Chineese rommel en geen retourbeleid
Product was niet goed en ik mag het zelf (met kosten van 80 euro) terugsturen naar China!
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
OPLICHTING!!! Dit bedrijf verdient niet eens 1 ster. De foto van de oprichtster is zo van het internet gejat. Dit bedrijf heeft ook schijt aan de Nederlandse wetgeving. Indien er op de site niet wordt vermeld wat het retouradres is (omdat dat meestal China is en te duur om terug te sturen) zijn de kosten van retourneren voor de verkopende partij. En niet voor de kopende partij. Vragen via mail worden niet beantwoord en het is duidelijk dat alles door AI wordt gegenereerd. Lieve mensen ga niet met dit bedrijf in zee!
Bestelling is door PDN (1ster) voor de deur geleverd zonder aan te bellen, later is dit samen met een ander pakket gestolen. Contact opgenomen met Nanza mbt nalatigheid bezorger en kreeg weinig bijval, naar je je product en geld kan je fluiten, je kan een nieuw product bestellen en alleen verzendkosten betalen ($22,80) wat de helft van het product zelf is. Je mailt met een bot die in herhaling valt. Hulp via juridisch loket is helaas even duur als product zelf, dus moet mn verlies nemen.
Nanza en PDN express op de zwarte lijst.
⚠️ WAARSCHING: Misleidende webshop & onredelijke retourvoorwaarden ⚠️
Ik wil andere consumenten waarschuwen voor mijn zeer slechte ervaring met deze webshop.
Op 17 maart heb ik twee sets magnetische wimpers besteld, die ik op 26 maart ontving. Binnen de wettelijke termijn heb ik op 28 maart gebruikgemaakt van mijn herroepingsrecht. Tot mijn verbazing kreeg ik op 31 maart een retourformulier waarin stond dat ik de producten moest terugsturen naar China.
Dit is niet alleen onredelijk, maar ook misleidend.
❌ Wat er mis is:
- Op de website wordt nergens vermeld dat retouren naar China moeten.
- Ook wordt niet duidelijk gemaakt dat de retourkosten voor eigen rekening zijn — en die kosten zijn bijna net zo hoog als het product zelf.
- Dit maakt het in de praktijk bijna onmogelijk om gebruik te maken van je herroepingsrecht.
- De verkoper schuift de verantwoordelijkheid af op een buitenlandse partij, terwijl zij hier zelf verantwoordelijk voor zijn.
- Als je vraagt om een oplossing wordt er gewoon niet gereageerd
💸 Resultaat:
Je zit vast aan een aankoop, tenzij je bereid bent buitensporige retourkosten te betalen.
Dit soort praktijken voelt als bewuste misleiding (dropshipping zonder transparantie) en is in strijd met de regels rondom consumentenbescherming.
🚫 Mijn advies:
Bestel hier niet. De kans is groot dat retourneren je duur komt te staan — of zelfs onmogelijk wordt gemaakt.
Bescherm jezelf en kies voor webshops die wél transparant zijn over hun retourbeleid.
Artikelen compleet anders dan afgebeeld, Ik heb 2 denim jeans besteld en 2 vodjes van polyester gekregen, na 2 maanden wachten en divers mails (door AI beantwoord door Nanza) Doe geen zaken met deze site, nare slechte mensen zitten hierachter, dat kan niet anders!
Ik heb een Jeans besteld op 27 januari bij Nanza. Na 2weken een mail gestuurd waar het artikel bleef. Onnozel antwoord gekregen. Na 3, 4,en uiteindelijk na 30 dagen gemailed en verzocht mijn geld terug te storten. Tot 3 keer aan toe. Ze gaan er niet op in! Vandaag op 16 mei kreeg ik mijn pakketje. Wat schetst mijn verbazing...het was ronduit een VOD!! Slechte dunne stof ,zit geen model in en veeeeeel te groot! Ik heb maat 42 ik kreeg denk ik maat 50.
Het gaat zo de prullenbak in, want retourneren kost me 20 euro las ik net. Koop hier niet! Oplichters zijn het!
