Nature's finest Reviews 3.602

TrustScore 4 uit 5

4,1

Ik heb gebeld met een vraag. Goed geholpen dacht ik, ondertussen mijn bestelling doorgezet die ik al voor me had online. Bij het beëindigen van het gesprek verifieerd de medewerkster mijn adres en zeg... Toon meer

In april een bestelling gedaan maar helaas nooit het pakket ontvangen. Diverse mailtjes en uitzoeken van Naturesfinest bleek idd dat pakket spoorloos was. In overleg toch opnieuw gestuurd en binnen e... Toon meer

Nu 6 weken bezig met een gezonde leefstijl in combinatie met de belly detox en hormoon balance. Voel me heel fit en meer energie. En het mooie is ook nog - 5,5 kilo. Dus super tevreden met deze produc... Toon meer

Snelle levering,goede communicatie,beantwoorden je vragen en geven duidelijke uitleg.en voor mij doen de 2 producten die ik gebruik wat ze beloven,duurde mij ongeveer 3 weken dat ik resultaat merkte e... Toon meer

1. Reizen en vakantie

We are all about healthy and nutritious products! "The best functional superfoods, improves your health and well-being." A plant-based, organic food production company. We believe in the RAW and ORGANIC quality with highest nutrition integrity. Our commitment to sustainability means we strive to provide the most economic and eco-friendly products possible. We work with the largest environmental network in Europe called Friends of the Earth and support them with donations to fight the environmental and social issues. Nature's finest product portfolio covers over 300 products targeting key product lines: - Vegan proteins - Rice Drink powders - Functional Breakfast Cereals - Superfoods - Functional foods - Herbal Drinks - Peanut Butters - Essential Vitamins & Minerals

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

4K reviews

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 90% van zijn negatieve reviews beantwoord

Dacht eerst het werkt niet maar ben na…

Dacht eerst het werkt niet maar ben na drie dagen ff een pauze wegens ziekenhuis opname weer begonnen en. NU 4 kilo kwijt

3 juli 2024

Beste Henny,

Wat fijn om te horen dat je uiteindelijk positieve resultaten hebt ervaren met ons product! We zijn blij dat je na een korte pauze vanwege een ziekenhuisopname weer bent begonnen en nu al 4 kilo kwijt bent.

Jouw ervaring benadrukt dat ieder lichaam anders reageert, en soms kan het even duren voordat de effecten merkbaar zijn. We zijn blij dat je doorgezet hebt en beloond bent met deze resultaten.

Als je nog vragen hebt of meer advies nodig hebt, staan we altijd voor je klaar. Je kunt ons bereiken via support@naturesfinestfoods.nl.

Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in Nature's Finest!

Nature's Finest

Geleverd in iets langer dan een week…

Geleverd in iets langer dan een week maar dat was bekend.
Vandaag begonnen ik hoop dat het effectief is.
Alleen wat een vreselijke vieze smaken hoe kun je dat in godsnaam fris noemen.

2 juli 2024

Beste Anna,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met onze levering en het product. We waarderen het dat u ons op de hoogte stelt van uw eerste indrukken.

We begrijpen dat de smaak van het product niet aan uw verwachtingen voldeed. Om de smaak te verbeteren, raden we aan het product te mengen met citroensap. Dit kan de smaak verfrissen en aangenamer maken.

Mocht u nog verdere vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@natures-finest.be. Wij staan altijd klaar om u te helpen en uw ervaring met ons product te verbeteren.

Nogmaals bedankt voor uw feedback en we hopen dat u snel positieve resultaten zult zien.

Collagen Skin Care

Ik gebruik het product Collagen Skin Care en ben er zeer tevreden van. Producten doen wat er beweerd wordt. Ben er 67 geworden en krijg telkens de opmerking dat ik er 10 jaar jonger uitzie.
Wel vraag ik mij af waarom de dozen niet volledig worden gevuld, bv 240g ipv nu de 120g, zou veel minder afval zijn.

1 juli 2024

Beste Martin,

Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring met ons Collagen Skin Care product. We zijn ontzettend blij om te horen dat u zo tevreden bent en dat u merkt dat onze producten doen wat ze beloven. Het is fantastisch dat u opmerkingen krijgt dat u er 10 jaar jonger uitziet op 67-jarige leeftijd!

