Kan desværre ikke give 0 stjerner 🤬. Købte 2 fodfile - som så ikke kan lades op. Som kompensation tilbyder de et gavekort på 50 % af købsprisen - som om man vil handle der - ever……. Skrald produkter... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Det er den absolut dårligste kundebehandling, jeg har været udsat for. Produktet jeg købte viste sig, ar være ubrugeligt. Derfor skrev jeg, at produktet ville jeg returnere. Det kunne ikke lade sig gø... Toon meer
“Mobile phone video amplifier enlarged screen magnifier” Køb 1 og få 1 gratis, men pengene er smidt lige ud af vinduet. Skærmen er noget tyndt bras der overhovedet ikke virker. Snyd og bedrag. Køb a... Toon meer
1 stjerne, fordi man ikke kan give mindre. Hold dig langt væk! Bestilte flyvende kattelegetøj, sjov reklame, trykker på linket og bestiller. Fortryder umiddelbart efter, fordi jeg checkede herin... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 9% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Jeg fik mistanke, da mit kreditkort blev afvist, og da jeg derefter fik tilbud om stadigt større rabat
På FB reklamerede Nabelo med anbefalinger fra nogle af mine FB-venner, som overhovedet ikke havde handlet med firmaet. Snyd og bedrag. - Jeg ville helst have givet Nabelo minus fem stjerner.
Kæledyrshandske…….den er så lille at…
Kæledyrshandske…….den er så lille at man knap nok kan beholde fingrene i den. Den er meget blød og slet ikke fast som på videoen - det er umuligt at bruge den😡
198,- ud af vinduet.
Endnu et foretagende som videresælger…
Endnu et foretagende som videresælger vare fra Temu og flere doubler prisen kinesisk bras
Very Cheap but sooo expensive products..
Very expensive and the quality is too LOW 😩 cheap items made in China. I will never buy on this website again. It’s not worthy. They are just Good in Advertisement
Har købt en græstrimmer fra dem
Har købt en græstrimmer fra dem, det værste kinesiske plast l..., motoren/batteri er så sløvt det ikke kan klippe noget græs over, de værste 300,- jeg nogen siden har givet ud.

Kina skrammel!!!!
Virkelige dårlige og billige produkter
Man modtager slet ikke det de viser på deres side. Det er billige kinating man får. Priserne er tårnhøje i forhold til kinating. Virkelig dårlige produkter.

Udikker
Dårlig info, ved ikke om det er fake. Har ikke kontrol på om jeg får min vare, selvklæbende pude til instrumentbrættet til mobil

Antwoord van Nabelo
Rigtig dårlig service man bestiller…
Rigtig dårlig service man bestiller nogle puder som så bliver sendt fra Kina i rigtig dårlig kvalitet puderne er lavet af en rigtig klam syntetisk stof og indeholder flamingo kugler og når man skal sende retur får man ik mere hjælp andet end en adresse i Kina

Antwoord van Nabelo
Har set dem reklamere for et ‘shape…
Har set dem reklamere for et ‘shape matching game’ nogle gange på meta nu. Det er på ‘tilbud’ til lidt over 200,-, istedet for 400+ kroner. Jeg har et identisk spil, selv kassen er den samme, købt via SHEIN for ca 40,-.
Hold dig langt væk
Bestilt d 13/6 og har ikke modtaget min bestilling endnu, men pengene er trukket. Flot !!!
Burde have 0 stjerner
Burde have 0 stjerner! Videoerne viser helt andre og meget større hovedpuder, end dem jeg har modtaget. Fake!! Fremstår som dansk butik med dansk hjemmeside, men man modtager ildelugtende, ubrugeligt bras fra Kina, returadresse er (surprise surprise) også i Kina. Man skal selv betale returporto til en adresse i Kina, ikke i Danmark, selvfølgelig. Mega ærgerligt at være hoppet på den reklame. Lad være med at handle hos Nabelo!!
Fup og humbuk
Fup og humbuk, køb ikke fra dette fup sted. Dårlig og forkert vist produkt. Kundeservice er ikke eksisterende!
Hvis jeg havde kunnet skrive 0 i…
Hvis jeg havde kunnet skrive 0 i anmeldelsen.
Falsk reklame, lever ikke op til det angivne.
Advarsel..køb ikke det " crap".
Lillebitte hård pude. Understøtter på INGEN måde nogetsomhelst!
Kundeservice....tror ikke dén findes.🤔
Men god nats søvn til alle. Anbefaler at man søger andre strategier/ materialer end hos Nabelo
I øvrigt enig med anmeldelse fra SK..snydt kunde.
Også prøvet at afmelde..
Hold jer helt væk fra dette FAKE Firma...vil være min anbefaling

