Kjeme god kunde behandling
Jeg hadde bestilt nasodrem, men var vist kun etuiet. Fikk sms og de ordnet det kjapt kjempe fornøyd med produktet og sover godt
Vi er en gjeng legestudenter som kom over flere gode anbefalinger fra Øre-Nese-Hals kirurger. Dette resulterte i nettbutikken Nasorama som kun har som formål at du skal sove godt (og din samboer) - til en rimelig pris. Vi vil nå ut til de med kronisk tett nese, de som er avhengige av nesespray, de som snorker, de som har en partner som snorker, de med allergiplager, de med skjev neseskillevegg og mange flere. Sjekk oss ut på www.nasorama.no
Løbergsalleen 16, 5073, Bergen, Noorwegen
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Bestilte et produkt 02.03, nå er det 28.04 og produktet har ennå ikke kommet.
Sendt flere mail til Nasorama uten svar.
Helt useriøst opplegg, hold dere unna Nasorama

Antwoord van Nasorama
Lang og dyr frakt for ett brev i posten. Kjøpte "NasoDream" silikon-"rør" for å bruke om natten. Har brukt de I en god stund nå, litt av og på. De sitter godt, men nesen renner. Jeg antar at det er fordi rørene er "hele", så det blir veldig fuktig mellom produktet og neseveggene. Passet ikke meg helt.

Antwoord van Nasorama
Jeg var kjempeskeptisk til slike neseplaster, men både Nasomagnet og Nasostrips virker over all forventning. Jeg sover bedre, noe jeg også får bekreftet av smartklokken.
Bestillingen ble rask ekspedert og levert.
Virket akkurat som lovet. Tok litt tid med levering..
Kjempe god kundeservice!
Jeg klarte å bestille feil vare ville også ha med nesemagnetene og ikke kun silikonventilene. Svarte kjempe raskt og fikset oppi det. Produktene fungerte også kjempe bra.
Svindel, foreslår billig frakt alternativ for å så bruke det mot deg i ettertid for å slippe å betale tilbake.

Antwoord van Nasorama
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.