Na lang zoeken op het internet heb ik eindelijk telefoon-hoesjes gevonden met gedroogde bloemen. Ik heb erg mooie hoesjes ontvangen van prima kwaliteit. Het bescherming-klepje van 'het oplader-gaatje'... Toon meer

Langer gewacht van verwacht maar goed op de hoogte gehouden dmv e-mails. Uiteindelijk mijn pakketje ontvangen en twee prachtige hoesjes mogen ontvangen. Kwalitatief sterk en flexibel materiaal. Ik heb... Toon meer

Het was het wachten meer dan waard! Super mooie hoesjes en al heel veel complimenten over gehad! Goede kwaliteit en heel fijn dat de zijkanten flexibeler zijn en het achter panel stug. Ook een transp... Toon meer

Het heeft langer geduurd door corona, maar dat is super netjes opgelost door mij constant op de hoogte te houden, mij de mogelijkheid te bieden om de bestelling (kosteloos) te annuleren en heb zelfs e... Toon meer

1. Mobiele telefoonaccessoire winkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

At Nalana, we specialize in the fine art of crafting premium pressed flower cases. Every wildflower is selected from the fields, thoroughly inspected, pressed and dried for days to weeks. Each case is made by hand— meaning that each case may show slight differences. Every case is unique, and that is exactly what makes it so special! We're sure you'll love it!

4,6

Uitstekend

Mensen keken ook naar

Nalana cases

Klantenservice slecht te bereiken, zowel via mail als instagram. Uiteindelijk hoesje op de laatste dag verstuurd. Wel mooi, maar eigenlijk veel te duur, aangezien ze op Ali voor een paar euro worden aangeboden.

Ik zal mijn review niet aanpassen, aangezien er sprake is van dropshipping. Ik heb wel besloten hem te houden, aangezien ik anders niet zo snel zo een hoesje in huis heb. Maar ik wil consumenten wel waarschuwen dat het ook elders te verkrijgen is voor minder geld. Overigens is het wel een mooi hoesje.

5 juli 2021

Hoi Melanie,

Dankjewel voor je review. We vinden het vervelend om te horen dat je ervaring bij Nalana Cases niet is wat je ervan gehoopt hebt. Wel denken we dat het goed is je review wat te nuanceren. Zo hebben we nog dezelfde dag je e-mail beantwoord, netjes binnen de levertermijn (zoals onze website omschrijft) geleverd en ook geantwoord op Instagram.

Daarnaast leveren we alleen maar topkwaliteit, iets wat je op Ali Express niet zo snel zult vinden. En ben je niet tevreden, dan kun je bij ons ook altijd makkelijk en gratis retourneren. Hiermee hopen we een premium klantenservice aan te kunnen bieden.

Het spijt ons dat je ervaring bij ons niet volledig naar tevredenheid was. We hopen je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn.

Geweldig!

Super snelle levering en echt geweldige hoesjes! Ik ben fan!

31 mei 2021

Hee Pleun,

Wat tof om te horen. De normale verzendtijd is binnen 3 werkdagen, maar als het eventjes kan doen we ons best om elk hoesje al eerder te verzenden. Super fijn dat je zo tevreden bent over de levering en de hoesjes! Geniet ervan!

Goede serice

Mijn eerste hoesje had een vochtplek, mailtje gestuurd en kreeg direct een nieuw hoesje opgestuurd. Prima serice en goede producten. Aanrader!

17 mei 2021

Hey Caroline,

Hoewel we ons best doen om elk hoesje goed te controleren, was deze helaas daar tussendoor geschoten. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service. Heel veel plezier met je hoesje!

Hee hallo!

Super leuk om te horen dat je je hoesje zo mooi vindt! Naar die bloemetjes kun je blijven kijken, hè? :-) Veel plezier ermee!

Heel snel in huis

Hele mooie hoesjes en heel snel in huis; s'middags besteld en de volgende dag in de brievenbus! Enige nadeel is dat het randje aan de voorkant niet boven het scherm uitkomt en dus de telefoon op scherm op tafel ligt.

Hi San,

Ten eerste onze excuses voor de late reactie! Daar is iets mis gegaan ;-)
Dankjewel voor je review. Super fijn dat je zo enthousiast bent! We hebben gekozen voor een slank design zonder 'lompe bumper' aan de voorkant. Voor optimale bescherming adviseren we een screenprotector op de voorkant van je telefoon te plaatsen. Dit kun je zelf doen, maar ook vaak in de stad zijn er vaak meerdere winkeltjes die het voor een tientje aanbieden. Daarmee bescherm je je voorkant heel goed.

Geniet van je hoesje!

Team Nalana Cases ♥

In eerste instantie verkeerd…

In eerste instantie verkeerd telefoonhoesje besteld. Na een paar uur dit gecorrigeerd. Binnen 48 uur ontvingen wij het juiste telefoonhoesje. Heel erg tevreden.

