Jedina mana je ta sto je vozac sam i nije moguce da istovari namestaj sam. Mislim da je potrebna jos jedna osoba za istovar. Ja sam bila u velikom problemu jer nije imao ko da pomogne a ja kao zena(sa... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord
Sve pohvale timu!!! Posle porudzbine odmah sutra dan me kontaktirali i jos jednom smo zajedno proverili porudzbinu sto je za pohvalu! Naruceni orman je stvarno dobar i kvalitetan jeste da je k... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Ocenila sam ovaj online shop sa 5 zvezdica samo zbog devojke iz call centra. Bila je susretljiva i ljubazna da se reše situacije koje su se pravile tokom čekanja isporuke. Što se tiče sofe koju sam... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hiljade komada nameštaja online za vaš dom.
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
From the moment of placing the order to the moment of delivery, as well as the delivery itself, everything was handled at the highest level. They followed up exactly when they said they would, and even called me after I ordered the armchair to provide additional information. Overall, it was a truly positive experience.

Antwoord van Namestaj1.rs
Sam dogovor kupovine i poštovanje rokova, čistih 5*.
Sama montaža 3*.
Na žalost, još uvek nemate "servisni odeljak", pa sam se 3 dana mučio sa sklapanjem police iznad kreveta. Krevet (preklapajući, horizontalni) sam malo duže sklapao jer šrafovi i prateća oprema nisu numerisani i razvrstani u više kesica. Ali sam ga sklopio i odlično izgleda. Ali polica iznad kreveta, to je već druga priča. Pregradni zid između policatreba da se poveže sa ekscentricima. Malo ne moguće. Onda, 3 puna dana "igranja" sa vratima polica. Jedan par lepo legne, drugi se preklopi. 3 pina dana nerviranja. Na kraju sam to rešio zamenom postolja šarki.
Tako da 5* za vas i 2,5* za poljake.

Antwoord van Namestaj1.rs
Zadovoljan sam nameštajem osim što mi je u pakovanju nedostajalo par čepova koji prekrivaju šrafove, sve ostalo je super. Što se tiče prevoza i istovara tu sam razočaran, ako već naplaćujete dostavu onda bi bilo lepo i da pošaljete bar dva čoveka na adresu kad šaljete nameštaj.

Antwoord van Namestaj1.rs
Vrlo profesionalni i predusretljivi! Prelep namestaj i odlican kvalitet! Za svaku pohvali!

Antwoord van Namestaj1.rs
врло добра комуникација, поштованје рокова,намештај у потпуности одговара ономе што смо очекивали

Antwoord van Namestaj1.rs
Furniture is good quality ,shippment was quick.Deliver guys were really good.

Antwoord van Namestaj1.rs
Postovani. Komoda koja mi je stigla je vizuelno predivna. Lepsu komodu nisam videla ali kvalitet uopste ne opradava astronomsku cenu. Iskreno, jako sam se razocarala kvalitetom..

Antwoord van Namestaj1.rs
Jednom reĉju SAVRŠENA saradnja! Od prvog razgovora do same isporuke,profesionalnost,ljubaznost za svaku preporuku.Tv komoda Talsalo 103 je toliko kvalitetno uradjena i prelepa identiĉna kao na slici.Uvek je strah od oštećenja prilikom transporta medjutim nema razloga,sve je perfektno osigurano stiroporom,oko njega lesonitom,sve i vise nego očekivano! Sve pohvale od mene!

Antwoord van Namestaj1.rs
Veoma profesionalna komunikacija kako sa prodavcem, tako i sa vozačem prilikom isporuke, rokovi ispoštovani maksimalno. Kvalitet čak i veći od očekivanog u odnosu na cenu, veoma zadovoljavajući. Planiramo još neku kupovinu, bez razmišljanja.

Antwoord van Namestaj1.rs
Because everything was as described! Great customer support, later after ordering, great delivery support. Quality of the furniture seems fine, but we'll see after some usage how the furniture holds up to children. :)

Antwoord van Namestaj1.rs
Jako profesionalni i ljubazni. Zaista fantastično iskustvo kupovine.

Antwoord van Namestaj1.rs
Sve je bilo kao sto je dogovoreno ormar odlicnog kvaliteta
Za svaku pohvalu

Antwoord van Namestaj1.rs
Sve pohvale! Ispoštovali su rok i isporučili robu kako je i poručeno.

Antwoord van Namestaj1.rs
Efikasni, precizni i profesionalni - od ljudi u kol centru do isporuke. Ceo proces je prošao bez problema i sve je bilo onako kako je dogovoreno.

Antwoord van Namestaj1.rs
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.