Wat betreft uw opmerking over de verpakking, waarderen wij uw feedback enorm. Wij begrijpen uw bezorgdheid over de hoeveelheid afval en zullen dit zeker meenemen in onze overwegingen voor toekomstige productverpakkingen. Ons doel is altijd om onze klanten de beste ervaring te bieden, en uw input is daarbij van grote waarde.

Mocht u nog verdere vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@natures-finest.be. Wij staan altijd klaar om u te helpen.

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen en aanbeveling.

Nutrisslim

Heel tevreden van.....wegens…het werkt gewoon!

Heel tevreden van.....wegens zonneallergie lukte zonnen nooit....
Nu paar beurten zonnebank...alles ok en al mooi kleurtje...dat beloofd voor de vakantie....ideale voorbereiding dus voor zonvakatie

1 juli 2024

Beste Jeanine,

Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring met ons product. We zijn ontzettend blij om te horen dat het u helpt bij uw zonneallergie en dat u nu zonder problemen kunt zonnen. Fantastisch dat u al een mooi kleurtje heeft gekregen en dat u goed voorbereid bent voor uw zonvakantie!

Uw tevredenheid is onze grootste beloning. Als u nog vragen heeft of verdere ondersteuning nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@natures-finest.be. Wij staan altijd klaar om u te helpen.

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen en uw positieve feedback.

Producten werken prima

Producten doen wat er beweerd wordt. Daarnaast ben ik ook nog 7 kilo afgevallen. En ik voel me fitter.

27 juni 2024

Beste Danny,

Bedankt voor je feedback! We zijn verheugd te horen dat onze producten goed voor je werken en dat je zulke positieve resultaten hebt ervaren, waaronder een gewichtsverlies van 7 kilo en een verbeterde fitheid.

Je tevredenheid en verbeterde welzijn betekenen veel voor ons. Als je nog meer feedback hebt of als er iets is waarbij we je kunnen helpen, laat het ons gerust weten.

Gefeliciteerd met je vooruitgang en bedankt dat je voor onze producten hebt gekozen!

OK!MENO Verassend goed!

Ik ben altijd wat sceptisch als het gaat om dit soort producten. Maar ik ben echt super blij met dit product. Ik gebruik de ok!meno voor de overgangsklachten. Zoals opvliegers, mentaal wat onstabieler en opgeblazen gevoel. Sinds dag 1 bij gebruik had ik al geen opvliegers meer in de nacht! En na een week voelde ik me stukken stabieler en nu lijkt mijn buikvet ook minder. Ik ben oprecht heel blij met dit product! Dankje wel💜

27 juni 2024

Beste Lamers,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met ons product! We waarderen je eerlijkheid en zijn blij dat OK!MENO je zo goed heeft geholpen met je overgangsklachten, zoals opvliegers en een opgeblazen gevoel. Het is geweldig om te horen dat je al snel verbetering merkte, zowel fysiek als mentaal.

Jouw tevredenheid en positieve ervaringen zijn onze grootste beloning. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of meer informatie nodig hebben, staan we altijd voor je klaar.

Nogmaals hartelijk dank voor je vertrouwen en veel geluk verder!

Flop

Na betaling wordt er niet geleverd!!

21 juni 2024

Beste Gianni,

We bieden onze oprechte excuses aan voor de moeilijkheden die u heeft ondervonden met uw betaling en levering. Uw tevredenheid is van het grootste belang voor ons, en we willen u verzekeren dat we uw probleem serieus nemen en snel willen oplossen.

Het spijt ons zeer dat uw bestelling niet correct is verlopen. We begrijpen dat dit frustrerend voor u moet zijn geweest. We willen benadrukken dat we ons inzetten om elke klant een probleemloze ervaring te bieden.

Om deze kwestie grondig te onderzoeken en u een passende oplossing te bieden, verzoeken we u vriendelijk om uw bestelgegevens te sturen naar support@natures-finest.be . Zodra we uw gegevens hebben ontvangen, zullen we onmiddellijk actie ondernemen om het probleem op te lossen en ervoor te zorgen dat uw bestelling correct wordt afgehandeld.

We waarderen uw geduld en begrip terwijl we aan een oplossing werken. Nogmaals onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. We zijn toegewijd om u de best mogelijke service te bieden en kijken ernaar uit om uw vertrouwen te herstellen.