Antwoord van Nabelo
Falsk reklame og arrogant…
Falsk reklame og arrogant kundeservice:-(
Pas på det er et plat firma som med falsk reklame sælger varer i meget ringe kvalitet til en kæmpe overpris.
De virker til at have kontor i Danmark men det er bare et skalke skjul.
Skal du returnere varerne er det til nogle helt hen i vejret addresser i Kina og de kræver at der sendes tilbage med track and trace som koster kassen.
Aldrig mere Nabelo.
De får 1 stjerne for at de er så frække at svare.

Just terrible!
Avoid at any cost! I bought pillows, they arrived but nothing like advertised. Too small, quality zero and they smell like harsh chemicals! Just terrible. I wrote to customer service, I want to return them but no answer whatsoever. I regret not reading the reviews before ordering.
Kinabiks med TEMU varer
Fortrød mit køb i det jeg havde trykket bestil, skrev straks til dem og dette gjorde jeg 8 gange og hver gang fik jeg en googleoversst sludder for en sladder, helt tydeligt en amatør butik der sælger billige kinesiske produkter til en dyr pris.
Alle produkter kan købes på ex. TEMU osv. til priser der er LANGT billigere.
Billederne er tyvstjålet fra andre sider eller AI genereret.
Hold jer langt væk.
⚠️ Meget dårlig kundeservice
⚠️ Meget dårlig kundeservice – køb ikke fra Nabelo!
Anmeldelse:
Jeg har haft en meget frustrerende og uacceptabel oplevelse med Nabelo. Min ordre blev leveret forkert af DAO, hvilket blev bekræftet af DAO selv med både billede og rapport. Alligevel nægtede Nabelo at tage ansvar for fejlen.
Jeg kontaktede dem gentagne gange – uden at få svar i starten. Da de endelig reagerede, valgte de at sende en ny pakke, selvom jeg tydeligt skrev, at jeg ikke ønskede det. Pakkens indhold kom uden returlabel, og da jeg bad om en, nægtede de at sende den og krævede, at jeg selv skulle betale for returneringen – selvom fejlen var deres eller DAO’s.
De fortsatte med at sende mig mails, presse mig for at returnere varen inden for 14 dage, men de skabte selv forsinkelsen og nægtede at tage ansvar. Dette er den værste kundeservice, jeg nogensinde har oplevet. Ingen empati, intet ansvar, kun bortforklaringer og standardmails.
⚠️ Advarsel til andre kunder: Undgå at handle på Nabelo. Hvis noget går galt – og det gør det let – kan du ikke regne med hjælp eller respekt. Jeg vil aldrig anbefale denne webshop til nogen!

Sådan en gang møg!
Har desværre bestilt et par sko, i sidste uge, straks søndag er pengene hævet, jeg har ikke fået ordre bekræftelse eller andet, som viser min bestilling, hver gang jeg sender en mail kommer der et auto svar. En gang svarede de, og vendte selvfølgelig ikke retur, jeg har bedt om mine penge, der er dokumentation på at de har trukket dem. De har fine annoncer som ikke stemmer overens med virkeligheden.
HOLD JER FRA DET FIRMA!

Antwoord van Nabelo
SVINDEL! Elendigt Kinesisk møg til høje priser.
Har ikke selv handlet på Nabelo, men har en veninde, som ikke får skrevet anmeldelser, når hun har en skidt oplevelse, så derfor skriver jeg på hendes vegne, for at advare om denne hjemmeside.
Hold jer væk. Det er billige møg-produkter fra Kina til høje priser, på trods af at siden kunne forveksles med noget Dansk.
Iøvrigt! Siden svindler ift Trustpilot, hvor de skilter med en masse gode anmeldelser for deres virksomhed. Men det er tydeligvis løgn!
De reklamerer med en masse anmeldelser fra Trustpilot med 5 stjerner. De synes tydeligvis at være opdigtede. Jeg kan ihverfald ikke støve de fantastiske anmeldelser op, når man besøger Trustpilot.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.