Game changer als je een eigen webshop hebt. Nando.ai bespaart je tijd en geld. Je voegt een paar zoektermen in en je hebt binnen een paar seconden een blog of productomschrijving waarvan het lijkt als... Toon meer
Onder de indruk van verschillende tools. Mijn leven als internet marketeer is echt een heel stuk makkelijker geworden. Gewoon proberen! In het Engels een stuk beter als in het Nederlands maar al met a... Toon meer
Nando.ai is an AI-based platform that streamlines copywriting for entrepreneurs and boosts sales with compelling, high-converting copy. Nando.ai also integrates product descriptions, ad texts, and video scripts in one place, making it a cost-effective solution.
Weerdingerstraat 36, 7815 SC, Emmen, Nederland
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
ik kan hem niet gebruiken het lukt niet
Ik ben erg tevreden van Nando AI. Het is de handigste app die je kan hebben. Niet alleen zakelijk maar ook voor andere zaken. Perfecte app!!
Wat een super tool voor super fool als ik. Ik ben er blij mee.
Helpt je echt tijd uit te sparen en geeft output van hoge kwaliteit!

Antwoord van Nando
Onder de indruk van verschillende tools. Mijn leven als internet marketeer is echt een heel stuk makkelijker geworden. Gewoon proberen! In het Engels een stuk beter als in het Nederlands maar al met al impressive!

Antwoord van Nando
Online content creatie 10.0. Erg onder de indruk van de snelheid waarmee nieuwe tools online komen.

Antwoord van Nando
Ik heb Nando.ai gebruikt gedurende de gratis proefperiode. Op zich zijn de functionaliteiten best oke. Je kan er veel mee doen en de tool geeft ook een duidelijke structuur. Maar in mijn optiek is het veel te duur. Voor chatGPT plus betaal je $20/maand en heb je onbeperkt aantal woorden en altijd toegang tot de chat. (Zelfs de gratis versie van chatGPT heeft een onbeperkt aantal woorden op dit moment). Voor de abonnementen van Nando.ai betaal je $47/maand, $87/maand of $185/maand. Het enige verschil tussen deze prijzen is het aantal woorden. Persoonlijk vind ik deze prijzen veel te hoog. Zeker omdat je met chatGPT een onbeperkt aantal woorden hebt en eigenlijk ook alles kan doen wat je met Nando.ai kan doen. (Je kan bij wijze van spreken dezelfde output van Nando.ai bekomen met chatGPT). Ook kon ik tijdens de gratis proefperiode een paar keer niet op het platform geraken omdat er een probleem was met de server van Nando.ai. Als je zulke bedragen moet betalen dan verwacht je wel dat deze ai software veel beter is dan de (gratis) alternatieven die er zijn. Dit heb ik helaas niet gemerkt.

Antwoord van Nando
Wat een geweldige tool is dit! Het heeft mij nu echt al zoveel tijd bespaart voor mijn e-commerce business, maar ook voor mijn marketingbureau zet ik Nando AI dagelijks in. Top!

Antwoord van Nando
De Nando.AI werkt top, echt een game-changer voor de e-commerce gebruiker!

Antwoord van Nando
Echt super, ik heb al m’n product beschrijvingen in een paar uur kunnen afmaken 😇

Antwoord van Nando
Handige tools , zeer makkelijk in gebruik

Antwoord van Nando
Ongelofelijke tool voor de product test fase van mijn dropship business. Aangezien ik fulltime werk heb ik minder tijd dan gemiddeld om producten te testen. Dankzij de nando AI bespaar ik ongelooflijk veel tijd en krijg ik betere productomschrijvingen dan wanneer ik ze zelf typ! Een chat gpt maar dan met aan de sterioden, INSANE!🔥