Nature's Finest 🌱💚

Zeker een aanrader

Echt super product niet enkel voor een beetje te vermageren maar ook om goed door het leven te gaan het geeft je een heerlijke balans om je dagelijkse activiteiten met een lach te doen!!!!

17 juni 2024

Beste Hoeboer,

Hartelijk dank voor je geweldige review en aanbeveling van ons product!

We zijn verheugd om te horen dat ons product niet alleen helpt bij gewichtsverlies, maar ook bij het bevorderen van een positieve balans in je dagelijkse activiteiten. Jouw tevredenheid en welzijn zijn voor ons van groot belang.

Als je nog vragen hebt of meer informatie nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl.

Nogmaals bedankt dat je ons product hebt gekozen en bedankt voor je positieve woorden!

Nature's Finest

Ik ben blij dat ik het product gekocht…

Ik ben blij dat ik het product gekocht hebt.
Het is nu een week of 5 dat ik de laatste schep nam. Mijn stofwisseling is weer van ouds. Geen opgeblazen gevoel, 7kilo afgevallen. Meer hoeft van mij niet, ik weeg nu 65 kilo en dat is prima voor mijn lengte van 167.

11 mei 2024

Beste Tonny Van Ham,

Hartelijk dank voor het delen van je ervaring met ons product. We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met de resultaten!

Het is geweldig om te weten dat je stofwisseling weer op gang is gekomen en dat je geen last meer hebt van een opgeblazen gevoel.

Als je in de toekomst nog vragen hebt of als we je ergens anders mee kunnen helpen, neem dan gerust contact met ons op via support@naturesfinestfoods.nl.

Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in ons product!

Nature's Finest

Beste collageen ooit met resultaat!!

1 mei 2024

Beste Wendy,

Hartelijk dank voor het delen van je positieve ervaring met ons collageen! We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met de resultaten en dat je ons collageen het beste ooit vindt.

Jouw tevredenheid is onze grootste beloning en we waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om ons dit te laten weten. Als je vragen hebt of verdere assistentie nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl.

Nogmaals bedankt voor je vertrouwen en enthousiasme!

Nature's Finest

Het is een topproduct.Ik had altijd een…

Het is een topproduct.Ik had altijd een opgeblazen buik en dit is helemaal verdwenen

12 juni 2024

Beste Marisa,

Hartelijk dank voor je geweldige beoordeling! We zijn erg blij om te horen dat ons product zo goed voor je werkt en dat je opgeblazen buik helemaal verdwenen is.

Je tevredenheid en je ervaringen zijn erg belangrijk voor ons. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@natures-finest.be. We staan klaar om je verder te helpen.

Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in ons product. We kijken ernaar uit om je ook in de toekomst van dienst te zijn.

Met vriendelijke groeten,
Nature's Finest

Ik gebruik jullie producten meer dan…

Ik gebruik jullie producten meer dan een jaar.
Ik zal het iedereen aan raden jullie produkte te gebruiken.
Het is een produkte dat werkt.
Ik ben een heel tevreden transvrouw.

11 juni 2023

Beste Lisa,

Hartelijk dank voor je prachtige review! We zijn ontzettend blij om te horen dat je al meer dan een jaar tevreden bent met onze producten. Jouw aanbeveling betekent veel voor ons, en het doet ons goed te weten dat onze producten voor jou werken.

Als je nog vragen hebt of verdere ondersteuning nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@natures-finest.be. We staan altijd klaar om je verder te helpen.

Nogmaals bedankt voor je vertrouwen en positieve feedback. We kijken ernaar uit om je ook in de toekomst van dienst te zijn!

Nature's Finest

De gouden curcuma latte gebruik ik nu 2…

De gouden curcuma latte gebruik ik nu 2 mnd.en heb veel minder last van mijn migraine dus ben er super tevreden over👍👍. Is voor mij echt een uitkomst

10 juni 2024

Beste Angela,

Hartelijk dank voor je fantastische review! We zijn ontzettend blij om te horen dat onze Gouden Curcuma Latte jou heeft geholpen om veel minder last te hebben van migraine. Wat geweldig om te weten dat het voor jou echt een uitkomst is!

Jouw tevredenheid en het positieve effect dat ons product op jou heeft gehad, betekenen heel veel voor ons. We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen.

