Bestelling gedaan, Pakket zou geleverd zijn, niets gevonden. Contact opgenomen met de koerier, zij weten niet waar het pakket heen is. Het zou geleverd moeten zijn maar ze weten niet waar ze deze... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Ik heb een jas besteld en betaald.hij…
Ik heb een jas besteld en betaald.hij was te klein. Teruggestuurd maaar hij moest naar China ik heb daarvoor€21 betaald maar nooit mijn geld terug gekregen. Ze reageren nergens op.het zijn voor mij grote oplichters
Kleding besteld en betaald maar nog…
Kleding besteld en betaald maar nog altijd geen factuur of bevestig per mail ontvangen. Ook reageren ze niet op de e-mail.
Bestel hier niet!!
Bestel hier niet!!! Jurkjes bestel. Wel geleverd maar superslechte kwaliteit. Terugsturen moet dan naar China (!!?!) met hoge kosten tot gevolg en nu het pakketje daar niet aankomt krijg ik dus geen geld terug en reageert er niemand meer van Essential Amsterdam.
Voor 60,- aan t shirts besteld
Voor 60,- aan t shirts besteld, maar nooit wat gezien en de website is niet meer beschikbaar. Vette Scammm!
Slecht retour beleid
Kleding past niet, verzoek om retour te sturen, wordt niet op gereageerd. Dus kat in de zak.
Geen reactie!!!
Ik heb twee kleedjes besteld een aantal weken geleden, deze kwamen zwak in kwaliteit aan en daarom wou ik ze retourneren. Ik heb 2 dagen na de leverdatum een mail gedaan hiervoor waar niet op werd geantwoord. Een week later nog een mail, en nog eentje,… ik ben al weken op zoek naar een antwoord, ik heb ook via instagram contact gezocht maar er word nergens op gereageerd. Jammer dat ze garantie geven om te mogen retourneren maar dat er nog nieteens word gereageerd!! Ik ga stappen ondernemen omdat ik niet verplicht ben €70 te betalen en niet de kans krijg op te retourneren.
Niet geleverd en geen contact
Verschillende items besteld en hier ook bevestiging van gekregen, maar vervolgens wordt er niets geleverd en wordt er ook helemaal niet gereageerd op verschillende mails met vragen omtrent de bestelling.
Niet...nooit wat bestellen bij deze oplichters!
Ik wil retourneren
Ik wil retourneren, maar er wordt geen retourbon gegeven. Zelfs geen antwoord op mijn laatste mail.
Wat een slecht bedrijf
Wat een slecht bedrijf! Zetten overal niet goed is geld terug ja als je het naar China terug stuurt wel even zelf het retour bedrag betalen en oja als het dan niet aankomt daar dan ben je gewoon je geld kwijt dit soort bedrijven zouden niet mogen bestaan!
Kwaliteit is niet normaal slecht ziet er mooi uit op de foto maar als je het binnen krijgt is het nog erger dan Ali express.
Ja hadden we eerst maar de reviews gelezen dan hadden we zeker niks besteld maja wat als
O en zorg ook even dat er een eerlijke score klantbeoordeling op de site komt ze zeggen nu zelf 4,7 van de 5 maar dat zou een dikke vette 1 moeten zijn
Mensen wees gewaarschuwd bestel hier niks!
Wat een vreselijk bedrijf
Wat een vreselijk bedrijf! Had ik maar eerder naar de review’s gekeken..
Je ontvangt een kapot item, krijgt geen geld terug en moet zelf betalen als je het wilt terugsturen!
Belachelijk
Oplichterij!
Schandalig slechte kwaliteit en puur bedrog! Ze schrijven 'makkelijk retourbeleid'. Sinds wanneer is terugsturen naar China makkelijk? Geen retourlabel en de verzendingskosten zijn ook niet gratis, zoals geclaimd wordt. Oplichterij!
Hele slechte kwaliteit
Duurt 2 weken voordat het binnen is want komt uit China. Het product is ook slechte kwaliteit,echt niet zoals op het plaatje!
Terugsturen kost 20 tot 25 euro.
Verschrikkelijk
Verschrikkelijk, niet bestellen. Slechte kwaliteit. Niet wat je verwacht te krijgen. Retourlabel hebben ze niet, je moet het zelf naar China terugsturen. Belachelijk
Scam
Scam! Komt uit China, absoluut niet het product dat zij laten zien op de site. Je mag het zelf retourneren aan China plus kosten.
Zeer ontevreden
Zeer ontevreden. De kwaliteit van de jurk is slecht en absoluut niet zoals beschreven. Retourneren is onredelijk duur (20 à 25 euro) en pas na meerdere keren vragen kreeg ik daar duidelijkheid over. In plaats van een fatsoenlijke oplossing, kreeg ik vage voorstellen zoals korting op een volgende bestelling of een kleine cashback. Uiteindelijk 30% teruggekregen, maar dat maakt de slechte service en kwaliteit niet goed. Geen aanrader.
Nooit iets bestellen!
Alles ging er mis. Het duurt ontzettend lang voordat je je bestelling krijgt. Ik heb meerdere keren contact gehad over het IPL apparaat. Ik kreeg altijd snel een reactie tot ik begon over mijn geld terug krijgen omdat ik niet tevreden was. Er werd ineens niet meer op mijn mails gereageerd. Toen ik aangaf mijn rechtsbijstandverzekering in te schakelen kreeg ik ineens wel een reactie maar deden ze alsof ze mijn mails niet meer hadden. Gelukkig had ik ze nog wel. Ze doen echt alsof ze gek zijn. Er zou sprake zijn van een niet goed geld terug garantie. Dit blijkt niet zo te zijn, je krijgt of 40% cachback (zeggen ze, moet ik ook eerst nog zien of ik dit ga ontvangen) of je moet het product zelf retourneren naar blijkbaar China waarvan de kosten 20 euro zijn en je dan alsnog maar 50% van het bedrag terug krijgt. Ik zou dit bedrijf niemand aanraden.
Dieven niets…
25 december 24 besteld nog steeds niets ontvangen. Verschillende mails gestuurd tot op heden nog steeds geen antwoord, Webiste ook uit de lucht. kort om! Oplichting!
NOOIT BESTELLEN
Op 24 december besteld, nog steeds niets binnen. Er wordt niet gereageerd op mail en de website is plots uit de lucht. Toen ik zelf nadat mijn zoon een tracksuit had besteld ging kijken op de site had ik al zoiets van. Dit is echt neppe shit.
Maar hij dacht dat het een goede site was. Helaas, is hij zijn geld kwijt.
Oplichters.
Oplichters.
Bestelling nooit ontvangen.
Geen reactie op diverse mails.
Website uit de lucht.
slechte service
heb een pakketje besteld 22 december het is nu 10 januari ik heb geen track and trace gekregen heb geprobeerd op contact op te nemen geen reactie zou nooit meer daar bestellen geld weg .