Hi Henny,

Ten eerste onze excuses voor de late reactie! Daar is iets mis gegaan ;-)
Dankzij je alertheid, waarbij je snel na bestellen ontdekte dat je per ongeluk de verkeerde had besteld, konden we gelukkig nog snel het juiste hoesje toezenden. Fijn dat dat gelukt is! We hopen dat je er elke dag van mag genieten!

Prachtig hoesje!!!

Hi Pauline,

Ten eerste onze excuses voor de late reactie! Daar is iets mis gegaan ;-)
Dankjewel voor je lieve bericht!

Mooie kwaliteit hoesje

Mooie kwaliteit hoesje, prachtig design

Hi Donja,

Ten eerste onze excuses voor de late reactie! Daar is iets mis gegaan ;-)
Wat fijn dat je zo enthousiast bent over de kwaliteit en het design. Enjoy!

Team Nalana Cases ♥

Super snelle levering en het product…

Super snelle levering en het product voldoet helemaal aan de verwachting

19 februari 2021

Hi Emily,

Ten eerste onze excuses voor de late reactie! Daar is iets mis gegaan ;-)
Super fijn om te horen dat je pakketje snel in je brievenbus zat en het is wat je ervan gehoopt hebt. We hopen dat je er nog steeds elke dag van mag genieten!

Super fijne bestelling

Super fijne bestelling! Hoesje was leuk verzonden in een roze glimmende envelop en met roze pakpapier eromheen. Het hoesje zelf is erg mooi, je ziet duidelijk dat het echte bloemen zijn. Wie weet bestel ik in de toekomst nog een keer hier, maar voor nu geniet ik nog even van mijn nieuwe hoesje. Bedankt!

10 februari 2021

Beste Naomi,

Ten eerste: sorry voor onze late reactie op deze review. We proberen alle inkomende berichten (mail, social media etc, maar ook reviews) altijd binnen 12u te beantwoorden. Daar is even wat mis gegaan.

Maar wat super om te horen dat je zo blij bent met je bestelling. Daar doen we het voor! En mooi hè? Die echte bloemetjes? Kun je naar blijven kijken!

Veel plezier ermee!
Team Nalana Cases

Snelle levering en mooie…

Snelle levering en mooie verpakkingsmateriaal. Echt een cadeautje om uit te pakken.
Ik ben een zeer tevreden klant.

3 februari 2021

Beste L. Kuijpers,

Wat goed om te horen - leuk je enthousiasme!

Veel plezier ermee!
Team Nalana Cases

Prachtig hoesje en mooi verpakt

Prachtig hoesje en mooi verpakt! Blij mee!

25 januari 2021

Hoi Izabelle,

Volgens mij is er iets mis gegaan want we hebben 2x een review van je mogen ontvangen :-) Wat lief dat je de tijd neemt ons dit te laten weten en super om te horen dat je zo blij bent met ons product. We hopen dat je lang leuk plezier van je hoesje mag hebben!

Geweldig!

Ik kwam door puur toeval op de site van Nalana Cases terecht en was opslag verliefd! De levering was verassend snel en het hoesje is super stevig, maar vooral ontzettend mooi. Ben er heel erg blij mee! :)

21 januari 2021

Hoi Izabelle,

Ah wat super leuk om te horen dat je ons zo gevonden hebt en zo blij bent met ons product. We hopen dat je lang leuk plezier van je hoesje mag hebben!

Team Nalana Cases ♥

Goede en snelle levering en het hoesje…

Goede en snelle levering en het hoesje is echt prachtig!!

27 december 2020

Beste Sandra,

Wat goed om te horen!! Dankjewel voor je enthousiaste review. Heel veel plezier gewenst met je bestelling!

Juweel voor je gsm

Supermooie hoesjes! Mooi afgewerkt! Heel mooi en zorgvuldig verpakt. Kortom zeer teveden klant.

10 december 2020

Hi Marlies!

Dankjewel voor je prachtige woorden. Wat leuk om te horen! Heel veel plezier met je bestelling!

Lots of love ♥

Mooi en stevig

Het hoesje is erg mooi en stevig. Ik ben er erg blij mee! Daarnaast was de levering ook snel.

14 november 2020

Beste Mila,

Dankjewel voor je lovende review! Leuk om te horen!

Lots of love ♥

ZO BLIJ MEE

ZO BLIJ MEE! :D

23 oktober 2020

Antwoord van Nalana Cases

Geweldig om te horen! Geniet ervan :)

uitstekende service

uitstekende service, omruilen geen enkel probleem er aardige mailwisseling TOP! Prachtig product.

17 september 2020

Beste Robert,

Dankjewel voor je vriendelijke enthousiaste woorden. Fijn dat de omruiling naar een andere kleur hoesje goed naar wens is. Veel plezier ermee!