Als je nog vragen hebt of als er iets is waar we je mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan altijd klaar om jou verder te ondersteunen.

Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in onze producten. We kijken ernaar uit om je ook in de toekomst van dienst te zijn!

Nature's Finest

Ben nog niet zolang begonnen maar merk…blij en fitter

Ben nog niet zolang begonnen maar merk het verschil al heb 3 produkten gekocht de 4de al besteld ben er heel blij mee een aanrader

30 mei 2024

Beste Ineke,

Hartelijk dank voor je fantastische review! We zijn ontzettend blij om te horen dat je al verschil merkt, ook al ben je nog niet zo lang begonnen. Het is geweldig dat je tevreden bent met onze producten en dat je zelfs al een vierde hebt besteld.

Jouw positieve ervaring en aanbeveling betekenen heel veel voor ons. Als je nog vragen hebt of verdere ondersteuning nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan altijd klaar om je te helpen.

Nogmaals bedankt en we wensen je veel succes en plezier met onze producten!

Nature's Finest

Goede producten die doen wat moet

Ik was eerst wat argwanend maar uiteindelijk toch een bestelling geplaatst en nog geen spijt van gehad
De levering ging vrij vlot en de producten vallen goed mee van smaak. Buiten dat , werken ze ook echt. Ik heb minder trek naar eten, voel me minder opgeblazen. Ik heb alvast een nieuwe bestelling geplaatst

Beste Nancy,

Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met onze producten en dat je een goede ervaring hebt gehad met je bestelling.

Het is fijn om te weten dat de levering vlot verliep en dat je de smaak van de producten kunt waarderen. Nog beter is het om te horen dat ze echt werken en dat je minder trek hebt naar eten en je minder opgeblazen voelt. Dat zijn precies de resultaten die we voor onze klanten hopen te bereiken.

We waarderen het enorm dat je opnieuw een bestelling hebt geplaatst. Mocht je in de toekomst vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op via support@natures-finest.be. We staan altijd klaar om te helpen.

Nogmaals bedankt voor je vertrouwen en positieve feedback. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn!

Nature's Finest

Ik gebruik nu Bronze pro 2 weken ,zie…

Ik gebruik nu Bronze pro 2 weken ,zie er al bruiner uit dan ooit ervoren door 10 min in de zon erbij en werkt ongelooflijk snel bij mij ,ik heb terug besteld ,je hebt er een tevreden klant bij

7 juni 2024

Beste Daisy,

Wat fantastisch om te horen dat je zo'n geweldige ervaring hebt gehad met onze Bronze Pro! We zijn verheugd dat je na slechts 2 weken al een merkbare bruine teint hebt opgebouwd en dat het product zo snel en effectief voor je werkt.

Het doet ons enorm veel plezier om te horen dat je tevreden bent met het resultaat en dat je zelfs al een nieuwe bestelling hebt geplaatst. Bij Nature's Finest streven we er altijd naar om hoogwaardige producten te leveren die onze klanten tevreden stellen en helpen hun schoonheidsdoelen te bereiken.

Als je nog verdere vragen hebt of als er iets is waarmee we kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@natures-finest.be. We staan altijd klaar om je te assisteren en te ondersteunen.

Nogmaals bedankt voor je positieve feedback en voor het kiezen van Nature's Finest. We zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan jouw stralende resultaten!

Valse recensies op site

Let op: de reviews op de website zijn fake. Het bedrijf heeft websites in verschillende Europese talen, en op elke site zijn dezelfde (vertaalde) reviews met foto´s van zogenaamde gebruikers geplaatst, maar op elke site heten deze mensen compleet anders. Zo heet 'Melanie Bakker' in Denemarken bijvoorbeeld 'Marie Olsen' en in Zweden 'Mathilda Eriksson'.

Beste Marije,

Bedankt voor je feedback. We begrijpen je zorgen over de reviews op onze website en waarderen het dat je dit onder onze aandacht brengt.

Als een bedrijf dat aanwezig is op verschillende Europese markten, streven we ernaar om een consistente ervaring te bieden op al onze websites. Om de feedback van onze klanten toegankelijk te maken voor een breder publiek, vertalen we reviews naar verschillende talen. Dit houdt soms in dat namen worden aangepast om beter bij de lokale context te passen, wat de reden is dat je verschillende namen voor dezelfde review kunt zien.

