkelijke site en gegevens etc te vinden. Misschien alleen meer kortingen of prijzen voor vaste klanten die om de zoveel tijd bestellen?
Goed verpakt
De casterolie is van uitstekende kwaliteit...al na enkele dagen merkbare verbetering van huidconditie
Super goede olie
Super goede olie, snel geleverd. Blij dat ik zo’n puur product kan gebruiken.
Top communicatie en to the point
Top communicatie en to the point. Snelle levering en mooie verpakking. Ik ben zeer tevreden zowel over de service van Casterolie.nl als over het product zelf 😊
Blij en nieuwsgierig
Netjes verpakt en gelijk antwoord op mijn vraag en ja gebruik het net een week dus weet nog niet wat het gaat doen maar er is werkelijk aan alle manieren gedacht hoe het te gebruiken super netjes!!!!
Groetjes Janet