Stalking! Ze blijven bellen. Ook na herhaalderlijk zeggen geen interesse te hebben. Lag in het ziekenhuis, dus kapte snel af. Vervolgens bellen ze dagelijks en vragen of ik al iit het ziekenhuis be... Toon meer
Doorlopend spamberichten per email. Verzoeken mij uit hun systeem te halen worden niet opgevolgd. Denk je er vanaf te zijn dan volgt een nieuwe golf ellende. ACM benaderd, maar ook die kunnen niet ui... Toon meer
Elke dag vanaf verschillende emailadressen ontvang ik berichten. De ACM zou eens werk moeten maken om dit bedrijf aan te pakken want ongevraagd benaderd worden, en meerdere spam emails te ontvangen is... Toon meer
Dagelijks diverse spam mail via Apache2 server. Ik ga aangifte doen van hinderlijke stalking. Jammer dat de mogelijkheden tot blokkades op iPhone onvoldoende werken. Ik ben heel veel tijd kwijt om dag... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Onvriendelijk hangt op midden in…
Onvriendelijk hangt op midden in gesprek. Wordt al weken meerdere keren gebeld ondanks vriendelijke verzoek m'n nummer uit het systeem te halen.
oplichters
Deze mensen bellen je op zonder dat dit juridisch is toegestaan; nooit klant geweest en nooit toestemming gegeven om gebeld te worden. Heel vervelend mens aan de lijn gehad. Niet vertrouwen en meteen ophangen.
Ongevraagd mij zakelijk bellen om wat…
Ongevraagd mij zakelijk bellen om wat aan te smeren, als ik ergens niet van hou is een telemarketing bedrijf die mij belt.
Liegen dat ik een energiecontract via…
Liegen dat ik een energiecontract via hun heb lopen.
Zeer onprettig gesprek
Zeer onprettig gesprek. De marketeer begon zelfs steeds beledigender te worden naarmate het gesprek vorderde.
Overtreden telemarketing wet
Dit bedrijf houdt zich niet aan de telemarketingwet die op 1 juli 2021 is ingegaan.
Ze bellen in mijn geval naar mijn zakelijke nummer die enkel in het KVK-register staat voor mijn eenmanszaak en verder nergens voor wordt gebruikt. Ik heb dus 100% zeker geen toestemming gegeven om dat nummer te bellen voor aanbiedingen.
Zelf een prettige ervaring gehad
Zelf een prettige ervaring gehad. Nieuw contract afgesloten. Wordt al jaren geholpen door deze partij, 1 vast contactpersoon..
Zit weer voor 5 jaar goed!
Ongevraagd gebeld
Ongevraagd gebeld, vervelende dwingende gasten die eigenlijk niet echt snappen waar ze mee bezig zijn.
Ongevraagd gebeld
Ongevraagd gebeld. Zeggen dat je al ooit iets hebt afgesloten terwijl je dat niet hebt. Zeggen dat je geen interesse hebt helpt niet en blijft maar doorgaan. Succes gewenst en opgehangen.
Spam
Bellen ongewenst en doen via de telefoon alsof je via hen al iets hebt afgesloten en als je dat tegenspreekt hangen ze op.
Vandaag opnieuw ongevraagd gebeld!!
Vandaag opnieuw ongevraagd gebeld door dit bedrijf! Heb een klacht ingediend bij het ACM. Overweeg dit ook te doen als ze je ongevraagd hebben gebeld
Rocco van Nationaal Collectief…
Rocco van Nationaal Collectief Aanrader!!
In het begin stond ik heel sceptisch tegenover de zoveelste tussenpersoon die mij een contract probeert aan te smeren.
Na een hele vervelende ervaring met partij die mij een contract met HEM Hollandse Energie Maatschappij aangepraat had. En let op mensen ga echt nooit een contract aan met HEM!!!!! Oplichters!! Zijn diverse malen bij het programma Kassa geweest.
Maar terug naar Rocco van nationaal collectief.
Hij heeft mij echt voorzien van goed informatie en heel erg behulpzaam. Je kunt hem gewoon bellen en vragen stellen.
Neemt hij niet direct op , dan belt hij je meteen terug.
Top!!!!