We verzekeren je dat de inhoud van de reviews echt is en de ervaringen van onze klanten weerspiegelt. Bovendien hebben we geen bestelling onder jouw naam ontvangen, dus het is niet geloofwaardig om onze producten alleen op basis van deze observatie te beoordelen.

Als je nog vragen of zorgen hebt, neem dan gerust contact met ons op via support@naturesfinestfoods.nl. We staan klaar om je te helpen.

Nutrisslim

Super slechte communicatie half april…

Super slechte communicatie half april heb ik besteld vandaag 5 juni nog steeds niks binnen! Communicatie is er nauwelijks. Ik moet overal op wachten omdat ze zogenaamd in gesprek zijn met gls. Ik ga vanavond aangifte doen!!!!

Beste Claudia,

Wij betreuren het ten zeerste dat u zo'n negatieve ervaring heeft gehad met onze communicatie en de levering van uw bestelling. We begrijpen hoe frustrerend het moet zijn om zolang te moeten wachten en wij bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat u heeft ondervonden.

Op dit moment wachten we op de uitkomst van het onderzoek van de bezorgdienst GLS. Zodra we meer informatie hebben, zullen we u direct per e-mail op de hoogte stellen. We kunnen u verzekeren dat we ons uiterste best doen om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Als u nog vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan klaar om u te helpen.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak en we hopen dat we uw vertrouwen in de toekomst kunnen herstellen.

Surprised

Heel sceptisch was ik.
Nu ik ouder wordt en richting de overgang ga valt afvallen niet mee.
Van 81kl naar 74kl lukte, maar sindsdien blijf ik al meer dan een maand hangen. Frustrerend en dit is dus mijn laatste poging.

Afgelopen vrijdag begonnen met het pakket detox, ok faburn en livercleaner en vandaag voor het eerst onder de 74kl gekomen, m'n taille voel ik minder worden ook.

Was de 2e verzending en was er binnen 4 dagen. De detox vind ik met de jus d'orange prima te drinken. De andere 2 niet maar goed, alles voor een goed doel.

Beste Leonie,

Wat geweldig om te horen dat ons pakket detox jou hebben geholpen om onder de 74 kilo te komen en dat je taille al begint te slinken! We begrijpen hoe frustrerend het kan zijn om vast te zitten in een gewichtsplateau, en we zijn zo blij dat je onze producten een kans hebt gegeven en positieve resultaten hebt ervaren.

Het doet ons ook plezier om te horen dat de tweede verzending binnen 4 dagen bij je was en dat je de detox met jus d'orange prima te drinken vond, ondanks dat de andere twee misschien wat minder aantrekkelijk waren. Bij Nature's Finest Foods streven we ernaar om producten te leveren die niet alleen effectief zijn, maar ook aangenaam zijn om te gebruiken.

Als je verdere ondersteuning nodig hebt of vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan altijd voor je klaar om te helpen en ondersteuning te bieden tijdens je reis naar een gezonder leven.

Nogmaals hartelijk dank dat je ons product hebt geprobeerd en voor het delen van je ervaring. We zijn trots dat we hebben kunnen bijdragen aan jouw succes.

Nature's Finest

Ik heb niet gekregen wat ik besteld…

Ik heb niet gekregen wat ik besteld heb. Namelijk de koffie. Ik hen 2 blikken detox belly burn gekregen. Ondanks vele mails, sturen van foto's en originele verpakking krijg ik meestal alleen antwoord in het pools.
Ben ik de enige met zoveel pech?

5 mei 2024

Beste Kwasiba Balai,

Het spijt ons oprecht te horen dat je niet hebt ontvangen wat je had besteld. We begrijpen de teleurstelling volledig, vooral omdat je in plaats van de koffie twee blikken Detox Belly Burn hebt ontvangen.

We bieden onze welgemeende excuses aan voor deze fout. Om het probleem zo snel mogelijk op te lossen, vragen we je vriendelijk om ons een foto van de verpakking en het ontvangen product te sturen, samen met je bestelnummer, naar ons e-mailadres claims@nutrisslim.com. Zodra we deze informatie ontvangen, zullen we ons uiterste best doen om het probleem op te lossen.

We begrijpen dat dit een vervelende situatie is en we willen je verzekeren dat we er alles aan zullen doen om dit recht te zetten. Nogmaals onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.