★☆☆☆☆ – Zeer slechte ervaring, pas op met bestellen
Wat een enorme teleurstelling. Mijn ervaring met Nanza.nl is ronduit slecht en ik raad anderen aan om hier héél voorzichtig mee te zijn.
De producten die geleverd worden komen totaal niet overeen met wat er op de website wordt getoond. Wat je denkt te bestellen, is simpelweg niet wat je krijgt. De kwaliteit is ondermaats en het voelt alsof je iets heel anders ontvangt dan beloofd.
Daarnaast laat de communicatie te wensen over. Het duurt lang voordat je reactie krijgt (als je überhaupt al iets hoort), en oplossingen blijven uit. Dat geeft weinig vertrouwen en zorgt voor veel frustratie.
Voor mij voelt dit als misleidend en onbetrouwbaar. Ik zou iedereen aanraden om goed onderzoek te doen en reviews te lezen voordat je hier iets bestelt.
Mijn advies: bespaar jezelf gedoe, geld en ergernis en koop ergens anders.
Afschuwelijk OPLICHTERS!!
Pas op .De broek met omslag zwaar waardeloos materiaal made in China en retour is dus niet te vertrouwen.
Alles is al gezegd hier boven! Het is echt een oplichters bedrijf. Kant en klare mailtjes op de vragen waar het product blijft. Wacht nu al 9 weken….
Oplichters!
Lijkt NL bedrijf maar is dropshipping voor goedkope producten uit China.
Zo is de overslagbroek een vodje uit China, geen denim, zelfs geen denim- look. En zeker zijn geld niet waard!
Retourneren vertrouw ik al helemaal niet aangezien het naar China moet.
Blijf dus weg van deze site!
Broek besteld waar je vervolgens weken op moet wachten.
Dan krijg je uit China een andere broek opgestuurd dan je besteld hebt.
Als je aangeeft dat je wilt retourneren, bieden ze je eerst meerdere malen aan om het artikel te houden met 25% korting.
Als je dan meerdere malen aangeeft dat je het wilt retourneren krijg je een documentje met het adres waar je het naar toe terug kan sturen en de kosten zijn voor eigen rekening.
Als je meerdere malen aangeeft dat zij fout zijn in deze, krijg je steeds dezelfde mail met instructies hoe je tegen eigen kosten kan retourneren.
Dus…. Zij sturen verkeerd product, jij mag opdraaien voor de retourkosten (20 euro) naar China!
Product is niet wat op de site staat afgebeeld. Helaas oplichting..
Dit bedrijf is een dropshipper. Dat is nog tot daaraan toe, maar retourzendingen moeten naar China worden verstuurd. Dit staat niet op hun site vermeld. Ik heb gevraagd voor een Nederlands retouradres; deze is er niet. Dit was mijn eerste en laatste koop op Nanza.nl
Mijn ervaring met dit bedrijf is zeer negatief. Het lijkt professioneel door de manier waarop de website is opgebouwd, maar in werkelijkheid is dat misleidend. De producten die geleverd worden, blijken goedkope artikelen uit China te zijn van lage kwaliteit, terwijl ze gepresenteerd worden als betrouwbare en degelijke producten. Zware oplichters. Je kunt gerust 4/6 weken wachten.
Niet hier iets bestellen. Ten eerste “verschepen” ze rechtstreeks vanuit China dus dropshipping. Je krijgt continue mailtjes dat het onderweg is of dat het drukker dan normaal is dus duurt wat langer. Maar je krijgt niets. Vraag je om te annuleren dan krijg antwoord dat die niet kan omdat het al verstuurd is (heel toevallig) maar een track en trace code kunnen ze ook heel toevallig niet geven. Ik geloof niet dat het product ooit nog gaat komen.
Slecht
Oplichters!
1. pakket komt te laat binnen
2. Als je het pakket wil terug sturen moet het na china, Het lijkt een europees bedrijf maar is niet.
3. Komen niet tot een oplossing
Oplichters! geen enkele product bestellen. Heel slechte kwaliteit en komt totaal niet overheen met de foto's op de website